Христо Иванов: Трябва да има предсрочни избори

Трябва да има предсрочни избори, това управление трябва да бъде сменено. Готови сме за тези предсрочни избори, гражданите са готови за тези пред

Трябва да има предсрочни избори, това управление трябва да бъде сменено. Готови сме за тези предсрочни избори, гражданите са готови за тези предсрочни избори, заяви в сутрешния блок на БНТ съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов.

„Г-н Борисов е изпаднал в една много тежка загуба на връзка с реалността. Живее в някакъв конспиративен свят, време му е за почивка очевидно“, заяви Иванов.

По думите му и без да има протести се очертава ситуация, в която „близо половината, ако не и над половината субекти в следващия парламент ще бъдат нови брандове, ако не нови лица“.

„Демократична България“ ще бъде там и ще търси ново мнозинство, което да рестартира българската демократична система, заяви Иванов.

Как ще се развие тази вълна от протести, не мога да кажа, но на улицата излизат хора, които не са част от обичайните политизирани групи граждани. Излизат хора, които са представители на най-различни бизнеси, които вече виждат в следващата зима един изключително труден период за себе си и които търсят отговор на това как България може да се върне на траекторията на растеж и просперитет, каза съпредседателят на „Демократична България“.

COMMENTS

WORDPRESS: 0