Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Тежък, рисков и ограбващ бъдещето ви ден. Не се съгласявайте на компромиси, от които ще страдате и ще попадате в изол

Овен 21 март – 20 април

 

Тежък, рисков и ограбващ бъдещето ви ден. Не се съгласявайте на компромиси, от които ще страдате и ще попадате в изолация. Намалете алкохола, не прекалявайте със стимулантите. Ден на опасни зарибявания. Бъдете сигурни, че всяка ваша слабост ще се използва. Стремежът е към нравствена и физическа чистота. Останете си у дома, не предприемайте рискови походи и не участвайте в екстремни прояви, независимо от презастраховката, която ще направите. Родените след 11 април са в по-неблагоприятна позиция.

 

 

Телец 21 април – 20 май

 

Грешките от днешния ден ще се плащат утре. Може да си изкарате добре, но за нечия сметка или жертвайки повече, отколкото получавате. Не се предоверявайте. Контактите в социалните мрежи ще дадат неправомерен достъп до личното ви пространство. Отнесете се с подозрение и подложете на проверка идеите, които получавате. Днес има само два типа отношения. Тези на паяка и на мухата. Всички сме в мрежата, оплитаме се в неприятни отношения и лъжи. Препоръчва се работа на свой терен и със свои средства.

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Вероятно ще направите ход, с който ще провокирате тези, чиито замисли искате да разберете. Пускате мухата на амбицията в нечия глава, получавате пари, подкрепа или правомощия от хора, които ви се доверяват, без да са сигурни какви ходове ще предприемете. Ще спечелите, използвайки чужди средства, усилия и умствен потенциал за лични цели и намерения. Наивниците плащат за грешките си, но не забравяйте, че и най-умният си е малко прост и той може да сгреши и да бъде изваден от играта.

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Родените в третата декада ще имат стресиращ и ограбващ позициите им ден. Бъдете особено внимателни към чуждите предложения, покани и идеи. Ще попадате в изнудващи и обсебващи положения. Един от най-лошите дни за сключване на брак. Не си позволявайте обвързвания, от които още е трудно да избягате. Не подписвайте нови договори, не обещавайте нищо, което може да постави амбициите, парите и личните ви отношения на изпитание. Каквото сам си направиш днес, друг не може да ти го причини.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Движете се в позната и свойска среда. Лесно се попада в плен на илюзиите и напразните надежди на любовта. Лош ден за запознанства. На прага сте на фатални привличания, от които още утре ще страдате, а и близките ви може да бъдат засегнати неприятно. Не теглете кредити и не обещавайте нещо, което ще ви е трудно или невъзможно да изпълните. Едно приятелско парти може да приключи с неприятни пиянски изцепки. Бъдете готови да си тръгнете навреме. Пороците изиграват лош номер и на конкуренцията. Възползвайте се.

 

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Ако обстоятелствата позволяват, останете си у дома, свършете нещо важно и за близките. Работете само с лични идеи, материали и пари. Не си позволявайте да задлъжнявате, да търсите подкрепа от непроверени хора и да вярвате на нереални факти и условия. В основата на всяко предложение днес има користни цели и подбуди. Не е изключено и вие да приложите тактиката на паяка, да уловите в мрежа от голи обещания и открити лъжи тези, които ви се доверят. Сключените днес бракове са неравностойни.

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

В хороскопа ви се оформя кармичен кръст на планетни сили. Всичко започнато ще ви поставя в неравностойна позиция или ще носи загуби за другия. Обещанията няма да се спазят, договорите ще се нарушат, ще изпаднете в една лична или професионална безтегловност, която дълго ще ви държи влага. Отложете за следващите дни важните делови срещи. Денят ще постави в губеща позиция поне една от страните, решили да се обвържат, да сключат брак или да тръгнат с общи усилия и средства към мечтаното бъдеще.

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Когато двама се карат, лъжат и си навреждат, печели третият и това може да сте вие. Денят е рисков и конфликтен. Отношенията са неравностойни, губещи и вредни и за двете страни, участващи в съвместните лични и делови проекти. Стойте далече от хора в нетрезво състояние. Но точно такъв проблем на близък ще ви помогне да разберете тайни, които са ви спестени. Някой ще каже повече от допустимото, а това ще помогне да прогледнете, да си вземете бележка и утре да се коригирате. Ден на предателства и злоупотреби.

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Не е ден за импулсивни действия. Всяка инициатива трябва добре да се осмисли. На никаква цена не се обвързвайте с непознати, независимо от привидно изгодните оферти. Ден на паяка, на грешните и опасни връзки в социалните мрежи. Не се знае кой дърпа конците, кой стои зад кадър очаквайки грешките на лаиците. Не се оплаквайте от липса на емоция. Днес на едно място ще обезоръжите и спечелите някого, но на друго ще бъдете обезоръжени и вероятно употребени. Любов, омраза и алкохол се смесват в опасен пунш.

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Ден на първосигнални импулси и опасни блокажи, на желание да излезете от рамките, да се отдадете на нова връзка и личен ангажимент. Може да очаквате предателства и разочарования точно там, където отивате с големи надежди, с любов и желание да дадете всичко от себе си. Родените в третата декада са в най-неблагоприятно положение. Не обещавайте това, което ще ви е трудно да изпълните. Сключените договори и брак нямат далечна перспектива. В основата на нещата днес стои лъжата и желанието за обсебване.

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

 

Ден на важни открития и прозрения, които ще направите сами, но само в приятна и релаксираща среда. Ограничете контактите, не позволявайте на никой да ви се меси, да ви провокира или да ви помага. Това, което свършите днес сами, без чужда помощ, пари и съвети, ще носи късмет, ползи и пари, а това, за което се допитате до друг или прибързано споделите, ще ви донесе проблеми още утре. Ден за еднолично творчество. Освободете съзнанието и фантазията си от ограничаващите рамки на ежедневието и екипното мислене.

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Днес започвате с грешна крачка в грешна посока и вероятно с грешния човек. Но тази вечер може да коригирате нещата и да постъпите така, както го разбирате, мислите и желаете. Навлизате в силен и продуктивен период и до два дни ще постигнете максималното в една объркана и рискова за другите ситуация. Важното днес е да се пазите от мрежите, да не обикаляте местата на блясък, фалш, наркотични и алкохолни злоупотреби и да ограничите контактите с хора, които ви подвеждат. Утре ще има за какво да почерпите.

COMMENTS

WORDPRESS: 0