Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   До обед може да свършите няколко належащи неща. Концентрирайте се максимално, координирайте действията си с околнит

Овен

21 март – 20 април

 

До обед може да свършите няколко належащи неща. Концентрирайте се максимално, координирайте действията си с околните, така че да си бъдете максимално полезни. Може да се намери лек за тежка болест, да се проведат разговори разчистващи пътя и прочистващи отношенията от всичко недоизказано и недоразбрано. Каквото отложите за следобед ще работи за чужда кауза и интерес, ще ви вкарва в излишни разходи и разправии. Навлизате в неблагоприятен период, в който дом и работа ще са противопоставени.

 

Телец

21 април – 20 май

 

И ако до момента не сте имали предложения, днес може да получите две и да се чудите накъде да тръгнете. Съветът е да не отклонявате покани, да проверите всички шансове, да опитате късмета си на всички нива и след това да изберете най-подходящото. До обед плувате в свои води, но след това ще се наложи да преплувате водите на неразбирането и дистанцираността. Конкуренцията се засилва, пътувайте и на място уточнете нещата, за да не ви изпревари друг. Приемете с резерви предложенията от тази вечер.

 

Близнаци

21 май – 21 юни

 

Днес и утре Луната е във вашия знак. Каквото предприемете до обед ще ви донесе ползи, добра възвръщаемост на средства и усилия. Моментът е благоприятен за пътувания, за огледи и уточняване на отношения. Не оставайте неизползван нито един вариант. Имате шанс да разширете дейността си, да накарате и хобито ви да работи за вас и да ви свърже с отдавна търсените партньори. Денят е лечебен и регенериращ. Може да се намери търсения лекар, лекарство и специализирана процедура. Вечерта бъдете сред свои хора.

 

Рак

22 юни – 21 юли

 

Започнете деня с търсене на разбирателство, с опити да се стопят ледовете, да се забравят споровете, да се придвижат напред задачи и дейности от взаимен интерес. Дава се прошка. Сложете край на излишното самолюбие и гордост. Времената изискват обединение на семейните сили и ресурси. Следобед в живота ви може да се появят провокатори или ситуации, на които няма да знаете как да реагирате. Ще липсва искреност в намерения и чувства. До утре на обед не започвайте нова връзка и дейност, ако усещате нещо нередно.

 

Лъв

22 юли – 22 август

 

Денят има своята светла и тъмна половина. До обед всичко върви с лекота и по правилата. Ще получите необходимите юридически защити и адекватното лечение, ще се радвате на предложения и покани, които ще осмислят и уплътнят връзките и работното ви време. От обед до утре на обед е необходима активна самозащита от чернотата наоколо. Продължете започнатото и не стартирайте нови проекти. Денят е благоприятен за преместване в нов дом и работа със земята, за покупка на стоки, животни и инвентар.

 

Дева

23 август – 22 септември

 

Тежък ден за родените около 1-5 септември. Не рискувайте излишно. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. Не отлагайте посещения при лекари и специалисти, търсете съдействие по въпросите, с които не може да се справите сами. Може да станете обект на атака и въздействие. Не приемайте без обсъждане с близките идеите, с които някой се опитва да ви зариби, да ви повлияе и привлече към дейност с неясен мотив и финансиране. Отнасяйте се внимателно към знаците, които ви дава съдбата.

 

Везни

23 септември – 22 октомври

 

Концентрирайте се над личната се програма и се постарайте до обед да свършите най-важното, да обезпечите работата си откъм поръчки, доставки и данъчни облекчения. Сключете нови договори. Отложеното за следобед ще работи повече за чужда кауза. Ще се появят търкания в отношения, които до момента са вървели на ниво. Тази вечер навлизате в рисков период. Не планирайте за утре отсъствия от дома. Подсигурете се с резервни планове и варианти, ако зависите от нечие присъствие, мнение, пари и съдействие.

 

Скорпион

23 октомври – 22 ноември

 

Важните начинания стартирайте до обед. Ще получите съдействие при пътувания и преместване, ще намерите нужната подкрепа и защита на работното място и една неприятна интрига ще се разплете. Следобед ще се появят нови дразнители, с които трябва да се справите до утре на обед. Действайте изпреварващо. Не се отказвайте от намеренията си. Продължете в избраната посока и не променяйте програмата си поради несподелени чувства или емоции. Запазете спокойствие и ще се справите с всеки възникнал проблем.

 

Стрелец

23 ноември – 21 декември

 

Труден ден за родените във втората декада. Ако не обърнете сутринта внимание на назряващите проблеми, на здравословното си положение и на влошаващите се партньорски връзки, ще се съберат на куп доста негативи и неприятности до утре на обед. Важното свършете по най-бързия начин. Не протакайте преговори и делови срещи и не планирайте рискови инициативи за следобед. Проявете благоразумие, не се опитвайте на никому нищо да доказвате. Днес мнението ви може да се окаже погрешно. Контролирайте емоциите.

 

Козирог

22 декември – 20 януари

 

Станете рано и до обед приключете с програмата си максимум. Оставете маловажното за следобед или направо откажете срещи, за които няма да ви остане време сутринта. Следобед може да получите неприятни вести, които ще повлияят на избора и програмата ви в следващите дни. Навлизате в неблагоприятен период, в който семейните и професионални отношения ще бъдат противопоставени. Вероятни са отсъствия, които ще се отразят негативно на досегашните ви връзки. Настройте се на самозащита.

 

Водолей

21 януари – 19 февруари

 

Предприетото до обед ще ви осигури нужното финансиране и кредитиране, ще помогне да намерите нова работа, да подпишете изгодни договори и да привлечете на своя страна качествени партньори. Намирате и адекватното лечение на болестен проблем. Следобед подхождайте с внимание и допълнителен контрол във всяка ситуация. Ако чувствате някаква тежест и болка в гърдите, обърнете се към по-духовна храна и по-леки физически натоварвания. Занимания със селскостопански дейности ще ви разтоварят.

 

 

Риби

20 февруари – 20 март

 

Рисков ден за родените във втората декада. До обед поне част от проблемите ще се разрешат. Заемете се с належащото, не отлагайте посещения при лекари и специалисти. До вечерта нещо неприятно, провокиращо и конфликтно се промъква в живота и отношенията ви с партньори. Не отминавайте с лека ръка малките проблеми, за да не добият хроничен характер. От днес на обед до утре на обед властват тъмни сили, които ще се опитват да ви извадят от равновесие и да ви притеглят към неблагоприятен и конфликтен избор.

COMMENTS

WORDPRESS: 0