Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Ден за размисъл. Ако се събудите с някакво хрумване, което ви носи удовлетворение и радост непременно го реализирайте

Овен 21 март – 20 април

 

Ден за размисъл. Ако се събудите с някакво хрумване, което ви носи удовлетворение и радост непременно го реализирайте в следващите дни. Измъквате се от хватката на затъмнението, започва да ви просветва, виждате нещата правилно и ги наричате с точните имена. Добре е да се водят преговори, но да се избягва обвързване, както и стартиране на нови проекти. Върнете се към източниците, към намеренията на младостта и детството и обновете творческите си замисли. В душата и в отношенията ви се запалва нов светлик.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Ден за прошка както на приятелите, така и на враговете. Прекарайте повечето часове в размисъл, в делова и лична преценка на ситуацията. Посветете време и на такива занимания, които възвисяват духа и обновяват тялото. Опасно е да се копае яма пред някого, да се действа с компромати и игрички на дребно. Анализирайте собствения си път, определете кое е важно за бъдещето ви и утре направете първата крачка. Вървете в посоката, която неустоимо ви привлича и бягайте от там, където усещате нещо неприятно и болезнено.

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Тежък ден, особено за родените около 5-15 юни. Не позволявайте да ви вкарват в игри както на дребно, така и на едро. Не е ден за активна и творческа работа, за старт на нови проекти, за взимане на отговорни решения в бизнеса и личната ви политика. Плановете и мечтите от този ден ще се сбъднат, но всичко предприето прибързано и без необходимата подготовка ще зацикли. Раздайте ненужни вещи, върнете си дълговете, спазвайте диета и ограничите контактите, от които знаете че ще ви стане тежко и ще ви заболи глава.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Тази сутрин още със събуждането ще получите индикация кое е вредно и кое полезно за вас, към какво трябва да се движите и кое трябва да избягвате. Доверете се на усещанията си и ще спечелите предимства. Родените в третата декада са в силна делова и творческа позиция. Ще ви хрумнат чудесни идеи. Само не бързайте да ги споделяте и реализирате. Това трябва да направите през уикенда. Ден за планиране и натрупване на сили за реализиране на плановете. Работете в посока и на странично финансиране.

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Комбинирайте идеите, които ви хрумват със старите си планове и намерения. Този ден запалва отдавна търсената светлинка в тунела, в който до момента сте напредвали пипнешком, с много проби и грешки, загуби и отчуждение. В следващите два дни може да започнете реализирането на творческите си идеи и хрумвания, а в петък ще намерете и на кого да стоварите отговорността за изпълнението им. Ще се появят и спонсори, ще излезете от тежка ситуация на застой, опасности и зацикляне. Овладейте апетитите и жадността, спазвайте диета.

 

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Тежък и рисков ден за родените около 5-15 септември. Всичко, което споделите и позволите да се разбере, ще ви донесе неприятности, ще ви бъде откраднато като идея и може да предизвика компроматна атака. Обмисляйте и планирайте бъдещите си начинания. Не позволявайте на никой да разбере плановете ви, за да не ги парира в зародиш. Не е ден за лични, делови и политически игрички. Контролирайте амбицията. Бъдете сигурни, че околните ще провокират личния ви ентусиазъм и ще се възползват от голямата ви работоспособност.

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Дочутото от тук и от там ще сглоби личния ви и професионален пъзел. Търсете допълнителна информация за всичко, с което смятате да се занимавате в следващите дни. На пътя ви застава конкурент, който ще се опита да ви измести от личната ви позиция и пазарна ниша. До два дни може да очаквате и компроматна игра, опит да бъдете дестабилизирани и ощетени. За утре се настройте на активна самозащита. Пасивността е нежелателна, но сериозните дела е добре да се отложат. Ден за проучване на терени и цени.

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Днес инстинктите няма да ви излъжат. Ще се събудите с едно ясно чувство за полезното и вредното в живота ви. Не си позволявайте да тръгнете в посоката, в която усещате някаква неприязън, отлив и опасност. Тръгнете към хора и дела, които ви носят душевно и физическо удовлетворение. Ден на устата. Не бива да ядете и каквото падне, а да хапнете само това, от което ви потича слюнка. Добре е да се спазва диета, но не забравяйте, че всичко прекалено е вредно. И в чувствата интуицията ще покаже верния път.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Тежък ден за родените в третата декада. Очаквайте опити за манипулация, особено ако споделите проекти, от които може да се изкарат лесни пари. Ден за планиране, за обмисляне на действия и инициативи, от които може да се спечели без протекция или нечие ограбващо съдействие. Ден за работа с мислеобрази. Представете си възможно най-ярко, това което искате да постигнете и пътя до него ще ви стане ясен. Не се преуморявайте, намалете алкохола, ограничете храната, особено горещата и лютата.

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Не предприемайте нищо важно и значимо. Денят изисква строг и систематичен анализ на предстоящите действия и инициативи, отказ да се изпреварват събитията и да се правят необмислени ходове, особено ако не се знае позицията на партньори и конкуренти. Направете някому или на себе си подарък. Всяко стимулиране в едната или в другата посока ще ви донесе защити и лично удовлетворение. Този ден събужда зверските апетити, на които е опасно да се поддадеш и да отидеш в крайности.

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Проявете щедрост в този ден, в който апетитите нарастват и желанието за ползване взема връх. Върнете дълг, помогнете на приятел в нужда. Денят запалва двигателят на амбицията, изисква точна мисъл и преценка накъде ще се тръгне утре, с кого да се направи съюз и кой трябва да се изолира от мачти, стремежи, чувства и професионални ангажименти. Утре ще направите силен и обезоръжаващ конкуренцията ход. Въоръжете се с търпение, оставете другите да си изиграят картите, а вашите покажете в следващите два дни.

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Останете под камъка на изчакването. Денят изисква преценка и преосмисляне на връзките, анализ и строг контрол на личната инициатива. Не бързайте да се доверите, проверете всички детайли, търсете странично мнение, без да се ангажирате по един или друг начин. Ден за научни изследвания, размишления и открития. Интуицията ви работи на пълен капацитет. Това, което ви носи удоволствие сочи и правилния път, а това, което ви настройва негативно или направо ви призлява от него е нещото, от което трябва да се откажете.

COMMENTS

WORDPRESS: 0