Циганка обеси кучето си: Ядосах се, защото ми задушаваше кокошките

Обесих го, защото ми задушаваше кокошките. Влиза, задуши една и излезе. Писна ми и ми хрумна да го обеся. Ядосах се. Това каза пред камерата на БТВ Ан

Обесих го, защото ми задушаваше кокошките. Влиза, задуши една и излезе. Писна ми и ми хрумна да го обеся. Ядосах се. Това каза пред камерата на БТВ Анка, циганката, която обеси кучето си в Раковски. Тя беше задържана за престъплението, но после освободена, защото има малки деца, за които трябва да се грижи. За подобен вид престъпление законът предвижда от 1 до 3 години затвор и глоба от 2 000 лв. до 5 000 лв. „Кучето си мое и ще правя каквото си искам. Аз съм ниска и не можах да го обеся в моя двор, защото дърветата са високи и ще ме изяде. Затова го обесих пред къщата на комшиите. Сега, като гледам снимките и ме хваща яд. Съжалявам, че го направих към момента. За кучето, съжалявам го, ама в яда си така ми умисли главата, така направих”, разказа тя и поясни, че е изхвърлила животното.
Темата коментира и жената, която направи пост в социалната мрежа и се разбра за случая. „Първоначално помислих, че друсат сливата пред нас. Като видях какво прави и се развиках. Никога не съм се карала с нея и не съм използвала нецензурни думи“, каза жената, която не можа да обясни защо не е подала сигнал в полицията, а е направила пост в социалните мрежи.