Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Силен ден. Ще си проличат можещите и знаещите, както и тези, които могат да правят и печелят пари. Всичко, което пр

Овен

21 март – 20 април

 

Силен ден. Ще си проличат можещите и знаещите, както и тези, които могат да правят и печелят пари. Всичко, което предприемете, ще носи късмет и преимущества в бъдеще. Потърсете и контакти в чужбина за работата и дейността, с която смятате да се занимавате. Не сдържайте емоциите. Кажете думите, които отдавна мислите да кажете, и една зациклена ситуация ще се оправи. Ден за защита на своето и чуждото достойнство. Ако в този уикенд сключите брак или си подадете ръце за съвместна житейска програма, ще имате взаимни ползи.

 

 

Телец

21 април – 20 май

 

Към обед Луната навлиза във вашия знак, преминавайки през градусите си на финансова екзалтация. Сега е моментът да се явите на конкурси и прослушвания, да се рекламирате, да вземете участие в престижни публични изяви и проекти. Имате шанс да изплувате от застоя, като влезете в престижна група по интереси. Ще получите одобрение на проекти и лични инициативи. Направете своя изпреварващ ход, излезте на светло в лични и бизнес дела и в живота ще ви просветне. Ще спечелите сигурни пари.

 

 

Близнаци

21 май – 21 юни

 

Време е да материализирате идеите си. Този ден може да ви осигури нужното финансиране на проекти и начинания. Шансовете за печалба са максимални. Опитайте, изявете се в посоката, в която се чувствате можещи и знаещи. Чудесен ден за творците. Представете произведенията си. Ще получите овациите на публиката, а и партньорите ви ще са склонни да подкрепят личните ви инициативи. По някакъв начин усещате накъде духа вятърът, къде е вашата печеливша пазарна ниша и кое е сърцето, което няма да ви излъже.

 

 

Рак

22 юни – 21 юли

 

За родените след 12 юли проблемите ще са повече до обед. Следобед очаквайте обаждания и покани, на които е добре да реагирате и отидете. Този ден свързва можещите и знаещите с тези, които биха ги оценили и финансирали. Чудесно е да участвате в концерти и презентации. Рекламирайте се по всички възможни начини. Този ден разширява кръгозора и пълномощията, помага да намерите спасителния пристан в кризата и да спечелите повече от друг път. До вечерта ви стават ясни неща, които до момента не сте разбирали.

 

 

 

Лъв

22 юли – 22 август

 

Действайте активно до обед. Пътувайте и уредете срещи на място. Следобед ще давате повече, ще финансирате близките и децата, ще се раздавате в чувствата, без да получавате това, което искате. Навлизате в труден материално период. Ще се наложи да направите дълготрайни финансови и емоционални инвестиции, които ще се отплащат доста напред във времето. Ще се наложи и да се посвиете и у дома, да затегнете коланите и да мислите в перспектива. Ще откриете истинския смисъл на една своя връзка.

 

 

Дева

23 август – 22 септември

 

Не бързайте. Денят може да не започне по правилата, но до вечерта ще направите голяма крачка напред. Вероятно е да получите дължими пари, чаканото финансиране и подкрепа. Сега е моментът да се явите на кастинги и прослушвания, да заявите участие в престижни проекти, да стартирате работа и дейност в нова пазарна ниша. Този ден помага на знаещите и можещите да си уредят живота, да спечелят повече от друг път и да привлекат качествени партньори в живота. Навлизате в тридневен силен период.

 

 

Везни

23 септември – 22 октомври

 

Родените в третата декада започват с проблеми в днешния ден. Поспете, ако може да си го позволите. Следобед ще ви се обадят с покани и предложения, ще получите дължими пари или дългоочакваното финансиране на учебна или производствена програма. Хората с дарби и таланти ще бъдат забелязани, оценени и спонсорирани. Рекламирайте се по всякакъв начин и в следващите дни ще направите голяма крачка напред. Позволете на амбициите да ви водят, не сдържайте желанието за творческа изява и ще спечелите добри пари.

 

 

Скорпион

23 октомври – 22 ноември

 

Ден на притеснения, на роднински и приятелски натиск, който ще ви докара доста неприятности на главата, ще ви коства непредвидени разходи на пари и свободно време. Трудно ще удовлетворите амбициите на тези, на които държите. Бъдете внимателни с разходите, ограничете контактите и пътуванията. Сънищата ви намекват за това, с което трябва да приключите, а не отново да задържите и финансирате независимо липсата на перспектива. Обадете се на тези, за които мислите, и оправете отношенията си.

 

 

Стрелец

23 ноември – 21 декември

 

Родените в третата декада правят силен ход и постигат нещо, което в миналото е било оставено на заден план. Денят предлага варианти за доходи и печалби, които не бива да се пропускат, ще ви осигурят възможности за развитие, нова работа и перспективни връзки. Сами няма да постигнете много, но все пак ще дръпнете напред, ще поемете път, който ще ви отведе към тези, с които ще обезпечите взаимно бъдещето си. Хората с дарби и таланти просветват в сивотата наоколо. Всички трябва да им дадем шанс, плащайки им добре.

 

 

 

Козирог

22 декември – 20 януари

 

Меркурий напуска вашия знак оставяйки ви на провокативното въздействие на Венера до 17-и. Бъдете внимателни, може би този път ще спечелите повече, ако проявите чувства и емоционалност, ако покажете отношение, ако се изявите като таланти, артисти и художници, независимо в каква област работите. Имате три дни, в които може да спечелите пари, проявявайки нестандартност и цветност в черно-сивата си академична същност. Днес шансът е на страната на артистите. Екзалтирайте околните и ще спечелите пари.

 

 

 

Водолей

21 януари – 19 февруари

 

Меркурий навлиза във Водолей. Помислете за пари и печалби, дайте шанс на своята нестандартност и талант да подобрят материалното ви положение, за да може по-добре да ги изразявате в бъдеще. Водолеят трудно работи с материята на парите и пазара. Днес за кой ли път ще го докажете и до вечерта ще позволите на някого друг да спечели чрез вас. Дано това ви извиси и зарадва, но все пак и голямата любов и вдъхновението искат да са нахранени добре. Сложете в супата на задълженията си поне едно меркантилно зрънце.

 

 

 

Риби

20 февруари – 20 март

 

Денят екзалтира хората, работещи във финансовата област, но дава възможност и на малкия човек да направи своя ход, да осребри своите дарби и таланти, да получи награди и предложения в своята пазарна ниша. Разширете връзките си, рекламирайте се. Излезте на пазара и на сцената на живота с това, което правите и което притежавате като дар свише. Този ден дава шанс на всеки от нас да спечели пари, да намери добра и престижна работа и да живее по-добре, ако се постарае малко повече. Така че действайте.

COMMENTS

WORDPRESS: 0