Четирима задържани за отвличане, грабеж и побой в Пловдив

Четирима мъже на възраст между 22 и 33 години са задържани и привлечени като обвиняеми за отвличане и грабеж, съобщиха от пресцентъра на прокура

Четирима мъже на възраст между 22 и 33 години са задържани и привлечени като обвиняеми за отвличане и грабеж, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата. 

На 19 септември около 1 ч. през нощта арестуваните отвлекли 44-годишен мъж. Той бил в дома си, когато на вратата му позвънили двама от задържаните. Мъжът познавал един от тях – 22-годишен, с когото имали стар спор. Двамата издърпали пострадалия от дома му, след което го качили в лек автомобил, паркиран наблизо.

Малко по-късно в колата се качили и другите двама извършители. Всички се отправили с автомобила в посока към хижа „Студенец“, като спрели в гориста местност. Там 44-годишният мъж бил свален от автомобила и в продължение на близо четири часа бил малтретиран. Обвиняемите отнели мобилния му телефон, дебитна карта и сумата от 20 лева, качили го отново в автомобила и потеглили обратно към Пловдив. Към 5 ч. сутринта пострадалият бил изоставен на път близо до дома си.

Четиримата обвиняеми са задържани за срок от 72 часа. Разследването по случая продължава.

COMMENTS

WORDPRESS: 0