Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Извървели сте дълъг път към целта, която преследвате от доста време, но днес вече може да я постигнете. Някой ще по

Овен

21 март – 20 април

 

Извървели сте дълъг път към целта, която преследвате от доста време, но днес вече може да я постигнете. Някой ще получи дължими суми, друг ще преподпише договор, с който ще си осигури стабилност в следващите месеци, но и дълготрайна застопореност, с която трябва да се съобразява. Бъдете внимателни, за да извлечете максимални ползи. Пазарете се и притискайте с изисквания партньори, вместо да се оставите да ви притискат. Препоръчва се диета. Ден за пречистване от натрупаните шлаки в тялото и в душата.

 

Телец

21 април – 20 май

 

Не си позволявайте отклонение от планове и намерения, независимо провокациите на днешния ден. Движете се бавно и методично към набелязаните срещи, действия и процедури. Не рискувайте, не променяйте уточнената план програма и довършете каквото сте обещали. Проведете разговори с хора, които се намират в притеснено положение. Може да получете отстъпки от цени на стоки и услуги. В утрешния ден никой никого няма да слуша, може да се отложат сбирки, събрания и договаряния.

 

Близнаци

21 май – 21 юни

 

Днес и утре ще търпите провали и загуби, ще ви притискат с изисквания тези, които са намерили слабото ви място. Вероятна е компроматна атака, особено ако кривнете от пътя, ако действате несинхронно с тези, на които разчитате. Бързайте бавно, не позволявайте да ви разбалансират с нападки. Прибързаната ви реакция налива масло в огъня на неизяснените отношения. Преследвайте целите си неотстъпчиво. Ако се огънете, утре ще се наложи и да се пречупите, да превиете гръб раболепно и да служите на чужди интереси.

 

Рак

22 юни – 21 юли

 

Прекарайте този ден в покой и самостоятелни действия. Не позволявайте да ви убеждават в неща, които не приемате. Не провеждайте събрания и не давайте консултации. Насочете цялото си внимание към приключване на работа и проект подготвени от доста време. Ден, в който целта е лесно достижима, а големите амбиции са на една ръка разстояние. До вечерта ще оберете и лаврите от постигнатото. Може да получите уговорените пари, да придобиете повече права и авторитет в ситуация, в която до момента не са ви зачитали.

 

Лъв

22 юли – 22 август

 

Денят носи късмет и придобивки, за които сте се потрудили във времето назад. Имате възможност да приключите проект и задача и да си вземете парите за добре свършената работа. Не бързайте да започвате нещо ново. Сами и на спокойствие обмислете предложенията, които получавате. Хора с комплекси и материални притеснения ще ви правят услуги, ще ви предлагат на ниска цена това, което утре ще струва скъпо. Пазарете се, бъдете сигурни, че ще ви направят компромис и отбивка от цени на стоки и услуги.

 

Дева

23 август – 22 септември

 

Труден и рисков ден за родените около 5 септември. Ще бъдете изкушавани да смените посоката, да задвижите нов проект, от който ще имат полза повече странични хора в ситуацията, докато за вас ще остане само работата, разходите и изгърбването на чужда нива. Съветът е да се изчака, да се продължи в старата посока, в която сте направили до момента доста инвестиции, докато постигнете целта си и получите нужната възвръщаемост на вложените средства и усилия. Започнете прочистваща диета.

 

Везни

23 септември – 22 октомври

 

Проблемите на другите ще ви носят предимства. Ще се намали натискът и конкуренцията в една важна за вас посока. До вечерта може да приключите със задача влачена от доста време. Не се отказвайте от целите и намеренията си. Правете всичко без бързане, с нужното внимание и концентрация и ще се похвалите с победа. Градусът на настроението ви ще се покачи, но наоколо ще има някой, който ще хленчи. Оставете близки и приятели да се справят сами с отговорностите си, за да не ги мъкнете и утре на гърба си.

 

Скорпион

23 октомври – 22 ноември

 

Бъдете търпеливи и не бързайте. Така ще избегнете нервни сривове и скандали. Вслушвайте се във вътрешния си глас, не правете опит да променяте нещата, които сте уговорили и напаснали с партньори в предните дни. Всичко, което изпипате в детайли и доведете да успешен край ще ви донесе награди, пари и предложения в бъдеще. Ако прибързано се откажете от нещата, в които до момента сте вложили много усилия ще сбъркате. Не позволявайте намеси, опитайте да продължите и да се справите сами.

 

Стрелец

23 ноември – 21 декември

 

Днес основната ви битка е с насадените комплекси от миналото, с неразбирането и нежеланието да се приемат нещата такива каквито са и да се отиде до край в разрешаване на спорни въпроси и връзки. Не си позволявайте компромиси, гонете си интереса и не оставяйте личните си и професионални ангажименти, заради молбите и притискането от странични хора в ситуацията. Всяка промяна в плана и пътя напред ще ви носи загуби и неприятности. Не оставайте да ви чакат тези, с които имате предварителна уговорка.

 

Козирог

22 декември – 20 януари

 

Основното изискване за деня е да се пазите от случайни контакти и от неочаквани промени в плана. Това, което успеете да запазите като продължение на линията на поведение, работа и лични връзки от предните дни ще носи ползи. Всеки поглед встрани от семейната пътека ще носи радости и сладости, за които скъпо ще се плаща. Не е изключено някой да се опита да ви наложи своя избор и в бизнеса с примамливи обещания и уговорки. Ако сте близо до една своя цел не се отказвайте и я постигнете.

 

Водолей

21 януари – 19 февруари

 

Ще се наложат пътувания, които ще помогнат да постигнете непостижимото преди. Днес късметът е на една ръка разстояние. Не променяйте начертаната предварително програма, особено ако от избора ви зависи работата и бъдещето на някой друг. В този ден е добре да се приключва, а не да се започва. Дайте си сметка и направете равносметка на партньорските връзки. Докато се раздавате максимално, друг цели да ви използва. Хора с комплекси ще се опитват да ви задържат в личната си орбита и да черпят от потенциала ви.

 

Риби

20 февруари – 20 март

 

Днес и утре рискът ви диша във врата. В момента сте подвластни на увещания и натиск от страна на хора, които не желаят да ви загубят, да ви изпуснат от орбитата на личното си и професионално влияние. Бавно и спокойно се опитайте да увеличите дистанциите, да се освободите от излишни зависимости и привързаности, които вредят и пречат на личната ви реализация. Не проявявайте излишна активност, особено в посока на чужди интереси. Не водете чужди битки, а се постарайте да доведете до успешен край своите.

COMMENTS

WORDPRESS: 0