Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Бъдете много внимателни по отношение на колективните изяви и екипната работа. Енергията ви ще бъде обсебена и употр

Овен

21 март – 20 април

 

Бъдете много внимателни по отношение на колективните изяви и екипната работа. Енергията ви ще бъде обсебена и употребена, ще потъне в пясъците на разнопосочните изисквания и мнения, които един ще налага, а друг ще отрича. Не е ден за събрания и приемане на нови членове в екипи и групи по интереси. На всички нива тенденцията е конкуренцията да внедри своя Троянски кон. Отлагайте важните преговори, действия и инициативи за петък и ще си спестите доста излишни разходи и главоболия.

 

 

Телец

21 април – 20 май

 

Ден на изкушения и измамни предложения. Тенденцията към изнудване и манипулация е най-силна в обедните часове, когато Луната преминава през градусите на обсебването. Бъдете внимателни. Изборът ви между доброто и злото ще се окаже губещ независимо какво ще изберете. Не водете преговори, особено по имотни и наследствени дела. Не планирайте сключване на партньорски договори и не допускайте непроверени хора у дома и на работното място. Утрешният ден ще ви донесе печалби и екстри.

 

 

Близнаци

21 май – 21 юни

 

Родените в третата декада ще изживеят неприятни моменти до обед. Ще бъдете подложени на натиск и изисквания от две страни, а и трета може да се появи. Ден на пасивност. Нищо съществено да не се предприема. Не допускайте странични хора в личното си пространство, не назначавайте нови служители и сами не подписвайте нови договори. Тенденцията е да се извиват ръце и да бъдете включвани в корупционни сделки. Ден на фатални привличания и в любовта. Един от най-неблагоприятните дни за годежи и брак.

 

 

Рак

22 юни – 21 юли

 

Ден на пасивност. Останете в старата позиция, не тръгвайте с голямата кошница независимо какви екстри ви предлагат и какви обещания ви дават. Родените в трета декада може да извлекат ползи от чуждото предоверяване и липса на опит, но и сами може да бъдат излъгани, независимо колко добре са обмислили нещата. В този ден не се прави избор между доброто и злото. Всички предложени варианти ще носят бъдещи проблеми и неприятности. За вечерта и за утре сутрин не планирайте рискови пътувания.

 

 

Лъв

22 юли – 22 август

 

Ако се налага нещо важно да се свърши задвижете го следобед или почти в края на работното време. Не планирайте делови обеди и срещи с хора, които може да ви поставят неизпълними условия и да обсебят личното ви пространство. Ден на фатални привличания. Следобед сами може да играете роля на изкусител, но не е изключено трети лица да контролират ситуацията. Утрешният ден ще донесе благоприятни обрати за вас, за бизнеса и личните ви отношения. Този ден може да стене щастлив или нещастен поради личния ви избор.

 

 

Дева

23 август – 22 септември

 

Труден ден за родените в третата декада. Не подписвайте нови договори, особено ако ви предлагат изкушаващи екстри. На прага сте на обсебващи привличания. В обедните часове тенденцията за измами и манипулации е най-силна. Както и да постъпите ще съжалявате. Съветът е да останете където сте, да не предприемате крачка в нова посока, към нова връзка, бизнес или сделка, в които влизат непознати за вас лица или фирми. Каквото се загуби днес трудно ще се възстанови. Не правете нов избор и в любовта.

 

 

Везни

23 септември – 22 октомври

 

Каквото сам си направиш днес никой друг не може да ти го направи и причини. Не планирайте важни инициативи, съвместни делови и лични участия в проекти, които не са обмислени и проучени добре. Не бързайте в нищо и за никъде. Печелят тези, които останат пасивни. За вечерта и за утре до обед не планирайте рискови пътувания. Останете на позицията си от вчера. Нищо важно да не се приема, особено под натиск или с увещание за големи печалби и екстри. Ако сте сънували нещо объркано и животът ви може да се обърка.

 

 

Скорпион

23 октомври – 22 ноември

 

Докато другите се карат или правят грешен избор вие ще извлечете ползи. До обед късметът ще работи повече за родените в третата декада. Амбициите ви намират благодатна почва за развитие. Постарайте се да се справите сами с всяка задача. Не влизайте в преговори, не приемайте като меродавно чуждото мнение или изисквания. Всичко, което отложите за утре ще донесе ползи, късмет и придобивки. Противопоказно е да се работи в екип, да се правят ремонти и да се секат дървета.

 

 

Стрелец

23 ноември – 21 декември

 

Денят носи повече рискове за родените в третата декада. Постарайте се сами да се справите с проблемите, не търсете подкрепа или съвет, особено от хора, с които имате конфликт на интереси. Противопоказно е да се разчита на чуждото мнение, съвет и банкова сметка. Задкулисни сили ще направляват колективните инициативи и действия. Днес и най-добрите ни намерения може да бъдат яхнати и употребени, ако позволим вмешателства и намеси. В утрешния ден късметът ще е с вас.

 

 

Козирог

22 декември – 20 януари

 

Очаквайте натиск, опит за вмешателство, както у дома, така и на работното място. С напредването на деня неудовлетворението ви расте, особено ако позволите да ви убедят да правите нещо, с което вътрешно не сте съгласни. Навлизате в рисков период. Тази вечер може да се очакват експлозивни реакции, неочаквани обрати и скандали, които може да развалят отношения градени с години. Отложете пътуванията за уикенда. Не давайте както положителен така и отрицателен отговор на поставените въпроси. Запазете неутралитет.

 

 

Водолей

21 януари – 19 февруари

 

Ден за уединение, за анализ на изминалия път и настоящите отношения. Не се препоръчват съвместни делови и творчески инициативи. Идеите ви може да бъдат приватизирани и употребени, а мислите ви изопачени. Отложете за утре крачката към някого и нещо. Денят изисква пасивност, проучване и премисляне, но не и търсене на мнение или съвет от друг. Поемете еднолична отговорност, не се включвайте в колективни инициативи и не бързайте с подписването на нови договори. Не е ден за предложения и годежи.

 

 

Риби

20 февруари – 20 март

 

Очаквайте опити за навлизане в личната ви територия. Родените в третата декада са на прага на фатално привличане. На работното място ще ви обещават екстри, които едва ли ще получите. Не сключвайте нови договори. В отношенията с партньори има нещо неизказано. Зад кадър се спотайват интересите на трети лица, които ще се опитат да ви привлекат за съюзник в дела, които ще се развият негативно, дори и да са с добри намерения. Ден на пасивност. Изчакайте, утре ще се намери най-доброто решение.

COMMENTS

WORDPRESS: 0