Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Ден за реформи, за настъпателни действия и съвместни инициативи с тези, с които в миналото сте били заедно или заед

Овен

21 март – 20 април

 

Ден за реформи, за настъпателни действия и съвместни инициативи с тези, с които в миналото сте били заедно или заедно сте били изхвърлени от играта. Един от най-добрите дни в месеца за старт на належащи ремонти, възстановителни и строителни дейности. Време е да се включат всички резерви в действие, да се направят огледи, да се потърси съдействие в посоката, в която усещате, че няма да се справите сами. Използвайте този ден активно и за укрепване на здравето, проведете нужните процедури.

 

 

Телец

21 април – 20 май

 

Денят е рисков за родените в третата декада. Всичко, което правите и предприемате нека е добре подсигурено и обезопасено. Не протакайте лечения. Реагирайте изпреварващо. Намерете начин да направите неотложните ремонти, за да не се наложат в бъдеще по-големи разходи. Опитайте да реставрирате и личните отношения, които прибързано сте прекратили или времето и страничните ангажиментите са довели до дистанцираност. Ден с революционна енергетика, нищо няма да остане същото.

 

 

Близнаци

21 май – 21 юни

 

Имате шанс да промените ситуации и отношения, които са от първостепенно значение за бъдещото развитие на личните ви и професионални връзки. Днес старото се руши, лесно се чупят окови и се излиза от състояния на зацикляне и задържане. Заложете здрав фундамент на новото, което напира, с което ще се занимавате и на което ще разчитате в бъдеще. Не започвайте и в любовта с една лъжа. В утрешния ден някои тайни ще се разкрият, ще излезнат наяве комплексите, които бихте искали да скриете.

 

 

 

Рак

22 юни – 21 юли

 

Родените в третата декада може да си позволят животопроменящи инициативи. Случват се събития, които ще дадат шанс за преустройство в работата и начина ви на живот. Всичко, което предприемете ще се развива успешно в бъдеще. Ден за ремонти и строителни дейности. Направеното с мисъл за бъдещето на семейните и делови връзки ще донесе успокоение и разведряване в живота ви. Ден с огромна регенерираща сила. Не се съмнявайте, че всичко може да се подреди и нареди много по-добре от преди.

 

 

 

Лъв

22 юли – 22 август

 

Денят носи проблеми и затруднения повече за родените в третата декада. Ще се наложи да направите крачка към промени в начина си на живот и необходимите размествания, които да ви осигурят по-голяма свобода на действие в бъдеще. Днес се залагат основите на съвместна дейност, която утре ще донесе и първите ползи. Всичко, което правите трябва да е здраво и стабилно, да действа като резервен вариант и подсигуряващо въже за новите ви инициативи. Утрешният ден ще донесе късмет, релакс и успокоение.

 

 

Дева

23 август – 22 септември

 

Не пропускайте нито една възможност за старт на нови дела в професионален и бизнес план. Подгответе нова база за бъдещото ви развитие. Денят се свързва с фундамента, с основата, която трябва да се направи здрава и юридически издържана, за да може съответната ви инициатива да издържи и проверката на времето. Не пестете от усилия, пари и материали. Това което се направи стабилно и с перспектива ще ви донесе успех, ще привлече и качествени партньори за бъдещето. В следващите два дни късметът ще ви обърне гръб.

 

 

 

Везни

23 септември – 22 октомври

 

Ден за корекции в планове и намерения. Това, в което не виждате перспектива трябва да се промени или направо да се прекрати. Денят изисква преоценка и преосмисляне на приоритетите. Може да започнете нищо съвсем ново, което обезпечено правилно и подсигурено с документи и кредити ще даде възможност да спечелите много в следващите месеци. Ден с регенерираща сила. Заемете се с нужните лечения, проведете и оздравяващи бизнеса ви процедури. Разчистите сметките, управлявайте отговорно работата и живота си.

 

 

Скорпион

23 октомври – 22 ноември

 

Всичко предприето днес ще дава възможност за разгръщане на силите ви, за пътувания и нова работа, за делови и лични контакти, които ще носят късмет и перспектива за развитие в бъдеще. От вас се изисква да направите нужните размествания и рокади, да освободите терена за новото, което идва и да заложите стабилен юридически фундамент на всички договори, поръчки и доставки. Постарайте се повече. Този ден ще отприщи личния ви потенциал, ще даде нов смисъл на връзките ви и ще помогне да спечелите максимално.

 

 

 

Стрелец

23 ноември – 21 декември

 

Високо енергиен ден, в който имате няколко възможности и посоки на избор, които утре ще се затворят или ще бъдат забранени. Действайте изпреварващо и амбицирано. Сега е момента да направите промените, които все отлагахте и да поставите стабилно ново начало на отношения и договори, на които ще разчитате в бъдеще. Огромна регенерираща и преобразуваща сила е скрита в този ден. Не позволявайте да ви отклоняват от целта и отказват от намеренията ви. В следващите два дни ще действате комплексарски.

 

 

 

Козирог

22 декември – 20 януари

 

Включете в действие резервите, резервния план и вариант в преговорите, които ще започнете. Ден на реформи, някои от които не бива да се протакат и е добре да се вършат комплексно и паралелно с новото, което идва в живота ви. Днес поставяте на нова основа и личните отношения, правите признания и разкрития, които ще пренасочат интересите и вниманието ви към други кандидатури и обекти. Замете се активно и с лечение на болестните проблеми. Сънищата показват дали всичко е наред в секса.

 

 

 

Водолей

21 януари – 19 февруари

 

Ден на труден избор за родените в третата декада. Ще се наложат размествания в плана и в срещите. Ще се променят приоритетите. Там, където смятате, че нещата ще потръгнат ще ви очакват разочарования. Но в посоката, която сте оставили на заден план като маловажна и незначителна ще получите покани, които ще ви пренастроят и може да променят избора ви до дни. Подсигурете договорите си юридически. Не тръгвайте да работите без материално обезпечение и правна застраховка на идеите, които давате.

 

 

Риби

20 февруари – 20 март

 

Силен и творчески ден за родените в третата декада. Ще ви предложат нова работа. Може да преподпишете и старите си договори при по-изгодни условия. Действията ви се нуждаят от здрава основа и преоценка. Нищо да не се прави как да е. Не позволявайте да ви изнудват и притискат. Сега е момента да притиснете с изисквания тези, чиито претенции в миналото сте удовлетворявали. Ще се събудите с някакво особено откровение за личните ви и професионални връзки. Постарайте се да сложите нещата в ред. Утре ви чакат проблеми.

COMMENTS

WORDPRESS: 0