Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Денят слага край на ограниченията, позволява да излезете от неприятни и конфликтни положения, да се освободите от зад

Овен 21 март – 20 април

 

Денят слага край на ограниченията, позволява да излезете от неприятни и конфликтни положения, да се освободите от задръжките и да бъдете себе си. Положете усилия да направите крачката, към която от доста време се стремите. Овенът е роден спортист и войн, а днешният ден ви дава възможност да постигнете и дадете максимума от себе си. Концентрирайте се над най-важното, не се разпилявайте и ще се радвате на успех. В живота ви ще се появят възможности и шансове, които е добре да изберете и използвате.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Днес и на вашия път има заложени прегради. Доста ще се изпотите преди да ги преодолеете. Ще се наложи да вложите цялата си енергия, средства и възможности в една точно определена посока, за да направите пробив в блокажите. Ако действате в много посоки шансовете ви ще намалеят, ще останете в доброволна или принудителна изолация, което ще ви накара да промените подхода, да се замислите за миналото и бъдещето си и да направите правилния избор. Днес и утре абортите са противопоказни.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Енергетиката на този ден дава възможност за духовно и физическо израстване, за постигане на високи цели и нормативи, за избор на мисия, посока и цел, които ще променят живота ви и ще ви помогнат да заемете по-висока позиция в бизнеса и в обществото. Ще преодолеете препятствията стига да си повярвате, да действате изпреварващо и без компромиси. Днес и утре шансът е на ваша страна. Използвайте го максимално, защото след това ще следват два дни на проблеми, грешки, рискови ситуации и неприятности.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Ден на орела, на възможността да се издигнеш, да погледнеш от по-висока и престижна позиция нещата и да направиш правилния избор за себе си. Всичко предприето ще има успех, ще ви помогне да излезете от наложени или приети насила задължения. Може да намерите по-добра работа, да привлечете силни съюзници и доверени съдружници и да спечелите една важна за вас житейска битка. Само не се възгордявайте. Днес и утре късметът е на ваша страна, но в петък нещата може да се обърнат. Вечерта си поръчайте сън.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

В момента съдбата дава предимства на конкуренцията, поставя на пътя ви бариери, които трудно ще преодолеете, ако не проявите разбиране, добра воля и просто любов. Днес и утре абортите са противопоказни. Не се отказвайте прибързано от шансовете, които животът ви дава и не приемайте без резерви идеите на хора, които не познавете добре. Изразходвайте разумно енергията си, не се захващайте с много неща едновременно. Днес и утре виждате обратната страна на медала, а сърцето ще бъде самотен ловец.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Ще ви е трудно, но не бива да се отказвате от нито една възможност да изявите себе си, да покажете сила на ума, тялото и духа. Родените около 1-5 септември е добре да предприемат днес и утре изпреварващи действия в тила на конкуренцията, защото на 1-2-и предимствата им ще бъдат отнети. Ще се сблъскате с нелоялност, с лични и делови проблеми. Този ден ще отприщи личната ви инициатива, а утрешният ще ви срещне с подходящите хора. Не се съмнявайте в успеха, подгответе се и да го защитите.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Край с изчаквателната политика. Време е да действате активно, да определите приоритетите и да си гоните целта. Концентрирайте се над нещата, които са основният ви интерес и приоритет в момента. Днес лесно се отхвърлят съмненията, още по лесно се казват думите, които в предните дни ви е било трудно да изречете. Някой се съгласява и пред олтара да обича и да бъде верен. Действията ви в момента позволяват да вдигнете нивото, да получите едно личностно и духовно разширение и да набележите новите приоритети.

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Днес и утре Луната е във вашия знак. Много неща ще се променят, много варианти ще се появят, но успехът ви ще дойде само от една посока. Дано успеете да отсеете полезното от вредното. С някакво шесто чувство ще откриете своето зрънце истина сред плявата на деня. Не се бавете, тръгнете в посоката, която ви привлича и още утре ще постигнете напредък. Не си позволявайте да живеете като в будна кома. Събудете се, активизирайте огромния си потенциал и ще се радвате на просперитет, пари и късмет.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Всичко предприето ще донесе късмет, ще насочи усилията ви в перспективна посока и ще обезпечи проектите, с които възнамерявате да се захванете. Днес е лесно да се отхвърлят съмненията, да се вдигне глава, да се поставят нови изисквания в новата ситуация. Само който не опита няма да успее. Може би най-важния успех за вас ще бъде в личностното ви и духовно израстване. С една крачка и едно решение излизате от детството или от младостта и вече мислите много по отговорно. Концентрирайте се върху приоритетите.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Ден за победа над себе си, над страховете, неувереността и опасенията, че нещата пак ще се провалят или няма да може да ги контролирате. Не се съмнявайте, че ще постигнете напредък, че ще извлечете ползи от днешните си действия и инициативи. Може да не са такива каквито си ги представяте, но ползи със сигурност ще има. Ще се отърсите от въздействия, притеснения и натиск, ще преодолеете препятствията, които в миналото са изглеждали непреодолими. Ден за гладуване и духовно прозрение.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

 

Днес се разпилявате, гоните химери, оставяте се на случайността, а тя със сигурност ще работи за чужди интереси. Грешка е да се впуснете в много на брой инициативи, да се разпилявате във връзките и чувствата и да оставите друг да се разпорежда с живота и собствеността ви. Не се напрягайте. Екстрасенси да не лекуват, ще се изтощят прекалено. На всички нива отдавате много енергия, не се щадите и в любовта. Днес и утре абортите са противопоказни. Не правете това, за което в бъдеще ще съжалявате и страдате.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Днес плувате в свои води, срещате свои хора и предприемате крачки, които в миналото са били немислими и непостижими. Не се съмнявайте, че ще успеете, ще извлечете ползи и облаги от всичко, на което обърнете внимание и го задвижите с ентусиазъм. Основното изискване е да се концентрирате максимално върху най-важното, да се отдадете на момента, на любовта, на страстта си в една или в друга житейска посока. С лекота ще възродите стари връзки, а в новите ще направите крачка напред. Вечерта си поръчайте сън-прогноза.

COMMENTS

WORDPRESS: 0