Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Дeн на разчистване на сметки и отношения. Трудно ще овладеете неочакваните емоционални изблици в настроението и в о

Овен

21 март – 20 април

 

Дeн на разчистване на сметки и отношения. Трудно ще овладеете неочакваните емоционални изблици в настроението и в отношенията с околните. Действате импулсивно, взимате неочаквани и за вас самите решения, смеете се или плачете по незначителен повод. Емоциите може да вземат връх над разума. Вероятно е да прекратите една връзка и да се насочите към друга. Защитавайте справедливи каузи и водете принципна политика. Лъжите и завоалираните действия ще ви вкарат в разправии. Не се ограничавайте в храната.

 

Телец

21 април – 20 май

 

Денят носи неочаквани промени, изкарва на показ нечии грешки, показва истинските ви съюзници и партньори на фона на тези, които се опитват да ви навредят. Този ден изисква да сте верни на принципите си и на дълга, да не отминавате с лека ръка тези, които винаги са ви подкрепяли. Всичко предприето ще тръгне на ниво и в следващите дни ще ви донесе успехи, придобивки и пари. Това е и единственият ден в месеца, в който храната изцяло се превръща в енергия, така че хапнете си на воля, няма да напълнеете.

 

Близнаци

21 май – 21 юни

 

Ден на революционни промени в живота на хора, с които пряко сте свързани или зависите от тяхното мнение и действия. Бъдете честни към себе си и към другите. От особено значение е да се действа по вътрешно убеждение и инстинкт, а не съобразно съветите, които някой ви дава. Отстоявайте принципна политика и ще се справите с всеки проблем. Ден на честно потегнатите ръце. Защитете нечие достойнство и сами ще бъдете защитени. Планирайте съвместни обеди и вечери. Днес не се пълнее.

 

 

Рак

22 юни – 21 юли

 

Труден ден за родените във втората декада. Очертават се тежки сблъсъци на интереси, падения и възходи, за които ще се плаща в бъдеще с много нерви, труд, разходи на средства и усилия. Не вадете зъб, не се намесвайте в отношенията на двама, които са в конфликт. Може да пострадате, да бъдете обвинени и притиснати с интриги. Здравето е нестабилно. Да се избягва тежкото физическо натоварване. Не сдържайте емоциите, поплачете си, изпуснете парата, за да не стигнете до душевна и физическа експлозия.

 

Лъв

22 юли – 22 август

 

Правете това, към което нещо ви влече. Хапнете си на воля, днес не се пълнее. Време е за разбор в отношенията на работното място и у дома. Направете своя избор, решете накъде и с кого да вървите. Това е денят, в който се определяме като леви и десни, като силни и слаби, като можещи и неможещи да направляваме живота и личния си избор. Защитете нечие достойнство, протегнете ръка и признайте чувствата си, независимо кой как ще реагира. Денят носи пречистване и отсяване. Утре ви чакат покани от чужбина.

 

Дева

23 август – 22 септември

 

Лутанията, проблемите и погрешните действия на околните в днешния ден ще помогнат да намерите своята вратичка към нещо по-добро и смислено в живота, към допълнителна работа и връзка, която ще стабилизира положението ви на работното място и в обществото. Пътувайте, уредете си срещи на място и на четири очи. Дайте си сметка къде в действителност са истинските ви приятели, съмишленици и съюзници. Не скривайте чувствата и емоциите си. Планирайте и хубаво похапване. На трапезата страстите ще се успокоят.

 

Везни

23 септември – 22 октомври

 

Тежък и рисков ден за родените във втората декада. Дистанциите се увеличават, сдържаните чувства и проблеми излизат на преден план и търсят своето решение. Сега е момента да ги разрешите, да направите крачка в посоката, която усещате за правилна или ви привлича. Рушат се прегради, казват се тежки думи, след които няма връщане назад. До утре на обед избягвайте вадене на зъб. Обърнете повече внимание на храната, доставете си удоволствие с любимото блюдо. Няма да напълнеете.

 

Скорпион

23 октомври – 22 ноември

 

Днес печелят хората, които се доверяват на инстинктивния си избор, на първият подтик и на мигновеното привличане. Това, което сте намислили и подредили като лична програма може да се провали, да се отложат едни срещи и да се осъществят други. Реагирайте бързо на промените.Търсете връзка с тези, с които смятате да работите и живеете заедно, да претегляте и решавате проблемите. Противопоказно е да се спазва диета. Не ограничавайте контактите, които може да придвижат напред важни дела.

 

Стрелец

23 ноември – 21 декември

 

Ден, в който е важно да яхнете вълната на промените, да действате адекватно на случващото се, което може да ви помогне да осъществите идеи и планове, от които в миналото сте се отказали. Ще ви търсят хора поставени в екстремно или проблемно положение. Сега е момента да направите своя избор, да приемете протегнатата ръка, да задвижите съвместни проекти, да обичате и да позволите да ви обичат. Усетете сладостите на живота. Диетите са противопоказни, няма да напълнеете. Доставете си радост на сетивата.

 

 

Козирог

22 декември – 20 януари

 

Денят променя нагласи, редактира отношения, предизвиква лавина от случки и действия, които ще променят не само посоката, но и личният ви избор в следващите дни. Дайте предимство на инстинктите. Случващото се в момента ще донесе възможност за скок в нова посока, за печеливши действия на работното място тук или в чужбина. До два дни ще получите дължими пари и услуги, ще направите връзка с нови бизнес партньори и ще стартирате нов предмет на дейност. Родените във втората декада са в рискова здравословна позиция.

 

 

Водолей

21 януари – 19 февруари

 

Ще ви се отвори много работа. Проблемите на близки и приятели ще изискват личната ви намеса и подкрепа в труден момент. Денят дава възможност да се покажат истинските отношения, да се разбере кой доколко държи на друг и го подкрепя и доколко е свързан с трети лица, които провеждат неизгодна и конкурираща политика. Правете това, към което изпитвате влечение. Търсете начин да подновите контактите с хората, които ви липсват в бизнеса или в личен план. На масата, с добра храна и усмивки може да се реши всеки проблем.

 

 

Риби

20 февруари – 20 март

 

Всичко може да постигнете, ако проявите творческа активност, ако се поддадете на импулса за среща с хора способни да ви подкрепят на базата на равностойни партньорски отношения. Вървете в посоката, която неустоимо ви привлича. До два дни ще задвижете взаимно изгодни проекти, ще спечелите пари и ще доминирате на пазара. Ден за запознанства, за покани и визити, които ще пренаредят пъзела на личните ви отношения. Съберете се около масата за преговори. Колкото и да изядете няма да напълнеете.

COMMENTS

WORDPRESS: 0