Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Хармоничен и ведър ден. Не си разваляйте спокойствието. Търсете примирието и се придържайте към един по-дипломатичен

Овен 21 март – 20 април

 

Хармоничен и ведър ден. Не си разваляйте спокойствието. Търсете примирието и се придържайте към един по-дипломатичен подход при делови и лични разговори. Тази вечер навлизате в неблагоприятен и рисков период. Нищо няма да се реши с агресия и ултиматуми. Не планирайте тежки физически натоварвания, щадете кръста и бъбреците. Пътувания може да се провалят. Амбициите се пренасочват в съвсем различна посока. В този ден крясъците разболяват и вредят повече отколкото предполагате.

 

 

Телец 21 април – 20 май

 

Родените в третата декада ще постигнат търсеното разбирателство, ще подпишат изгодни договори и с лекота ще влязат в нова среда. Денят е благоприятен за разговори на кръглата маса, за срещи при равностойни условия и за подписване на взаимно изгодни споразумения. Родените в третата декада ще получат и допълнителни екстри, ще се радват на подкрепа и съдействие и ще направят обезпечаващ семейството и децата ход. В живота ви се появява покровител, чието присъствие ще бъде и една безплатна реклама за вас.

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Ако искате утре да направите силен и обезпечаващ ход започнете преговори при равностойни условия. Опитвайте се да влезете в положението на околните, да проявите съчувствие и разбиране и да потърсите такова. Денят носи чистота и свежест в отношенията, дава предимство на хората склонни да разберат мотивацията в поведението на другите и да направят нужните компромиси. Служебната амбиция оставете за утре. Направете огледи, проучете нещата, приемайте спокойно всеки обрат. Не убивайте птици и мечти.

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Основното изискване на този ден е да се запази мирът и добросъседските отношения. Бъдете сигурни, че скандалите ще ви разболеят, ще предизвикат негативни ефекти и обрати в личните и професионални отношения. Ограничете контактите с хора, които винаги ви предизвикват. Напуснете терена, на който се вихрят опасни страсти и разгорещени спорове. Лош ден за секс. Ще си докарате неприятности, ако отидете в крайности. Старайте се да действате балансирано и да не правите нищо на всяка цена.

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Ден за проучване и напасване на отношенията. Поставете при равностойни условия всеки, който се стреми за работа или връзка с вас. Не давайте предимство на никого преди да сте се запознали със ситуацията, с претенциите и амбициите на тези, които напират за съвместни инициативи. Лош ден за случайни сексуални връзки. Ще си докарате неприятности и ще влезете в конфликти за удоволствия, които няма да си заслужават труда и цената, която ще платите. Препоръчва се релакс и умерени физически натоварвания.

 

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Родените в третата декада ще извлекат ползи и предимства от водените разговори. Ще постигнете с лекота компромисното решение, което вчера е изглеждало немислимо. Ден с изключително хармонична енергетика. Не си позволявайте агресия, скандали и разправии. Една усмивка и мил жест на внимание ще ви донесат много повече отколкото предполагате, ще действат облекчаващо и лечебно във всяка ситуация. Ден за уединение, за тихи семейни занимания, за прочистващи и разчистващи инициативи.

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Ден с ведра и хармонична енергетика. Природата се опитва да запази хармонията на пълнолунието. Успехът ще е там, където цари тишина, мир и равнопоставеност. На всички нива, в които се загуби самоконтрол или се отиде в крайни и агресивни действия проблемите ще са и за двете страни. Това, което не успеете да сложите в ред ще го сторите утре, когато ще действате много по агресивно и неотстъпчиво. Използвайте лостовете на компромиса и дипломацията и ако това не помогне сменете тактиката утре.

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Не излизайте от рамките на добрия тон, независимо какво се случва и в какви ситуации попадате днес. Търсете примирието и компромиса, подгответе с документи, писма и разпореждания важните делови разговори за утрешния ден, когато с успех ще поставяте условията си и ще диктувате развитието на нещата. Проведете прочистващи процедури, заемете се с почистването на дома. Днес мръсотията излиза по-лесно. Опитайте да забравите миналите проблеми и да си дадете втори шанс. Лош ден за секс, не всичко се оправя с него.

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Рисков ден за родените в третата декада. Не тръгвайте готови на битки. Постигането на компромис във всяка ситуация е за препоръчване. Ще влошите нещата, ако поставяте неизпълними искания, ако притеснявате околните с лични забележки и критика. Скандалите разболяват, отношенията се влошават и като капак може да дойдат здравословни проблеми. Денят е благоприятен за пътувания и сделки с животни. Купете домашен любимец, разведрете обстановката, търсете примирието.

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Силен ден за родените в третата декада. Ще ви предлагат взаимно изгодни варианти, ще се радвате на разбиране и компромис, ще ви удължават договорите и разсрочват кредитите. Не отивайте в крайности на работното място. Ще спечелите повече, ако помогнете на някой да спечели конкурс и да израсне покрай вас. Ще намерите сигурни съюзници и поддръжници. В утрешния труден ден такива връзки ще са ви от голяма помощ и подкрепа. Злоба, агресия и завист водят към изолация и изпадане от класацията.

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Успехите ви днес ще се дължат на покровителстващото и напътстващо начало. Обгрижете някого, търсете балансираност в отношенията, уговорете и планирайте за утре подписването на нови договори. Днес с всеки може да се разберете, да уточните условия и възможности и да направите нужните отстъпки. В тангото на живота правим крачка назад, за да може утре да направим две напред. Не си позволявайте крясъци и скандали. Печелят дипломатите и посредниците в чуждите битки.

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Ден на кармични срещи за родените в третата декада. Ще се сблъскате с равностойни партньори. Не е нужно никому нищо да доказвате. Синхронизирайте действията си, не влизайте в единоборства и не правете опити да се доказвате и изпъквате на всяка цена. Тези, на които дадете път и шанс в момента ще ви подкрепят утре. Спазвайте диета. Вероятни са стомашни неразположения. Всяко излишно натоварване на тялото и душата ще ви се отразява зле. Не си нарушавайте комфорта, не позволявайте да ви настройват срещу някого.

COMMENTS

WORDPRESS: 0