Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Пълнолунието пълни потребителската ви кошница, стига да се постараете повече, да бъдете активни на работното място,

Овен

21 март – 20 април

 

Пълнолунието пълни потребителската ви кошница, стига да се постараете повече, да бъдете активни на работното място, да използвате максимално личния си потенциал и този на околните. Всичко предприето ще носи ползи и предимства. Сега е момента да представите новата си бизнес програма, да кандидатствате за престижни работни места и субсидии. Ще ви се отрази добре както натоварването във фитнеса, така и работата в градината. Планирайте за края на работното време среща с евентуални спонсори.

 

Телец

21 април – 20 май

 

За родените в последните дни на зодията денят може да започне с неуредици и разправии, както у дома, така и на работното място. С напредването на деня и най-неблагоприятната ситуация ще се развие във ваша полза и интерес. Може да ви повишат и предложат участие в нова търговска инициатива. Бъдете делови, не се отказвайте от участия, рекламирайте се по всички възможни начини и късметът ще ви се усмихне. Пълнолунието превъзбужда, остро се усещат ароматите, парфюмите да са само загатнати.

 

Близнаци

21 май – 21 юни

 

Бъдете експедитивни и действайте изпреварващо. Важното за деня да се свърши в началото на работното време. Не отлагайте срещи, преговори и делови визити. Към обед навлизате в рисков и объркан период. Амбициите и емоциите ви вкарват в конфликти, от които ще излезете ощетени, недоволни и набедени. В следващите дни конкуренцията може да ви причини доста неудобства с инициативи и изяви насочени директно срещу вас и дейността ви. Очертават се остри сблъсъци на интереси и позиции.

 

Рак

22 юни – 21 юли

 

Денят отприщва личната инициатива, дава възможност да се напредне в преговори и дейности свързани с дотации и финансиране на големи и малки проекти. До вечерта на всички нива е добре да се събере семейния съвет или екипа, да се уточнят позициите, амбициите и новите насоки за работа и живот. Мислете екипно. Голяма част от задачите ви може да се решат със силата на колективния ум. Противопоказно е да оставате сами тази вечер. Меланхолията се засилва, някой посяга към чашката, друг към нещо по-лошо.

 

Лъв

22 юли – 22 август

 

Родените в третата декада ще извадят по-голям късмет, ще разрешат спорни въпроси и ще излязат с чест от ситуация, която ги тревожи и тормози. Съберете състава. Денят носи в себе си призив за обединение на сили, ресурси и интереси в името на една обща цел. Ще се решават и важни за страната въпроси. Вечерта не е все едно с кого ще си пиете питието и споделяте битието. Участвайте в престижни инициативи, обадете се на спонсори и сами действайте обгрижващо спрямо хора, които могат да ви бъдат полезни.

 

Дева

23 август – 22 септември

 

Денят започва с проблеми, с моменти на неразбиране и агресия. До обед съберете сили, смелост и амбиция и направете крачка в нужната посока. Търсете подкрепа от свои и чужди. Този ден стяга редиците, оформя коалициите, урежда правни и имотни отношения и поставя на мястото му всеки, който се колебае. Бъдете сигурни, че някой ще извлечете ползи от вашето отсъствие или неадекватно присъствие на важни за бъдещето ви преговори. Тръбачът-съдба свири сбор. Бъдете в крак с изискванията на момента.

 

Везни

23 септември – 22 октомври

 

Днес е въпрос на чест и достойнство да подкрепиш правилната според теб политика. Работете и мислете екипно, не се занимавайте с дреболии, а обсъждайте важни и неотложни семейни и професионални задачи. Добре е да се търсят странични връзки и финансиране, ако досегашните ви партньорски участия и очаквания не са се оправдали. Предприетото в този ден ще разгърне личната ви и творческа инициатива, ще ви срещне с подходящите хора, ще остави в миналото нерентабилните дейности и заробващи връзки.

 

 

Скорпион

23 октомври – 22 ноември

 

Ден на раздразнение и неприятни закачки, които може да прераснат в нещо по-сериозно. В хороскопа ви действат конфликтни аспекти. Въоръжете се с търпение, играйте зад кадър, насочете енергията си в усилията да овладеете ентусиазма на групата и колектива, в който се изявявате. Днес не е важно кой стои начело и се афишира, а кой в действителност дърпа конците. Смирете проявите както на меланхолия, така и на агресия. Мислете и действайте адекватно на ситуацията. Ден на маниакалните депресии.

 

Стрелец

23 ноември – 21 декември

 

Станете рано, уредете всичко важно и належащо в първите часове на работното време. Към обед късметът ще ви изостави, ще се почувствате притиснати, ограбени и предадени в ситуация, в която до момента сте доминирали. Увеличете дистанциите с тези, които ви разбалансират и вредят. От особено значение е в момента да бъдеш сред свои, да привлечеш приятелския и роднински кръг от проверени в годините партньори. Събираме се в групи по интереси. Това е начина да постигнете напредък, да спечелите пари и позиции.

 

Козирог

22 декември – 20 януари

 

Днес ще си проличат водачите и групите склонни да ги следват, да приемат техните правила, амбиции и позиции. Време е за събрания, за уточняващи разговори и преговори с настоящи и потенциални партньори. Който действа солово ще бъде изтикан от пазара и от позициите, в които до момента се е чувствал комфортно. Имате шанс да овладеете колегиалния и семеен ентусиазъм, да направите от идеите си тяхно знаме, а от целите си обща програма за действие. До два дни може да привлечете и странични спонсори.

 

Водолей

21 януари – 19 февруари

 

Мислете и действайте екипно. Имате вроден талант да организирате и стимулирате колективния потенциал. Ще направите пробив в желаната посока чрез съвместните усилия на колеги, близки и любими хора. Всичко ви се отдава с лекота. Пълнолунието зарежда с неподозирани сили, отваря каналите на духовната общност и дава възможност да изразим най-доброто от себе си. Ще се почувстват зле само тези, които няма с кого да поговорят и какво да споделят. Помогнете на близки и приятели в криза.

 

Риби

20 февруари – 20 март

 

Труден ден за родените в първата декада. Днес и утре може да загубите позиции и връзки, за които в миналото много сте дали и направили. Действате неуверено, позволявате на друг да ви командва и използва или се изхлузвате от общите начинания и събрания, на които ще се решават въпроси, които пряко ви засягат. Като последствие от меланхоличните ви и неадекватни действия, може да се появят и юридически проблеми. Не оставайте друг да решава бъдещето ви в работата и в живота. Може да останете от два стола на земята.

COMMENTS

WORDPRESS: 0