Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   До обед очаквайте жестове на внимание и подаръци от съдбата. Всичко ще става с лекота. С действията си ще облекчите

Овен

21 март – 20 април

 

До обед очаквайте жестове на внимание и подаръци от съдбата. Всичко ще става с лекота. С действията си ще облекчите нечия болка, а на друг ще помогнете да осъществи проектите си и да постигне важна лична цел. Следобед колелото на съдбата се завърта, губите контрол върху ситуация, в която до момента сте доминирали и сте се разпореждали. Ако не действате адекватно и с разбиране, нещата ще се влошат през уикенда. Навлизате в рисков период. Натоварването ви се увеличава, разходите също.
Телец

21 април – 20 май

 

Започнете деня с оказване на материална помощ. Правете това, за което някой ще ви моли. Приятелските връзки ще бъдат поставени на изпитание. Ще се разбере кой на кого държи, доколко го обича и цени. Не си правете повече илюзии по отношение на тези, които отново ви оставят да се оправяте сами в трудна ситуация. Следобед е вероятно да вземете животопроменящо решение и дано това да стресне тези, които са прекалили в претенциите и изискванията си към вас. Днес всеки получава по заслуги.
Близнаци

21 май – 21 юни

 

Денят започва с признания и обяснения, които може и да ви зарадват, преди окончателно да ви развалят настроението или да отидат към приключване. Проявете състрадание, направете жест към някого и подложете на изпитание личните си връзки. Този ден ще покаже кой и доколко държи на вас, а и вие ще дадете да се разбере какви претенции имате и какво очаквате насреща. Ден на откровения в любовта. Не правете прибързани изказвания. Следобед ще получите нова информация, която ще коригира отношения и поведение.

 

Рак

22 юни – 21 юли

 

До обед се правят подаръци, обгрижват се близки, изпаднали в нужда, и се мисли повече за другите. Следобед помислете повече за себе си. Луната навлиза във вашия знак. Енергия, кръв и полезни вещества прекрасно циркулират в организма ни. Идете на фитнес и масаж, изпробвайте нова козметика и нов зареждащ и оздравяващ продукт. Рекламирайте се, особено ако работите в козметичния бранш. Вечерта ще се появи стар проблем, ще се поднови нечия претенция, а това ще развали плановете ви за уикенда.

 

Лъв

22 юли – 22 август

 

Преди да поискате каквото и да било в днешния ден, дайте нещо от себе си, проявете разбиране и състрадание. Скандалите са противопоказни. Щадете сърцето. Следобед ще получите свежи сили за справяне с наболял проблем. Добре е до утре на обед да посетите център за релакс и разкрасяване. Навлизате в магичен период, в който сили и енергия лесно ще се възстановят, както и връзките, които ви липсват. Постарайте се да отхвърлите тежестите, пречещи да живеете щастливо и в синхрон с околните.

 

Дева

23 август – 22 септември

 

Родените в третата декада да не бързат с амбициозните дела и проекти. Започнете този ден с мил жест на внимание към някого, когото обичате и цените. Не отминавайте протегнатата за помощ ръка. Проблемът е, че личните ви проблеми и конфликти може да станат обществено достояние, да навредят на имиджа ви в бизнеса и на работното място. Намалете претенциите си, не давайте поводи за ревност. Този ден може да преобърне живота ви към по-добро или да ви върне към миналото, от което искате да избягате.

 

Везни

23 септември – 22 октомври

 

До обед се движите в приятелска среда. Очаквайте подкрепа и от страна на по-малко познати хора. Ще уредите документи и може да получите нещо, от което отдавна се нуждаете. Препоръчват се и от ваша страна прояви на благотворителност. Следобед навлизате в рисков период. За вечерта и за следващите два дни не планирайте пътувания. Работа и дом ще са противопоставени. Не е време за командировки. Решете на първо време проблемите с близките. Работата да почака, за да не се наложи после повече да отсъствате.

 

Скорпион

23 октомври – 22 ноември

 

Ако започнете деня с прояви на милосърдие, до вечерта ще получите нещо, за което отдавна си мечтаете. Денят е необикновен. Каквото повикате, такова ще се обади. Колелото на съдбата ще се завърти, ще се връщат дългове, ще се върнете към хора и проекти, които прибързано сте изоставили в миналото. Разчистете терена на личните и професионалните отношения, преди да продължите напред в утрешния ден. Ще се случват събития, даващи шанс да излезете с достойнство от задръстени и конфликтни ситуации.
Стрелец

23 ноември – 21 декември

 

До обед мислете повече за другите, направете дарение, обгрижете някой нуждаещ се от грижи. Каквото е важно и належащо в личен и професионален план, да се отложи за следобед. Излизате от труден период, получавате покани и някакъв особен подарък от съдбата, за чиято стойност и значимост ще си дадете сметка в следващите дни. Ще получите нова информация, която не се дава на всеки и по всяко време. Възползвайте се навреме от даровете на случайността. Денят е магичен.

 

Козирог

22 декември – 20 януари

 

Първата половина на деня дава възможност да стопите ледовете, да привлечете за съюз и обща работа тези, които в миналото прибързано сте дистанцирали и пренебрегнали. Навлизате в рисков период. Още от обед ще започнат да се случват събития, които ще ви поставят в трудно положение на избор, ще донесат проблеми у дома и на работното място. Не планирайте рискови пътувания за петък, както и сбирки с непознати хора на непознати места вечерта. Отложете за другата седмица старта на новите си инициативи.

 

Водолей

21 януари – 19 февруари

 

Този ден ще ви донесе придобивки и подаръци. Длъжници ви се издължават, но много по-голяма радост ще ви донесат тези, които неочаквано са се сетили за вас и ви предлагат помощта си. Започнете деня с благотворителни прояви. До вечерта жестовете се връщат, отношенията излизат от период на зацикляне и неразбиране. Днес можете да се разберете с всеки по всякакъв тип въпроси, по които в миналото е било невъзможно или болезнено да се говори. Направете първата крачка и всичко ще се оправи.

 

Риби

20 февруари – 20 март

 

Трудно начало на деня за родените след 13 март. Не искайте много от живота, а се постарайте да дадете, да покажете съчувствие и съпричастност и да помогнете с каквото можете на колега и близък. Следобед колелото на съдбата ще се завърти, ще излезете на предни позиции, ще получите подкрепа в труден момент, ще ви направят изгодни предложения и покани за следващите дни. Още утре ще постигнете максималното в една трудна ситуация на избор, ще се радвате на приятни моменти с още по-приятни хора.

COMMENTS

WORDPRESS: 0