Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Не губете време, стартирайте нова дейност, подновете делови и творчески контакти и си гонете интереса. Сега е момен

Овен

21 март – 20 април

 

Не губете време, стартирайте нова дейност, подновете делови и творчески контакти и си гонете интереса. Сега е момента да се отворят вратите към новото, да се прегледат и отсеят вариантите и да се направи качествен избор. Подписаните договори ще са дълготрайни, а ако днес сключите брак висшата любов ще ви покровителства. Ако сте сънували неприятен сън това е знак, че е време да се решат наболелите проблеми. Нищо не оставайте за друг път, уплътнете максимално работното и свободното си

 

Телец

21 април – 20 май

 

Ден на засилена творческа активност, на срещи и разговори, които ще отприщят нови дейности и проекти, ще ви помогнат да се изправите на крака след преживените трусове на миналото. С лекота се разкрепостявате, позволявате си повече разходи за представителни цели, малко повече личен разкош и комфорт. Очертават се преговори, които в миналото са били невъзможни. Ще ви търсят за обща работа и съюз, ще получавате и давате поръчки с нужната отстъпка от цени на стоки и услуги. Търговската инициатива се събужда.

 

Близнаци

21 май – 21 юни

 

За родените до 1 юни денят носи трудности в общуването и застопоряващи действия от страна на партньори и конкуренти. Днес и утре ще се борите с вятърните мелници на неразбирането и отчуждението, на недоверието и нежеланието да ви приемат и оценят. Чак в петък за вас нещата неочаквано ще потръгнат, а до тогава се въоръжете с търпение, проучвайте, сондирайте мнение, водете преговори и напасвайте изискванията си на нуждите на хората, с които смятате да влезете в общи дела и бизнес. Увеличите самоконтрола.

 

Рак

22 юни – 21 юли

 

Ден на разкрепостяване по всички линии на живота. С лекота ще придобиете една дълго сдържана свобода, ще излеете чувствата си и ще направите предложенията, които от доста време обмисляте. Тава е и един от най-добрите дни в този месец за сключване на брак и нови договори. Отделете време за релакс, за приятни моменти в компанията, която ви импонира. Проблемът е, да не се отиде в крайности, да не се прекали с алкохола и да не се злоупотреби с правата и влиянието, което имате или някой ви предоставя.

 

Лъв

22 юли – 22 август

 

Край с изчаквателната политика. Действайте изпреварващо и многопосочно. Опитайте да се внедрите в няколко пазарни ниши и останете там, където ви се получи най-добре. Денят е благоприятен за подаване на документи, за получаване на разрешителни, за преговори и старт на нова лична програма. Не чакайте и с предложението за брак. Вечерта са възможни емоционални изблици, които ще ви накарат да направите неочакван и за вас самите ход. Увеличете самоконтрола, внимавайте с алкохола.

 

Дева

23 август – 22 септември

 

Днес и утре съдбата работи във ваш интерес. Постарайте се повече, помогнете на шанса да ви помогне. Сега е момента да потърсите съдружия и финансиране за подготвените лични проекти. Ще получите едни от най-добрите оферти до петък, ако днес почукате на правилната врата и преговаряте с точните хора. Тенденцията е да се приемат вашите предложения, да спечелите конкурси и да получите финансиране. Ден на успешна реализация на творческите ви и любовни проекти. Внимавайте, не протакайте, конкуренцията не спи.

 

Везни

23 септември – 22 октомври

 

Ще отхвърлите с лекота съмненията и нерешителността, ще направите ход, за който може и да не сте готови, но ситуацията вече е назряла. Един от най-благоприятните дни за предложения и сключване на брак. Съчетайте работата с удоволствието, погледнете партньорите си от различен ъгъл и гледна точка. Не чакайте друг да ви отнеме права и позиции, които днес с лекота ви се дават. Освобождават се и много неконтролируеми енергии. Дано знаете докъде може да стигнете и къде да спрете.

 

Скорпион

23 октомври – 22 ноември

 

Дълго сдържани чувства и амбиции днес се проявяват с пълна сила. Това, което много сте искали и желали вече е на една ръка разстояние. Протегнете се и си го вземете. Чудесен ден за предложения и брак, за партньорски споразумения и сключване на нови договори. Рекламирайте се по всички възможни начини. Не отхвърляйте прибързано предложенията, които ви правят. Не е изключено да тръгнете в неочаквана посока и да започнете да развивате нова дейност. Пред вас се отварят нови пазарни ниши.

 

Стрелец

23 ноември – 21 декември

 

За родените в първата декада ще има повече проблеми във връзките. Появяват се и стопиращи фактори, които ще изискват от ваша страна повече усилия, натиск и настойчивост. Ще водите тежки битки за поръчки и клиенти. Може да се наложи да отстъпвате от цени на стоки и услуги. Важното в този ден е да останеш на пазара, да си актуален и независимо от рисковете да направиш своя ход. Бъдете изрядни в документации и плащания, уредете данъци и такси. До септември законът ще ви гледа подозрително и през лупа.

 

Козирог

22 декември – 20 януари

 

Един от най-успешните ви дни за месеца. Всичко предприето ще носи късмет и ползи в бъдеще. Сключените днес бракове ще бъдат покровителствани от висшата любов, а сключените договори ще са печеливши и дълготрайни. Свикайте събрания, направете предложения, дайте нужните заявки и търсете съюзници за обща работа и бизнес. Може да получите финансиране от неочаквано място и разбиране от по-високо място. Започнете да реализирате проектите, които обмисляте отдавна.

 

Водолей

21 януари – 19 февруари

 

Както е казал народът, „който превари той ще натовари” в днешния ден. Не се оглеждайте, не се разсейвайте и ослушвайте, а действайте и търсете варианти за съвместна работа и живот. Ден на предложения и покани, на неочаквани срещи, които може да променят живота ви към по-добро, да ви осигурят успешна и доходна работа и грижовността на едно любящо сърце. Ще се предлагат много екстри, но не е сигурно, че ще изберете най-доброто. В желанието да имате всичко, може да изпуснете най-важното.

 

Риби

20 февруари – 20 март

 

Ден на проби и грешки, но на всяка цена трябва да опитате. Ще ви удрят през пръстите, ще ви контрират хора, които се стремят да завладеят вашата пазарна ниша, да ви изтикат от софрата и от нечие топло легло. Очаквайте проблеми със закона. Нищо няма да ви се даде даром, но ако се откажете натискът ще стане повсеместен. Опитайте пак, постарайте се повече, търсете различни варианти и не се отказвайте от проектите си. Този ден подлага на тест по пригодност личните ви връзки. Направете предложение, партньорът чака.

COMMENTS

WORDPRESS: 0