Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Ден за опипване на почвата в по-далечна перспектива. Препоръчват се контакти с партньори от чужбина и реклама на вс

Овен

21 март – 20 април

 

Ден за опипване на почвата в по-далечна перспектива. Препоръчват се контакти с партньори от чужбина и реклама на всички нива. Направете така, че да ви забележат и оценят, да бъдете познати и признати в своята област. Денят се свързва с Ноевия ковчег, с възможността всеки на своето ниво да открие спасително за него място и вариант. Получените оферти ще помогнат да направите крачка към нещо по-добро и перспективно в живота и личната ви политика. Утре много неща ще се променят и пренаредят.

 

 

Телец

21 април – 20 май

 

Денят се свързва с дългосрочните проекти и с подписването на дълготрайни договори. Отворете се към света, обадете се на приятели и потенциални партньори от чужбина. Разстоянията са лесно преодолими, отношенията излизат от старите рамки, придобиват глобалност и действена  сила. Смирете недоволството, опитайте да разберете мотивацията движеща хората, с които влизате в контакт. Ще се разберете и договорите, ще направите изгодна сделка, ще привлечете съмишленици и съюзници.

 

 

Близнаци

21 май – 21 юни

 

И въпреки, че този ден изисква уединение и смирение, вие ще тръгнете да се обяснявате, да завладявате нови позиции и чувства, пренебрегвайки старите партньори. Една изневяра в днешния ден ще ви донесе не само семейни, но и служебни неприятности и недоразумения. Внимавайте с изказванията, с обмена на мисли и преговорите с чужбина. Ограничете контактите, постарайте се да ви разберат правилно. По някакъв начин давате шанс на конкуренцията да разбере истинските ви планове и намерения.

 

 

Рак

22 юни – 21 юли

 

Интуицията ще ви подскаже адекватната и спасителна реакция и в най-трудната ситуация, както и спасителното за вас място. Ако мислите за някого обадете му се. Засилват се телепатичните контакти. Чакайте обаждания и покани от чужбина. Може да получите предложения, които ще отворят пред вас възможности и шансове, които не бива да се пренебрегват. Дайте си сметка къде ви е мястото и какъв е смисълът на една ваша връзка. Доверете се на инстинктите. Ще усетите какво се случва с близък, който е далече.

 

 

Лъв

22 юли – 22 август

 

Ден на признания и обяснения, които ще ви насочат в правилната посока и ще осветят намеренията на конкуренцията. Ще успеете да убедите или да принудите опонентите да ви съдействат и да предприемат действия във ваша полза и интерес. Ще получите подкрепа и покровителство от чужбина, от хора и фирми, с които и в миналото сте работили или сте кандидатствали за съвместна дейност. Водете преговори, изпратете покани, доверете се на интуитивния си избор. Чакат ви три силни и успешни дни.

 

 

 

Дева

23 август – 22 септември

 

Смирете недоволството и агресията. Вероятно е да си докарате неприятности с отказ да се помирите и съгласите с условията в една трудна за вас ситуация. Намеренията ви може да бъдат осветени или представени в критична светлина. Ще разберете кой в действителност мисли и се бори за вашите интереси и кой работи против тях на тихия фронт на предателството. Проблемът е, че в момента вярвате повече на думите и голите обещания, отколкото на интуитивните си прозрения. Днес плащате за предоверяването си.

 

 

Везни

23 септември – 22 октомври

 

Има вероятност да направите грешки, които да ви докарат проблеми в следващите два дни. Внимателно оценявайте всеки ход и всяка ситуация. Занимавайте се спокойно с делата си и не позволявайте открита намеса. Ще получите важна информация, вероятно и по канали от чужбина, а това може да предизвика прибързаната ви реакция. Съветът е да приемате нещата такива каквито са и да не се опитвате да ритате срещу ръжена. Ден за пророчества и предаване на мисли на разстояние. Настройте се на приемане.

 

 

 

Скорпион

23 октомври – 22 ноември

 

Това е денят, в който може да прокарате личната си амбиция и политика на всички нива. Верният ви усет и умението да долавяте телепатично какво мислят и възнамеряват да предприемат околните ще ви помогне да разкриете ходовете на шефове, колеги и партньори. Така може да постигнете максималното в една трудна ситуация на избор. Ще получите преди другите необходимата ви информация, а в момента който владее информацията е много по силен от този, който владее парите. Ще направите силен ход.

 

 

Стрелец

23 ноември – 21 декември

 

Не е време за недоволство. Опитайте да се напаснете на ставащите промени. Не ритайте срещу ръжена, не се изказвайте неподготвени и отложете за утре важните и решителни действия. В момента е важно да използвате всичките си канали за получаване на достоверна информация в нужната ви област. Може да се свържете с близки партньори в чужбина и да стиковате действията си. Ако мислите и работите спокойно и без бързане ще направите нужните връзки и асоциации и картинката ще ви се изясни.

 

 

Козирог

22 декември – 20 януари

 

Ден с много посоки на избор, с възможност да направите изпреварващ ход и да привлечете подкрепа, съюзници и съмишленици в работата и дейността си. Ще откриете истинския смисъл на връзките ви с околните. Ще ви станат ясни някои постановки и действия, ще успеете да подредите фигурите в живота си и да намерите нужните защити. Дайте си сметка кой е с вас и кой работи срещу интересите ви. Ако днес не направите своя ход, утре ще бъдете притиснати от хора и обстоятелства. Чака ви тежък и рисков уикенд.

 

 

 

Водолей

21 януари – 19 февруари

 

Ден на затишие пред буря. Бъдете отворени към света, към мислите и намеренията на другите около вас. Добре информираните и интуитивни хора ще доловят накъде духа вятъра на промяната и ще се преустроят в нужната посока. Приемайте нещата такива каквито са. Постарайте се да изпреварите събитията и реакцията на хората, от които зависите. Денят носи озарения и прозрения, които може да ви предложат спасителния вариант, поведение и действие в предстоящите събития и промени. Обаждат ви се тези, за които мислите.

 

 

 

Риби

20 февруари – 20 март

 

Днес долавяте телепатично мислите на другите и подсъзнателно напипвате правилната линия на поведение. Усета ви за действията на околните ще помогне да реагирате изпреварващо в трудна ситуация. Получавате не само нужните ви информации, но и прозрение за бъдещите действия на хората, от които зависите или възнамерявате да привлечете в орбитата на личния си интерес. Доверете се на инстинктите, на прословутата си рибешка интуиция и ще намерите вярното решение. Печели добре информираният, а не умникът.

COMMENTS

WORDPRESS: 0