Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   До обед трудно напредвате, влизате в излишни спорове и рискувате да ви провокират с лични забележки и критика. Скан

Овен

21 март – 20 април

 

До обед трудно напредвате, влизате в излишни спорове и рискувате да ви провокират с лични забележки и критика. Скандалите са лош знак и разболяват. Контролирайте емоциите, не позволявайте да ви отклоняват от пътя. Следобед намирате своя таен или явен източник на сила и ресурси. Енергията ви блика като фонтан. Ще се справите с възникналите проблеми и ще получите най-доброто като предложения, покани и договори. Не планирайте командировки за следващите два дни. Домът ви се нуждае от присъствие и грижи.

 

 

Телец

21 април – 20 май

 

Ден на изневери, но не само спрямо партньорите ви в любовта, а и спрямо личните ви убеждения и намерения. От днес Венера ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Водолея. Едно приятелство може да си отиде или да бъде заменено от друго, което няма да си струва усилията и чувствата. Не правете избор и на работното място до обед, независимо какво се случва и кой в какво ви убеждава. До вечерта ситуацията ще се изясни, ще намерите точния подход и вариант.

 

 

Близнаци

21 май – 21 юни

 

Денят ще започне с проблеми и провокации, но следобед в живота ви ще се появят щастливи варианти и случайности, ще се обадят благодетели, ще получите лесно дължими пари и услуги и ще влезете в по-добра лична кондиция. Насочете силите си към благоустройството на дома и работното място. Започнете ремонти. Ще ви хрумнат чудесни идеи, които е добре да осъществите, без да споделяте много. Този ден ви вкарва в коловоза на успеха, постиженията и голямата амбиция.

 

 

Рак

22 юни – 21 юли

 

Напредвайте с малки крачки. Отложете за следобед делови разговори и преговори, които може да ви осигурят изгодна поръчка, възможност да намерите престижна работа. Ще спечелите овациите в средата, в която се изявявате. Тази вечер се приберете навреме у дома. Обсъдете промените и разместванията, които се налагат. Не оставайте партньорите сами да се справят с възникналите затруднения и ремонти. В следващите два дни ще се разкъсвате между дома и служебните отговорности. Не планирайте командировки.

 

 

Лъв

22 юли – 22 август

 

Денят започва с двойнствени игри и неравностойни отношения. Не взимайте прибързано решение. Ситуацията ще се изясни към обед и до края на работното време ще направите верен и навременен избор. Ако започнете да правите нещо несъзнателно, продължете в тази посока и ще срещнете разбиране. Ще получите подкрепа и финансиране на стопирани проекти и ремонти. Заемете се с благоустройството на дома и офиса. Добре е в този ден да закупите жилище или да се включите в строителството му.

 

 

Дева

23 август – 22 септември

 

До обед губите време в неуредици, получавате откази, срещате хора, които само ви затрудняват и пречат на работата ви, вместо да ви улесняват и помагат. Овладейте емоцията, за да не стигнете до душевна или физическа експлозия. Към края на работното време положението ще се облекчи, ще получите с лекота отказваното преди и ще намерете изход от неприятната ситуация. Близо сте до важен източник на сила и пари. Представете си ярко това, което искате да постигнете и ще намерите пътя към него.

 

 

Везни

23 септември – 22 октомври

 

Благодатен и успешен ден за родените в третата декада. Може да започнете с притеснения у дома или на работното място, но до обед ще се появят и благоприятните варианти, които ще ви осигурят нужната подкрепа и съдействие. Този ден помага да намерите тайни и явни източници на сила. Включва се каналът на кармичната родова памет. Някой ще получи или направи предложение, друг ще намери жилище за семейството си, ще подсигури и започне необходимите размествания, за да се чувстват всички по-удобно и комфортно.

 

 

Скорпион

23 октомври – 22 ноември

 

Натискът върху вас нараства. Очертават се финансови неудобства, откази на поръчки и забавяне на плащания. Като добавка от днес и Венера ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Водолея. Обхваща ви и чувство на ревност или трябва да изтърпите такова. Трудно се разбирате с партньорите си у дома и на работното място. Отложете за следобед важното, което не търпи отлагане. Навлизате в силен и успешен период. Не рушете, а градете. Ориентирайте се към ремонтни дейности. Символ на деня е съзиданието.

 

 

Стрелец

23 ноември – 21 декември

 

Родените в третата декада ще търпят натиск и критика, ще срещат неодобрението и противопоставянето на хората, с които трябва да работят, да преговарят и действат в екип. Нервите ви са поставени на изпитание, не приемайте нещата прекалено емоционално. Не се опитвайте да налагате мнение или да отстоявате позиции. В края на работното време ще се появи светлина в тунела, ще се предложат варианти и възможности, които ще отприщят творческата ви активност. Ще се справите много по-енергично с проблемите и изискванията.

 

 

Козирог

22 декември – 20 януари

 

Денят започва трудно и не по правилата. Съберете сили и смелост, не позволявайте да ви отклоняват от целта и от намеренията, ви за самостоятелни действия и инициативи. Каквото успете да уредете днес ще донесе облекчение на утрешната ви програма, когато нищо няма да става по лесния начин. Не губете време, действайте директно в посока на личния си интерес. Венера напуска вашия знак. Любовта остава на заден план. Дайте по голямо предимство на търсенето и обзавеждането на жилището, за да я приютите в бъдеще.

 

 

Водолей

21 януари – 19 февруари

 

Силен ден за родените в третата декада. Очистете мислите от негативизма. Не тръгвайте готови на скандал сутринта, за да не си докарате проблеми. С напредването на деня ще получите няколко предложения, ще се изявите и ще ви забележат на работното място. Може да спечелите конкурс, да намерите жилище, да уредите наемни отношения, както и материалите или работната ръка за предстоящите ремонти. Ден на фонтана, на преливащата енергия и ентусиазъм за действие, които ще ви донесат печалби и придобивки.

 

 

Риби

20 февруари – 20 март

 

Родените в третата декада ще изживеят мъчителни моменти. Вероятни са разправии и конфликти у дома и на работното място. Двойнствените ви връзки ви поставят на тясно. Простете на тези, които са ви обидили. Търсете компромисния вариант и се опитайте да разберете другата гледна точка. В края на деня се случват събития, които помагат да постигнете максималното в следващите дни. Намирате изход в трудна ситуация. Включва се каналът на кармичната родова памет. Отделете внимание на семейните нужди.

COMMENTS

WORDPRESS: 0