Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Ден на придобивки, на много надежди, на възможности да се съберете и разберете дори и с тези, с които трудно се разби

Овен 21 март – 20 април

 

Ден на придобивки, на много надежди, на възможности да се съберете и разберете дори и с тези, с които трудно се разбирате в живота и в пряката си дейност. Водете принципна политика, проявете лична и творческа активност, поканете гости, планирайте хубаво похапване. В този ден диетите са противопоказани. Не се ограничавайте в контактите, от които ще имате само полза. Може да спечелите нещо неочаквано и да ви предложат успешна сделка. Защитете нечия чест и достойнство. Овенът е роден боец защитник.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Луната навлиза във вашия знак, преминавайки през градусите на финансова екзалтация. Ден, в който може да спечелите и от най-малкото усилие. Дайте воля на дарби и таланти, покажете какво можете пред публика, рекламирайте се по всички възможни начини. Хубаво е да пътувате, да водите преговори, да поканите гости и да гостувате. Очаквайте обещание за финансиране и от чужбина. Днес лесно се печелят и харчат пари. Оставете вдъхновението да ви води. Сгответе си любимото блюдо. Днес не се пълнее. Задоволете апетитите.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Водете принципна политика. Може да влезете и в тежки битки за защита не само на свои, но и на чужди права и интереси. Прекрасно се усвояват нови умения и знания. Същото важи и за храната, която изцяло ще се превърне в енергия и тъкани, а не в мастни отлагания. Активизирайте се максимално, тренирайте, сменете един вид труд с друг, поканете гости и гостувайте, проведете разговорите, които ще разчистят пътя пред вас и ще осигурят нужното финансиране. Ако сте сънували нещо неприятно, обърнете внимание на здравето си.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Разпуснете, търсете нови лични и делови контакти. Препоръчително е да се ръководите повече от интуицията. Всичко, което инстинктивно почувствате като притегляне и желание, е добре да се реализира. Тръгнете в посоката, която ви привлича. Не се отказвайте и от хубавото похапване. Това е единственият ден в този месец, в който храната изцяло се изгаря и се превръща в енергия. От понеделник вече навлизаме в постите. Днес и късметът за пари и печалби може да ви посети. Талантите ви ще бъдат възнаградени.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Днес ще се охарчите, ще плащате за свои и чужди удоволствия, ще инвестирате пари и чувства в рискови начинания и отношения и ще правите реклама на преките си конкуренти. Може да се наложи да влезете в тежки битки за защита на лични и приятелски интереси. Не правете големи инвестиции, не теглете кредити, търсете начин да избегнете големи покупки и вложения на средства. Дайте воля на емоцията, нека другите разберат, че не може вечно да разчитат на вас. Хапнете си добре, диетите са противопоказани.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Един от най-благоприятните ви и силни дни за печалби и успех, за доминиране в отношенията, за приятелски и лични срещи и визити, от които ще се спечели много в бъдеще. Рекламирайте се, вземете участие в престижни състезания и конкурси. Нека дарбите ви да работят за вас. Родените в първата декада ще получат материален, морален и интимен стимул за развитие и движение напред. Не се страхувайте да покажете емоции и предпочитания. Лагерите в живота ви се оформят, влизате в перспективни за бъдещите ви отношения.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Бъдете верни на принципите и дълга. Стремежът е да се постигнат високи цели. Този ден ще ви доближи до една победа, ще ви помогне да получите дължими услуги и пари и сами да финансирате или да се погрижите за проектите на близките и децата. Организирайте делови и творчески срещи. Запалете и барбекюто. Днес не бива да се спазва диета, а и няма да напълнеете. Покажете емоциите си, поплачете. Предстои пречистване, възможност да се стопят ледовете, да се каже това, което вчера е било невъзможно.

 

Скорпион 23 септември – 22 октомври

 

Подобно на Лъва и Водолея днес и вие може да давате пари, да поемате разходите на тези, които обичате и цените. Помогнете за успеха на близките, наредете богата трапеза, поканете гости и гостувайте с подаръци там, където отдавна ви очакват. Идете и там, където нещата изискват изясняване. Ден, в който с лекота отстояваме принципите си, но и с още по-голяма лекота даваме трудно спечелените пари на тези, които имат нужда и към които емоционално сме прилепнали. Доверете се на инстинктите.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Ден на очаквани и неочаквани печалби. Не отклонявайте предложения. Не се знае откъде ще изскочи вашият заек на късмета. Влизате и в ролята на спонсор за нечии амбиции, подкрепяте и финансирате проектите на децата. Сами може да намерите нужното материално или наследствено обезпечение на бъдещите си намерения. Само който не опита, той няма да се похвали с подарък от съдбата. Хапнете си добре, не се лишавайте от нищо, което ви привлича. Утре е Сирни заговезни, след което навлизаме в постите.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Ден на печалби и постъпления, на възможност да договорите стабилни поръчки и доставки, да получите предложение за участие в престижни проекти и начинания. Рекламирайте се, не отклонявайте предложения, независимо как стоят на пръв поглед нещата. Пътувайте, направете огледи, капарирайте имот, участвайте в брокерски сделки. Не се лишавайте от хубава и обилна храна. Днес не се пълнее, но със сигурност банковата ви сметка може да се напълни, ако умело водите партньорската игра и си гоните интереса.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Венера напуска вашия знак. Предстои отрезвяващ период, в който ще усетите, че любовта по някакъв начин си е отишла, освобождавайки място на финансовата полза и точните сметки. В отношенията ви ще се появи една материална и меркантилна нотка. Пригответе се да давате, да обезпечавате амбициите на близки и приятели. Днес вие плащате за веселбата, където и да отидете. Може и да имате повод, но и без повод джобовете ви ще се изпразнят. Дано изпитате удоволствие от това и дарите радост някому.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Ден на прилив както на енергия, така и на чувства и пари. Венера навлиза във вашия знак. Ще получите някакво особено вдъхновение. Правите връзки, които ще донесат пари, печалби и възможност да продадете скъпо талантите си. Не се ограничавайте в изявата, може да срещнете бъдещите си спонсори. Ден за реклама, за участия в творчески дебюти. Нищо не е случайно и не ви се дава просто така. Ако започнете да правите нещо несъзнателно, не се спирайте. Интуицията ще ви заведе там, където ще оберете овациите. Хапнете си на воля.

COMMENTS

WORDPRESS: 0