Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Не се притеснявайте от възникналите проблеми. Днешният ден завърта колелото, дава възможност да си поемете дъх в криз

Овен 21 март – 20 април

 

Не се притеснявайте от възникналите проблеми. Днешният ден завърта колелото, дава възможност да си поемете дъх в кризата, да получите нови предложения и да направите нов избор. Тази вечер е добре да свикате семейния съвет, да обсъдите предстоящите промени и да набележите първите стъпки към целта. Може да се надявате на юридическа подкрепа, на финансиране и защити. Добре е да се поемат умерени рискове. Не бива да нервничите. Отнесете се спокойно към всичко и до вечерта ще намерите разрешението му.

 

 

Телец 21 март – 20 април

 

На прага сте на генерални промени в начина си на живот и работа. Всичко предприето днес и утре ще носи шансове и възможности, за които дълго сте водили битки не само със себе си, но и с другите. Планирайте срещи с евентуални работодатели и спонсори. Не си тръгвайте рано от работа. Почти в края на работното време може да се случат събития вадещи личната ви кандидатура на предни и водещи позиции. Търсете нови информации и реагирайте изпреварващо във всяка ситуация. Не си проигравайте късмета.

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Ден на тежък избор за родените в първата декада. Ще почувствате натиск от страна на шефове и колеги, на общественото мнение и на близките у дома. От няколко страни ще ви притискат с изисквания, които трудно ще удовлетворите. Днес и утре ще има опити за навлизане в личното ви пространство. Някои от свободите и възможностите ви ще бъдат ограничени. Вероятни са юридически проблеми и конфликти със служебни лица. Ще се прояви с пълна сила проблемът, който в миналото не сте разрешили. Щадете здравето си.

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Навлизате в един от силните си и успешни периоди за месеца. Днес и утре може да постигнете максималното в сделки и договаряния, да разрешите юидически спор, да се разберете по имотни и наследствени въпроси, да направите крачка към нова работа и нов бизнес ангажимент. Не стойте със скръстени ръце. Свикайте тази вечер семейния съвет, а утре и колегиалния и обсъдете задачите и промените, които предстоят. Тенденцията е да играете водеща роля и другите да се съобразяват с исканията ви.

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Контактите от днешния ден ще ви помогнат да влезете в нов екип или да сформирите такъв за новата си работа и бизнес ангажименти. Денят е магичен. Всичко неприятно може да се уреди, да се постигне примирие и да се получат юридически защити. Няма значение какви проблеми ще възникнат. До два дни ще ги разрешите, стига да не нервничите, да се държите на дистанция с вроденото си достолепие, както се полага на един лъв. Силата ви в играта е да накарате другите да се съобразяват с вас, а не вие с тях.

 

 

Дева 23 август – 22 септември

 

На прага сте на два силни и печеливши дни. Шансовете ви за повишение, за нова работа и перспективна връзка са максимални. Проведете разговори с посредници, с настоящи и бъдещи спонсори и бизнес партньори. Може да сключите изгоден договор и да се внедрите в престижна среда. Планирайте събрания и участия в състезателни програми. В тези два дни е добре да се явите на всевъзможни изпити и конкурси. Който не опита, той няма да се похвали с победа. Най-силна е позицията на родените около 5-15 септември.

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Ден на пръстена и колелото. До края на работното време очаквайте предложения и покани. До утре вечер може да свикате семейния и професионален съвет, ако случващото се не търпи отлагане. Нищо важно и значимо да не се отлага за 23-24-и, когато с голяма вероятност късметът ви ще отиде при друг. В момента е важно да водите в играта, да поставяте условията и да не протакате деловите разговори. Лесно се усвояват полезните информации и лечебни продукти. Мислете и действайте комплексно във всяка ситуация.

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Пред вас се отварят много възможности. Полезните вещества и мисли прекрасно циркулират в организма. Ще направите нужните асоциации, ще навържете нещата и ще усетите накъде духа вятърът. До утре се опитайте да извлечете ползи от създалата се ситуация на работното място и у дома. Ще получите нужните лични и юридически защити. Ще ви подкрепят и колегите в момент, в който интересите на всички зависят донякъде от вас. Поемете си отговорностите. Този ден помага да отхвърлите тежестите на миналото.

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Ще водите тежки битки, ще се сблъсквате с интересите на подчинени и колеги. Не е изключено група хора да обединят интересите си срещу вас. Не се препоръчват публични изяви и участия, на които се очаква да играете водеща роля. Ще се спъвате в подробности и детайли, които не сте изпипали добре или сте поверили в неподходящите ръце. Вероятни са юридически проблеми. Не се препоръчва сключване на нови договори, ако усещате промяна в ситуацията. Денят е магичен, помага да разберем какво ни пречи в живота.

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Действайте, вие сте на ход. Съветът е да задвижете днес и утре програмата си максимум. Подпишете нови договори, търсете си правата и си гонете личния интерес. Може да сформирате свой екип, да привлечете доверени хора и да се внедрите успешно в конкурентна среда. Препоръчват се участия в състезания и конкурси. Взимате успешно житейския си изпит. Имате шанс да промените съдбата си към по-добро. Ако се страхувате и изчаквате на 23-24-и ще ви ударят през пръстите, ще получите откази, ще се ядосвате и губите.

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Днес всичко е възможно. Ще си проличат креативните и готовите на действие хора. Привлечете колектива към личния си интерес и политика. Ден, в който екипното мислене и действие ще се наложат. Законът ще защитава за момент повече общия, а не частния интерес. В хода на разговорите ще получите предварителна информация, която ще ви помогне да се ориентирате в ситуацията. Ще ви предложат нещо, което не бива да се отказва. Ден на пръстена и колелото. Вървите към подписване на нов договор.

 

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Ден на труден избор за родените в първата декада. Ще се разминете с любовта или с повишението, ако въртите любов на работното място. Очаквайте неприятни знаци от съдбата. Лесно ще бъдете въвлечени в компромати, ще позволите намеси в личното си пространство, ще загубите професионални и юридически защити. Този ден поставя на изпитание отношенията ви у дома и на работното място. Ще се появи с пълна сила стар проблем, който прибързано сте покрили с пепелта на забравата. Оставате от два стола на земята.

COMMENTS

WORDPRESS: 0