Хороскопът

Овен 21 март – 20 април Събуждате се с някакво особено чувство и предчувствие накъде да вървите и какво да изберете. Продължете в посоката, която ви

Овен

21 март – 20 април
Събуждате се с някакво особено чувство и предчувствие накъде да вървите и какво да изберете. Продължете в посоката, която ви привлича. Откажете се от проектите, предизвикващи негативни емоции. До вечерта ще намерите решението на болен проблем и ще ви хрумнат печеливши идеи. Избягвайте конфликтите и бурните прояви на емоции. Поставете на обсъждане намеренията си на работното място и у дома. Не тръгвайте в нова посока, без да сте получили одобрението на партньорите си.
Телец

21 април – 20 май
Родените след 15 май да не бързат. Днес може да направят грешен избор и да влезат в излишни конфликти. За останалите настъпва оживление и разведряване на климата. Долавяте кой накъде ще тръгне, какви ниши ще освободи или заеме. Денят променя приоритетите и тактиката. Ориентирайте се бързо в състоянието на пазара и до края на работното време може да направите силен ход. За утре планирайте активни мероприятия, както и участие в рекламни кампании. Тази вечер ще ви донесе и емоционално вдъхновение.

 

Близнаци

21 май – 21 юни
Може да направите успешен ход в първите часове на работното време. Навлизате в труден и притискащ период. Ще се наложи да отстъпвате от дейности и позиции. Вероятно е да ви оказват натиск, да ви притискат с избор, който е добре да отлагате, докато обстановката и нещата се изяснят. Чак в петък може да получите максимална възвръщаемост на пари, средства и усилия. В момента се движите на ръба на риска. Вярната посока е тази, която усещате повече интуитивно. Фактите ви се представят в изопачен вид.
Рак

22 юни – 21 юли


Ставате сутринта с някакво подсъзнателно чувство за полезното и вредното, за това накъде да тръгнете и какво да направите, за да извлечете максимални ползи и облаги. Днес вътрешният ви усет за хора, храни и ситуации е особено силен. Няма значение кой какво ви предлага. Доверете се на дегустаторския си талант. Яжте само това, което ви се дояде, бъдете само с тези хора, които усещате, че няма да ви подведат. Втората половина на деня носи повече възможности, а в утрешния ден може да сключите успешни договори.
Лъв

22 юли – 22 август
Не бързайте. До обед ще се наложи да правите повече компромиси, от които ще излезете недоволни както от себе си, така и от хората, с които влизате в преговори или друг тип взаимодействие. Тази вечер разгръща дарби и таланти, дава възможност да намерите финансиране на артистични и творчески проекти. Ще се обадят спонсори, ще бъдете забелязани и оценени и може да прокарате идеите си на събранията на фирмата. За утре планирайте старта на нови инициативи.
Дева

23 август – 22 септември
Уреденото до обед ще мине на ниво. Луната навлиза в знака на опозицията ви Рибите и бърза на среща с Нептун. Аспектът противопоставя вашите идеи и вдъхновение на чуждите. Очаквайте провокации. Някой се опитва да разбере плановете ви в личните и бизнес инициативи. Не позволявайте да ви съветват и налагат чуждо мнение. Не участвайте в събрания, на които ще се приеме идея и насока, която не одобрявате. Днес нищо не е такова каквото изглежда. Може да бъдете подведени и злепоставени.
Везни

23 септември – 22 октомври


Не проявявайте злоба и агресия. Денят е пълен с емоционални провокации. Ще видите някой в истинската му светлина, ще ви станат ясни нечии намерения и идеи. До вечерта ще си направите сметката накъде и с кого да продължите. Не позволявайте да ви убеждават да се отказвате от нещо запланувано или да приемате прибързани ангажименти, които ви се струват подвеждащи и рискови. Който се довери на предчувствията си ще се предпази от грешен ход. Настройте се на самозащита и в утрешния ден.
Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Денят може и да не тръгне по правилата, но със сигурност ще завърши по вашите. Към обед навлизате в един от най-силните си и печеливши периоди за месеца. Ще се събудите с някакво озарение и идеи, които е добре да реализирате. Ден на пикове в интуитивното ви възприятие. Ще усетите с кожата дори къде е полезното и къде може да има вреда за вас. Не се доверявайте на хора, от които подсъзнанието ви се иска да избягате. Но към тези, които изпитвате афинитет протегнете ръка и бъдете заедно. Яжте това, което ви се дояде.
Стрелец

23 ноември – 21 декември
За родените в първата декада ще има повече притеснения и проблеми, особено в следобедните часове. Не предприемайте нищо ново, особено ако чувствате, че ви лъжат, подвеждат и вкарват в капани за наивници. Тази вечер може да ви предложат идея и проект, които ще работят печелившо за другата страна, докато вие ще работите, ще се напъвате и ще свършите всичко срещу незначителен процент от печалбата. Не приемайте прибързано нови оферти. Отложете за петък сключването на нови договори.
Козирог

22 декември – 20 януари
Навлизате в успешен и творчески период. Ще получите подкрепа и вдъхновение от няколко източника. Ще си изясните отношенията с колеги, близки и приятели, и дори да не стигнете до консенсус ще ви станат ясни намеренията на всички, с които влизате в досег. Не си правете илюзии. Това, което ви настройва негативно наистина носи опасност и може да провали нещата, ако не го уточните. Не се поддавайте на емоциите. Избягвайте да влизате в конфликти и да провокирате околните.
Водолей

21 януари – 19 февруари
Силно начало на деня за родените в последните дни на зодията. Ще се събудите с вярното чувство за полезното и вредното, за това какво ще ви донесе полза и какво ще ви вкара в преразход на сили и средства. Не тръгвайте в посоката, която подсъзнателно сте определили като губеща. Не се обаждайте на тези, с които интуитивно усещате, че трябва да се разделите. Днес и храната се избира по усет и чувство. Не яжте това, което не ви харесва, независимо кой го е сготвил. Тази вечер вдъхновението ви е на висота и в любовта.
Риби

20 февруари – 20 март
Малко преди обед Луната навлиза във вашия знак и до вечерта ще срещне Нептун. Аспектът ще ви донесе късмет при артистични изяви, ще ви настрои на струната на творческото вдъхновение, ще ви помогне да се представите добре на конкурси и състезания. Правете само това, което усещате за правилно в ситуацията. Ще спечелят тези, които максимално се доверят на избора на интуицията, които се опитат да видят реалността зад фасадата на добре прикриваните чувства и факти. Вечерта вашата муза ще ви посети.

COMMENTS

WORDPRESS: 0