Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Ден на крайни прояви след състояния, в които сте търсили изход и не сте го намирали. Една дума, признание и жест мо

Овен

21 март – 20 април

 

Ден на крайни прояви след състояния, в които сте търсили изход и не сте го намирали. Една дума, признание и жест може да ви изстрелят към върха или изпратят в праха на забравата. Всичко казано и направено ще си има последствията, но може би най-важното в този ден е, че ще се разчистват сметките, след което пътят пред вас и целта ще се виждат по-ясно. Признайте честно греховете поне пред себе си. Навлизаме в деня на Феникса, възкресяваме стари чувства и идеи, които този път може и да реализираме.

 

 

Телец

21 април – 20 май

 

Конфликтен ден, в който за секунди може да се мине от едно състояние в друго, да се загубят или спечелят приятелства, позиции и пари, да се излезе от положения на зацикляне или още повече да се зацикли. Сега е моментът да се активизирате, да се изправите и погледнете живота, целите и любовта в очите. В организма ни се включват фините енергии, появяват се стимули да се върви и действа в посока на личния интерес, желанията и амбициите. Направете си изводите. Утрешният ден ще ви донесе неочаквани предимства.

 

 

 

Близнаци

21 май – 21 юни

 

Денят сбъдва изказани в миналото желания и пожелания. По някакъв начин се материализират действията или бездействията ви от миналото, желанието или нежеланието да направите определени стъпки и действия. Този път не може да се измъкнете с дипломатична игра. Ще се наложи да направите избор, да заложите на едно или друго и в бъдеще да продължите в избраната посока. Наблюдавайте промените и се включете в точното време и на точното място, ако искате да спечелите и да бъдете в крак с настоящите тенденции.

 

 

 

Рак

22 юни – 21 юли

 

Не поемайте излишни рискове. Родените във втората декада може да преживеят стресови ситуации, от които ще ги измъкне любовта, без значение дали ще е старата или новата. Денят ще бъде запомнящ се, ще играе роля на разлом между миналото и бъдещето, ще помогне да отклоните погледа си от безперспективните отношения и действия на миналото и да ги насочите в една нова посока. Винаги е в по-добро положение този, който се качва във влака. Да му мисли повече този, който остава на перона и отказва промяната.

 

 

 

 

Лъв

22 юли – 22 август

 

Денят ви носи неочаквани предимства поради грешките, проблемите и рисковете, които поемат околните. Използвайте всички очаквани и неочаквани предложения. Не пропускайте възможността да установите нови връзки и да подновите старите. Сякаш от пепелта ще възкръснат отношения и положения, които сте смятали за загубени в миналото. Действайте изпреварващо, не отлагайте за следващите два дни вземането на важни семейни и професионални решения. Простете си взаимно греховете.

 

 

 

Дева

23 август – 22 септември

 

Ден на промени и обрати, които ще ви изстрелят към върха на късмета и печалбите в следващите два дни. Това, което в миналото ви е било отказвано, днес може да се предложи на ниска цена или даже безплатно. Към вас се протягат ръце от различни страни. Някои са с искания и желания, а други с молби и увещания. Не се колебайте да направите избора си. Един ще се съобрази със сърцето, друг с ума, но като цяло утрешният ден ще ви помогне да изкачите няколко стъпала по пътя към парите, материалния и личния успех.

 

 

 

Везни

23 септември – 22 октомври

 

Родените във втората декада да бъдат внимателни, да не поемат излишни рискове и да не провокират добрите намерения на околните. Повишава се рискът от престъпления. Движете се в позната среда и ограничете контактите. Може да попаднете в капана на една лъжа или мошеничество. Не предприемайте пътувания с неизправна техника и без необходимата подготовка. Страховете от миналото се възраждат, а това ще ви активизира още в следващите дни да направите нужните промени и да вземете правилните решения.

 

 

 

Скорпион

23 октомври – 22 ноември

 

Налага се да направите равносметка, да промените избора си, да коригирате поведението към тези, които прибързано сте изоставили и тези, които още по-прибързано сте приели в личната си орбита. Направете необходимите действия за сближаване или раздалечаване. Ще разберете някои истини, които до момента са ви убягвали. Не пропускайте добрата възможност за извинение и признаване на греховете. Приемете обратно в живота си тези, които ви липсват. В утрешния ден ще се нуждаете от повече разбиране, любов и защити.

 

 

 

 

Стрелец

23 ноември – 21 декември

 

Ден на равносметка в любовта и възможност да стоплите отношенията с важните за вас хора. Това, с което не сте могли да се справите в миналото, ще се реши по бързата процедура, ще даде шанс и възможност на всички участници в ситуацията да направят избора си и да тръгнат по нов път. Не пропускайте добрата възможност за прошка, признания и обяснения, които ще поставят всичко на мястото му и ще назоват нещата с истинските им имена. Планирайте пътувания и разговори на четири очи. Днес посредниците не помагат.

 

 

 

 

Козирог

22 декември – 20 януари

 

Родените във втората декада рискуват повече, особено ако издигнат като знаме една непримирима и агресивна политика. Ден за признаване на грешките, а не за трупане на нови. Вродената ви упоритост прераства в инат и неотстъпчивост, които ще ви докарат проблеми на всички нива, ще провалят отношения, които сте градили във времето и изпитвате нужда от тях. Не взимайте прибързани решения. Отложете разговорите, които може да минат на висок тон. Намалете претенциите, с които товарите себе си и близките.

 

 

 

 

Водолей

21 януари – 19 февруари

 

Играете ролята на подправка в манджата на нечии отношения. Може да развалите нещата или да ги поправите с един жест, внимание и подкрепа. Ще се радвате на споделяне, ще ви плачат на рамото или ще ви се похвалят с победа. Този ден дава шанс на каещите се грешници да се коригират, да си върнат любовта, да направят опит за сближаване в семеен и професионален план и в крайна сметка да се помирят със себе си. Помагайте доколкото можете и дано и на вас има кой да помогне, да ви окаже съдействие и просто да ви обича.

 

 

Риби

20 февруари – 20 март

 

Денят е благоприятен за пътувания, командировки, преместване в нов дом или офис. Някъде ще има и принуда за подобни действия, ще се влезе в скандали, които може да ви насочат към нови партньори и месторабота. Това, което не върви, е добре да се прекрати. Денят е зареден с експлозивна енергия, но като че ли залповете ще са далече от вас и в момента по-малко ще ви засегнат. Не чакайте да ви припари под краката, вземете мерки за справяне със ситуация, която не успявате да контролирате. Съюзници ще се появят.

COMMENTS

WORDPRESS: 0