Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Започнете с инвентаризация на дейностите, които трябва да извършите. Ден за ремонти, за довършителни и интериорни дей

Овен 21 март – 20 април

 

Започнете с инвентаризация на дейностите, които трябва да извършите. Ден за ремонти, за довършителни и интериорни дейности. За следобед планирайте посещение при приятел. Тодоровден е. Провеждат се и състезания, в които може да вземете участие или да стимулирате близките да го направят. Навлизаме в деня на сърцето. До утре на обед посетете духовно и релаксиращо място. Планирайте да направите дарение. Този ден дава възможност да се стопят дистанциите на миналото и отново да бъдете заедно с близки и любими.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Труден ден за родените около 1 май. Ще се наложат пътувания, които ще развалят личната ви програма, но може да се окажат важни и спасителни за нечия амбиция и начин на живот. Включете се в спонсорска и дарителска програма и сами може да получите подкрепа. Тази вечер може да намерите разбиране, но не точно на очакваното от вас място. Добре е да се започне прочистваща диета. До пълнолунието лесно ще свалите няколко килограма. Ограничете контактите, които ви разбалансират. Прекалените претенции водят до изолация.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Днес и утре може да постигнете много, ако помогнете и на близък да се справи с проблемите. Насочете потенциала си към строителни и ремонтни дейности, които ще ви осигурят разширение и комфорт на работното място и у дома. Заложете здрава основа на всичко предприето. Не започвайте връзка, която предварително знаете, че е обречена. Всеки ваш жест ще се зачита, ще се вписва в книгата на съдбата и ще ви се връща като благодеяние. Ако навредите още в началото на новата седмица ще си платите.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Денят ви дава повече свобода на изявата, възможност да направите отдавна подготвен ход, да се преместите другаде или да започнете ремонти. Днес и утре търсете спонсорски защити и се включете в подобни инициативи. Тодоровден е, не се прибирайте без подарък, дори и да нямате именник. Добре е да се участва в дарителски акции и да се прави това, за което някой те помоли. Проличават си хората способни да разбират и да оказват съдействие. Ако нямате материална възможност, просто проявете състрадание.

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Луната от вашия знак сключва стимулиращи аспекти с Марс, Сатурн и Уран. Този ден възражда и активизира личния ви потенциал и събужда желанието да се направят промени у дома, да се започнат ремонти, да се инвестира в нова дейност или в благоустройството на офиса. Участвайте и организирайте различни видове състезания. Активността ви достига високи нива. Превърнете участията, които имате в спонсорски и дарителски инициативи. Правете това, за което някой ви моли и вашите молби ще се изпълнят.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Високо енергиен ден. Доминира желанието да се изявите, да направите впечатление, да получите награда за миналите усилия, да спечелите от участията, които имате и от състезанията, на които се явявате. Получавате подаръци от съдбата, но и сами трябва да направите жестовете, които някой  очаква от вас. Включваме се към канала на космическата любов. Не лъжете, не товарете сърцето, засвидетелствайте обичта си, направете избора, който отдавна се очаква от вас. Ден за предложения и годежи.

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

И във вашия живот предстои преосмисляне на връзките и промяна на ценностите. Вървите към раздяла на едно място, за да може на друго да започнете начисто. Изискването на деня е да не се лъже, независимо колко болезнени истини ще се кажат. Ако продължите в грешната посока до няколко дни на главата ви ще се струпат наказания. Може да правите всякакви компромиси, но не и със сърцето, с чувствта и привързаностите. Проявете състрадание, погрижете се за тези, които се нуждаят от грижи. Нищо отговорно да не се започва.

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Ден на труден избор. Направете го със сърцето, а не с ума. Прочистете мислите, изкарайте от съзнанието всичко негативно и разболяващо. Енергетиката позволява визуализация на астрални образи. Ще получите откровение, което ще ви помогне да направите остър завой и да се откажете от посоката, която до момента сте принудени да следвате. Не си позволявайте да влизате в скандали и разправии, после трудно ще се помирите. Посетете близки, които отдавна ви молят за услуга. Не забравяйте да купите подарък.

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Не е ден за амбициозни начинания. Но ако отговорите на повика на сърцето и стопите дистанциите с тези, които обичате и ви обичат, още утре ще получите нужното съдействие и работата ви ще потръгне. Каквото повикате, такова ще се обади. Добре е да пътувате, да посетите духовно и пречистващо място, да проведете прочистващи тялото и душата процедури. Посетете и хора, които ви действат стимулиращо. Купете подарък, направете дарение. Подгответе се добре за изявите си в следващите дни. Конкурентите ви готвят атака.

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Ден на високите енергии, но не и на високите и амбициозни цели. Не започвайте много работи едновременно и не притискайте околните с претенции. Постарайте се да привлечете тези, на които в следващите дни ще разчитате. Днес изборът се прави със сърцето, умът остава на заден план. Това, което ви се вижда разумно ще се окаже нищожно и без значение след няколко дни. В момента имате шанс да стопите ледовете и да бъдете себе си. Ден на вдъхновение, което не идва всеки ден. Направете дарение.

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Днес искате едно, а става друго. Не планирайте отговорна работа, делови и професионални срещи. Сега е момента да зарежете всичко, което делникът изисква от вас. Пътувайте, посетете приятели купете подарък за именяците и се радвайте на живота. Ще ви бъде оказван натиск, пътуванията ви ще зависят от друг, ще се оказвате в ролята на посредник и умиротворител. Може да си развалите отношенията, за да оправите чуждите. Не променяйте нищо, правете точно това, за което някой ви помоли. Дано и вашите молби бъдат чути.

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Самарянски ден. Проявете състрадание, дайте воля на сърдечните си импулси, търсете контакти с хората, които обичате и цените. Време е да върнете грижата и обичта на родителите си и да подкрепите децата, дори и в пътя, който не одобрявате. Смирете амбицията, елиминирайте гордостта и не правете нищо на всяка цена. Намирате търсеното откровение за пътя напред, за важното и второстепенното. Съдбата ви дава шанс да се измъкнете и от капана на ревността. Разчистете дома и душата, раздайте ненужни вещи.

COMMENTS

WORDPRESS: 0