Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Всичко, което свършите и уредите в днешния ден ще носи късмет и ползи. Отложеното за следващите дни ще зацикли. Напра

Овен 21 март – 20 април

 

Всичко, което свършите и уредите в днешния ден ще носи късмет и ползи. Отложеното за следващите дни ще зацикли. Направете си стройна план-програма. Опитайте да се срещнете с всички, с които ви предстои работа за уреждане и сметки за изясняване. Денят е особено благоприятен за старт на нов бизнес, за покупка на недвижим имот и вложение на средства в големи проекти. Вечерта и любовта ще почука на вратата ви, а и вашата муза ще ви посети. Ще ви хрумнат чудесни идеи, не ги споделяйте преди да ги реализирате.

 

 

Телец 21 април – 20 май

 

Денят може и да не започне по правилата, но със сигурност ще завърши по вашите. Ще се наложи да привличате приятели и познати към работата и предстоящите ви задачи. Използвайте максимално чуждите ресурси, търсете начин да закупите жилище и имот използвайки кредит или семейното наследство. Вечерта ще е наситена със събития. Може да срещнете любовта, да получите внезапно озарение в каква посока да тръгнете и да се освободите от неприятен ангажимент. В утрешния ден ще успеят само силните и манипулативните.

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Не пропускайте този ден. Всичко, което успеете да уредите и вкарате в релси ще донесе късмет и успокоение, ще позволи да тръгнете с широка крачка към едно подсигурено и защитено бъдеще. За следващите два дни не планирайте нищо съществено. В живота ви ще се появят провокатори и рискови случайности. Действайте активно днес, обадете се на тези, с които ще вършите някаква работа заедно. Денят е чудесен за сделка с недвижим имот. Осигурете си базата за развитие и живот, пътувайте и направете огледи на място.

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Ден с хармонична и ведра енергетика. Най-благоприятният ден в месеца за брокерски инициативи и покупка на жилище. Предстои ви и среща с любовта, запознанства и контакти, които ще променят живота ви. Тази вечер пет планети ви гледат в хармоничен аспект от знака на Рибите. Проектите ви ще потръгнат, ще се измъкнете от хватката на безизходицата и може да прокарате всяка своя идея. Контролирайте емоциите. Движете се в приповдигнато настроение и реагирайте на всяко предложение. Ден за огледи и проучване.

 

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Труден ден за родените в третата декада. Проведете уточняващи разговори. Сега е момента да се съберете и разберете с тези, с които отношенията са излезели от контрол. Утре пропастта може да се задълбочи и трети лица да се вклинят в отношенията ви. В момента всеки може да направи крачка напред или назад, за да обезпечи и стабилизира връзката. Предприетото днес ще помага да излезете от трудни положения. Всичко, което посадите ще поникне. И новите идеи ще намерят благодатна почва за развитие.

 

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Днес всичко е постижимо, а утре за всичко ще трябва да плащате с лихвите. Активизирайте се максимално. Проведете без протакане важните делови и приятелски срещи. Огледайте имоти и терени и дайте капаро, ако сте се споразумели. Това е най-благоприятният ден в месеца за покупка на недвижимост. Новите начинания тръгват от раз. Работете в градината, направете разсада, заложете семената на новата реколта. Тази вечер любовта ще ви създаде проблем, приберете се навреме. Вероятни са любовни компромати.

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Ден на неочаквани обрати, на срещи носещи перспектива за бъдещето ви както в професионалния, така и в личния живот. Рекламирайте се, не пропускайте нито една възможност. Обадете се на тези, с които имате работа за вършене и емоция за уреждане. Препоръчват се покупки на имоти. Може да намерите мечтания офис или жилище. Приятели ще ви направят услуга. Утре може да попаднете на нелоялна конкуренция и на хора, които ще се опитат да печелят на ваш гръб.

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

За родените в третата декада денят ще донесе проблеми в партньорските връзки. До вечерта ще намерите начин да ги разрешите. Подпишете новите си договори в края на работното време. И любовта ще разтвори прегръдките си тази вечер, ще се почувствате желани и обичани. В тези дни пет планети ви гледат в брилянтен аспект от знака на Рибите. Ще успеете да привлечете съюзници и съдружници, да направите удобни за другите собствените си идеи и намерения. Утре нечия слабост и грешка ще работят във ваш интерес.

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Един от най-силните ви дни за месеца, особено в посока на брокерски инициативи, на делови срещи даващи възможност да се придобие собственост, да се уредят наемни отношения, да се закупи помещение, офис или жилище и да се организират разчистващи дейности в личния ви имот. Нищо важно и значимо да не се отлага за следващите два дни, когато ви очакват стресови ситуации и проблеми, с които трудно ще се справите. Тази вечер не замръквайте извън дома. Очертава се компроматна атака. Не изневерявайте.

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Ден с оздравяваща, пречистваща и ободряваща енергетика. Всичко ще тръгне по правилата, ще ви даде възможност да се окопаете на ново място, да придобиете собственост, да завържете стабилни и перспективни връзки. Вървите към запознанства и любов. Тази вечер някой може да получи и предложение. Движете се в приповдигнато настроение, но контролирайте емоцията. Да не се секат дървета и подаряват цвета. На крачка сте от имотна сделка. Ще получите особено изгодни оферти на различни нива.

 

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Късметлийски ден, особено за родените в третата декада. Пътувайте, направете огледи на места и терени. Може да капарирате или закупите жилище. Някой намира и отдавна търсения майстор. Вечерта носи любовно вдъхновение. Намерете време за всеки и за всичко. Не планирайте важни срещи за утре, когато тъмни сили ще се намесват в отношенията и трети лица ще контролират сделките. Днес имате максимална степен на свобода и късмета да намерите точните хора за работа, която не може да свършите сами.

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Ден с изключително блага и утвърждаваща енергия. Добре е да се проведе тридневна диета. Всичко предприето ще ви донесе пари, предимства и възможност да се устроите на ново местоживеене, в нов офис или в нова бизнес среда. Тази вечер и любовта ще ви изненада. Вървите към срещи и запознанства с голяма перспектива. Не оставайте с преспиване в непознати места. В следващите два дни натискът върху вас ще се увеличи. Ще попаднете в неприятни положения и може да станете обект на компроматна атака.

COMMENTS

WORDPRESS: 0