Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Днес имате много варианти и посоки на избор, но и много начини да се опарите, да ви ударят през пръстите и да ви из

Овен

21 март – 20 април

 

Днес имате много варианти и посоки на избор, но и много начини да се опарите, да ви ударят през пръстите и да ви изтикат от играта. Конкуренцията на всички нива ще се активизира. Денят е благоприятен за сделка с недвижим имот, но и друг ще е готов за нея. Вървите и по пътя на изневярата, осигурявате си приятни моменти и развлечения, за които ще се плаща скъпо по един или друг начин. Денят носи в себе си предизвикателства, които опъват нервите и качват адреналина. Дано извлечете само ползите от всичко предложено.

 

Телец

21 април – 20 май

 

Ден на печалби, възможности и придобивки, които ще помогнат на семейството ви да се разшири в нов дом, а на бизнеса ви да се развие на нова база. Очертават се изгодни имотни сделки. Ще спечелите и от брокерски инициативи. Съчетайте полезното с приятното. Може да тръгнете в една посока, а после да завиете в друга, където да намерите отдавна търсени неща и обекти. Срещите ви ще носят късмет за бъдещето, ще ви стоплят с любов и разбиране. Открийте заведение, поканете гости, рекламирайте се. Всяко усилие ще си струва.

 

Близнаци

21 май – 21 юни

 

Чудесен ден за старт на нови инициативи, на нова житейска и бизнес програма. Започнатото бързо ще набере скорост. Ако сключите брак, и децата ще се появят в срок. Чудесен ден за откриване на нов търговски обект и за покупка на жилище. Не губете време, приемете изгодните оферти и излезте на пазара с това, което имате в излишък. Шансът ще ви срещне с хора, които за дълго ще останат в личната ви орбита, ще ви бъдат от полза в един нов ангажимент. Нищо не бива да се отхвърля и пренебрегва с лека ръка. Ден за среща и с любовта.

 

Рак

22 юни – 21 юли

 

Ще бъдете притискани от близки и партньори, ще се наложи да правите компромиси, да се съгласявате с нежелани оферти и да приемате неизгодни сделки. Хубавото е, че това ще донесе успокоение в живота на близки и любими, ще подсигури децата и ще зарадва половинката. Пригответе се да давате с радост и денят ще мине приятно. Не забивайте в рискови посоки. Не е ден за изневери и съвместни инициативи с непознати. Направете така, че това, което излиза от джобовете ви, да влезе в употреба и в джоба на тези, които обичате. Ще си струва труда.

 

Лъв

22 юли – 22 август

 

Не пропускайте нищо, което може да свършите в този силен, ведър и успешен за амбициите ви ден. Утре нищо няма да бъде същото и късметът ще ви се изплъзне. Сега е моментът за покупка на жилище, за осигуряване на подходяща база или офис за бъдещата ви дейност. Вложете средства и усилия в престижни проекти. Чудесно е да откриете и новото си заведение точно в този ден. С действията си ще получите право на достъп до престижна среда, ще си осигурите нужната подкрепа за бъдещето и ще привлечете любовта.

 

Дева

23 август – 22 септември

 

Имате шанс да стъпите на нова база, да си осигурите нов терен, на който да се развивате и да живеете комфортно. Участвайте в брокерски сделки. Ще спечелите и от посреднически услуги. Моментът е много благоприятен за всякакъв вид промоции, за покупко-продажби и творчески инициативи, в които се събира нов екип и се тръгва по нов път. Всичко предприето ще носи ползи в бъдеще. Не оставайте предложените шансове и варианти на конкуренцията. С активните си действия в момента ще привлечете и любовта.

 

Везни

23 септември – 22 октомври

 

Ден на труден избор. На никого не може да угодите. Опитайте да сте полезни на себе си и семейството. Не отсъствайте от важните мероприятия на хората, с които сте свързани. Подкрепете инициативите на децата, осигурете си нужната база за развитие и живот. Денят е много благоприятен за покупка на жилище. Опитайте се да разрешите и споровете около наследствени земи и собственост. Няма да бъде лесно, но в бъдеще нещата ще потръгнат. Не е ден за изневери. Разкриват се неприятни истини. Здравето е нестабилно, не рискувайте излишно.

 

Скорпион

23 октомври – 22 ноември

 

Концентрирайте се максимално над важните си инициативи и ще спечелите повече, отколкото предполагате в този силен за вас ден. Може да осъществите изгодна сделка с имот, да намерите жилище за себе си и децата, да направите крачка към нова пазарна ниша и да отворите ново заведение. Всеки старт ще е успешен. Денят е благоприятен за брак и обвързване, за партньорски срещи и договаряния, за реклама и промоции. Разгърнете възможностите си, дайте воля на чувствата и на личния си професионализъм.

 

Стрелец

23 ноември – 21 декември

 

Бъдете инициативни, постарайте се да играете водеща роля в проектите на околните, да направлявате избора на децата и да подкрепите действията на партньорите в бизнеса и в живота. Ден на успешни сделки и договаряния. Имате възможност да разширите територията си на влияние, да влезете с летящ старт в нова дейност, да се сдобиете с нова собственост и да затворите производствения си цикъл. На крачка сте от споразумения, които ще ви облекчат финансово, но ще изискват вложение на много усилия и труд.

 

Козирог

 22 декември – 20 януари

 

Ден на неочаквани шансове, но и на проблеми при сделки и договаряния. Проверете документацията на всичко, което смятате да купите и придобиете. Днес всеки се опитва да спечели и добре е замаскирал някои пропуски и неприятни детайли. Денят е благоприятен за покупка на жилищни и търговски помещения, но и цената ще е добра. Ако откриете нещо подозрително, може да си спестите значителна сума. Късметът ще работи за наблюдателните, а не за хазартните личности. И в любовта не се хвърляйте неподготвени.

 

Водолей

21 януари – 19 февруари

 

Ден на добри и изгодни попадения в бизнеса и в любовта. Само не правете от бизнеса любов и от любовта сделка. Този тип отношения не се вписват в начина ви на живот и не отговарят на разбиранията ви за лични и делови връзки. Утрешният ден ще бъде проверка на това доколко сте се справили. Очаквайте удар от съдбата или потупване по рамото. Проблемът е, че решението трябва да се вземе днес. Застанете на старта, не правете компромис с чувствата и разбиранията си. Може да спечелите много на различни нива.

 

Риби

20 февруари – 20 март

 

Силен и успешен ден за тези, които плуват срещу течението, които са склонни да поемат рискове, да защитят бизнеса, семейството и личните си интереси. Може да намерите своя спасителен бряг в кризата, да се уредите с жилище и имот, на чиято база ще развивате бъдеща търговска и професионална дейност. Един от най-добрите дни в този месец за прерязване на лентата, за откриване на нови търговски обекти и преход в нова среда. Само който не опита няма да успее. Може нещата да не потръгнат от раз, но в бъдеще ще успеете.

COMMENTS

WORDPRESS: 0