Цветанов: Хората около Борисов му говорят това, което той иска да чуе

Цветанов: Хората около Борисов му говорят това, което той иска да чуе

Познавам доста хората от обкръжението на Бойко Борисов, познавам манталитета, по който те разсъждават. Хора, които искат да кажат това, което той иска

Познавам доста хората от обкръжението на Бойко Борисов, познавам манталитета, по който те разсъждават. Хора, които искат да кажат това, което той иска да чуе. Но не и да кажат истината за реалното състояние на държавата и реалното състояние на организационната работа на структурите на партията, заяви пред bTV бившият зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Той разказа, че Борисов му се е обадил и го е попитал дали ще прави политически проект.

Цветанов е категоричен, че към момента ще се занимава с новоучредения Евроатлантически център за сигурност, няма да прави партия.

Може би тези, които говорят на Борисов по темата за политически проект, те се притесняват повече, отколкото той, каза  бившият зам.-председател на ГЕРБ.

Някой път се чуваме чисто делово с Борисов, но ще е лицемерно, ако кажа, че е приятелски, отбеляза Цветанов.

За предстоящите местни избори той прогнозира, че партията ще загуби там, където не се е съобразила със структурите, а е спуснала административни решения.

Цветанов твърди, че ГЕРБ са изгубили “15 потенциални кмета”, с които той е преговарял година и половина.

Много неяснота има по начина, по който бяха представени гражданските квоти – разпределението на позициите вътре, добави бившият зам.-председател на ГЕРБ.

За вота в София прогнозира, че за първи път от много години ще има “много тежък балотаж”.

COMMENTS

WORDPRESS: 0