Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Възникват обстоятелства, които ще ви накарат да вземете важно решение, да прекрачите прегради и ограничения, които

Овен

21 март – 20 април

 

Възникват обстоятелства, които ще ви накарат да вземете важно решение, да прекрачите прегради и ограничения, които до момента сте смятали за непреодолими. Бъдете внимателни. Лесно се губи и отдава енергия. Още по лесно може да се заблудите, ако не прецените добре различните възможности и варианти. Обмислете всеки ход, особено в любовта. Луна и Венера ви гледат в нехармонични аспекти. Не предприемайте важни лични и професионални промени, без да сте ги съгласували с любими, близки и партньори.

 

Телец

21 април – 20 май

 

Ден за нови начинания. Няма маловажни неща. Постарайте се да започнете от най-важното, но да не пренебрегнете маловажното, дребното и детайла, които може да преобърнат колата на голямата ви амбиция. От значение е да се концентрирате максимално над това, което правите, да не се разсейвате с много занимания едновременно, за да не изгубите нишката и да останете от два стола на земята. Ако се възгордеете след постигнатия успех ще направите грешен ход и до два дни ще загубите позиции.

 

Близнаци

21 май – 21 юни

 

Не се съмнявайте, че всяка ваша инициатива днес ще успее, ще ви издигне на по-висока степен на лично и професионално развитие и ще разреши натрупаните проблеми. Ден на орела, на хората, които имат възможност да видят нещата отгоре, от различна гледна точка и отстрани, и да извлекат ползи от това, което другите не виждат. Преградите са само в ума ви, а на практика днес всяка крепост е превземаема, както в професионален, така и в чувствен план. Само който не опита, няма да успее. Действайте в посока на личния си интерес.

 

Рак

22 юни – 21 юли

 

Родените в първата декада срещат бариери по пътя си и да полагат повече усилия, за да се докажат в отношенията и на работното място. В живота ви се появява неочаквана конкуренция. Не изразходвайте напразно енергията си в разправии. Търсете начин да прокарате идеите си, а не да влизате в единоборства. Лесно може да се изтощите, да загубите и отдадете енергията си в спорове, вместо в реално справяне с належащата работа. Не напрягайте очите. Вечерта си поръчайте сън, който до ви даде решение на проблемите.

 

Лъв

22 юли – 22 август

 

Днес тръгвате напред, без да се съобразявате с амбициите и желанията на околните. Не се съмнявайте, че ще преодолеете всяко препятствие по пътя си, ще отвеете конкуренцията и ще направите пробив в защитата на тези, които ви пречат и вредят. Ден на орела, на хората с високи цели, стремежи и амбиции. Енергийният ви потенциал нараства и с подкрепата или парите, които получавате. Имате шанс да направите крачка към по-висока професионална и лична позиция. Подпишете нови договори.

 

 

Дева

23 август – 22 септември

 

Денят е благоприятен за старт не само на важни, но и на дребни и маловажни неща, в които е вашата сила. Разчистете изостаналата работа. До вечерта може да се заемете вече с нови и значими дела. Действайте активно, не се съмнявайте в успеха си и той непременно ще дойде. Концентрирайте се над най-важната цел и като я постигнете преминете на следващата. Намирате се в подножието на стълбата на успеха, която ще ви изкачи на високи и стабилни позиции. Не прескачайте стъпалата, отделете на всичко необходимото внимание.

 

Везни

23 септември – 22 октомври

 

Пътя ви и като бягане с препятствия, но ентусиазмът и желанието да се наложите на всяка цена ще ви помогне да успеете и да се класирате на финала с предложения за по-добра работа и възможност да се внедрите в нова бизнес среда. Влезте в открити битки за територии, престиж и влияние. Действията ви от днешния ден ще направят и нужната реклама на новите ви проекти. Насочете енергията си в най-важната за бъдещето ви посока. Ще има опити да бъдете отклонени, но ако вярвате в себе си ще успеете.

 

Скорпион

23 октомври – 22 ноември

 

Днес е лесно да се отхвърлят всички съмнения и да се вземе решение за промяна. Небележете новата посока, стартирайте нов проект и лична инициатива. Не се съмнявайте, че ще успеете и ще си върнете загубените позиции и територии на влияние. Някой ще поиска и повече, ще набележи висока цел и методично ще я постигне. Няма невъзможни неща и незначителни такива. Внимавайте с предоверяването. Може да загубите енергия в преследване на химери. Ден за духовно прозрение.  Вечерта си поръчайте сън-прогноза.

 

Стрелец

23 ноември – 21 декември

 

Ден за победа над себе си и над обстоятелствата, които до момента сте смятали за непреодолими, за даденост и лична политика. Едно по едно отпадат съмненията. Получавате подтик да се отделите и дистанцирате, от места и хора, които спират развитието и личния ви напредък. Днес преградите се лесно преодолими, забраните може да се пренебрегнат, а правилата да се коригират, пренапишат и напаснат в движение на изискванията на момента. Бъдете гъвкави и адекватни и ще извлечете ползи.

 

Козирог

22 декември – 20 януари

 

Концентрирайте се над най-важните си цели и проекти и не се разпилявайте в дреболиите. Ще ви и нужна повече сила, енергия и хъс, за да успеете. Пред вас ще се издигнат крепостите на неразбирането и отричането, на нелоялността и завистта. Не губете кураж. Действията ви от днешния ден ще помогнат да изкачите важно стъпало по пътя на личния си и душевен напредък. Може да вземете решение, което дълго сте отлагали. Щадете очите, спазвайте диета на всички нива, особено в любовта. Не е ден за изневери.

 

Водолей

21 януари – 19 февруари

Слагате край на изчакването и задържането. Този ден ще ви даде възможност да изкачите висок връх в кариерата и личното си развитие, да постигнете отдавна набелязана цел, да спечелите предимства и конкурси. Взимате важен житейски изпит и правите завой в досегашната си политика. Нещо, което отдавна ви притеснява ще се реши по бързата процедура. Натрупванията от миналите дни водят до качествен скок в работата и личната ви изява. Действайте активно и си гонете интереса. Ден за духовно прозрение за пътя напред.

 

Риби

20 февруари – 20 март

 

Днес лесно се отдава и приема енергия. Внимавайте с кого контактувате. Може да направите жестове, които да ви изчерпат физически и материално, но може и да намерите някой, който да ви зареди с енергия, пари и ентусиазъм. Битката за енергия и енергийни проекти навлиза в нова фаза. Имате шанс да разрешите проблемите си по неочакван е безболезнен начин. Ден на гениални хрумвания, на скок в представите и възможностите, които ще ви отведат на по-висока позиция на работното място и в обществото.

COMMENTS

WORDPRESS: 0