Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Проявете и изявете максимално творческата си активност. Бъдете отговорни и действайте в посока на личния си интерес

Овен

21 март – 20 април

 

Проявете и изявете максимално творческата си активност. Бъдете отговорни и действайте в посока на личния си интерес. Подписаните договори ще ви осигурят нужната база за развитие, както и необходимите условия или материали. Вложете цялата си борбена и чувствена душа в нещата, които правите и ще извлечете максимални ползи и облаги. Днес не бива да се гладува, не бива да се ограничават сетивата и амбициите. Дайте воля на желанията, хапнете си любимата храна и се радвайте на любимите хора.

 

 

 

Телец

21 април – 20 май

 

Един от най-силните ви и творчески дни за месеца. Всичко предприето ще носи ползи и предимства, ще ви осигурява по-добри доходи и възможност да се внедрите в престижна среда. Сега е момента да посетите с предложения и готови проекти шефовете или хората, от които зависите. И не забравяйте, че това е единственият ден в този месец, в който храната изцяло се превръща в енергия. Диетите са противопоказни, хапнете си на воля. Дайте воля и на желанията в любовта. Не се съмнявайте, че ще победите в битките, които водите.

 

 

Близнаци

21 май – 21 юни

 

Ден на отказ от едно, за да може да имаш друго. Ще ви се продължат различни варианти и възможности, които ще ви накарат да тръгнете в нова посока, независимо искате или не. Днес и утре е от особена важност да отстоявате принципна политика, да защитавате това, което сте постигнали и на което сте стъпили в годините. Новото в живота ви не бива да е за сметка на разрушеното старо. Не се отказвайте да влезете в битки за защита на нечие достойнство, на приятелски и професионални интереси. Пътувайте, плачете, ако ще ви олекне.

 

 

Рак

22 юни – 21 юли

 

Това ще бъде може би най-силният ви и успешен ден за месеца. Всичко случващо се ще ви изстрелва в по-горна орбита на лично и душевно усъвършенстване. Чакайте посещение на личната ви муза. Може да направите необходимите връзки и да осъществите стар проект. Някакво особено вдъхновение ще ви извади от делничността, ще ви подари една идея, проект или чувства, които в бъдеще ще вдъхновяват и насочват усилията ви в правилната посока. Нищо не е случайно. Доверете се на сетивата, не се ограничавайте и в храната.

 

 

Лъв

22 юли – 22 август

 

Гонете си целите независимо пречките, с които се сблъсквате. Ако започнете да работите и действате подсъзнателно в една посока продължете, опитайте пак, направете необходимите връзки и този път може да очаквате успех. Вървите към постижения и бързи решения на наболелите проблеми. Не се страхувайте да влезете в битки, да защитите свои и чужди каузи и интереси, стига да ги чувствате близки, перспективни и важни. Планирайте гостуване на родителите и на приятели, които ще ви нагостят добре. Днес не се пълнее.

 

 

Дева

23 август – 22 септември

 

Ако не обедините действия и интереси със семейството, с близки и приятели едва ли ще постигнете много днес. На пътя ви се изпречват новите инициативи на конкуренцията, която ще се възползва от всяка ваша идея или признание. Ще се наложи да влезете в битки за защита на позиции, цели и интереси. Ден на болезнени разкрития, на удари под кръста и неочаквани коалиции, които може да ви измъкнат или потопят по-дълбоко в кризата. Патентовайте проекти, нововъведения и лични открития. Диетите са противопоказни.

 

 

Везни

23 септември – 22 октомври

 

Денят дава възможност да реализирате пропуснати ползи и варианти. Ще намерите решението на наболял проблем и ще спечелите важна битка. Не се ограничавайте, отстоявайте до край позиции и лични интереси. Който не влезе в битки и не защити територията си утре ще се окаже на опашката за късмет и пари. Ще ви хрумнат спасителни идеи, ще ви се обадят тези, с които може да обърнете ситуацията в своя полза. От особена важност е да се определите към кой лагер принадлежите и да направите решителната крачка. Хапнете си на воля.

 

 

Скорпион

23 октомври – 22 ноември

 

Днес плувате в свои води, привличате съмишленици и съюзници, правите желани и приемливи за околните собствените си амбиции и интереси. Не отхвърляйте протегната ръка и подайте такава на приятели, които в миналото са ви подкрепили. Не се страхувайте да влезете в битки в защита на нечии права и позиции. Така защитавате себе си. Правете това, към което нещо ви тегли или изпитвате афинитет. Стоплете отношенията и в любовта. Днес всичко е постижимо, съдбата работи във ваш интерес. И храната се превръща в енергия.

 

 

Стрелец

23 ноември – 21 декември

 

Денят прави разбор на приятелските връзки. Някой ще ви подаде ръка, друг ще ви предаде в желанието да се изкачи в йерархията на ваш гръб. Оформят се лагерите, не си правете повече илюзии. Време е да влезете в безкомпромисни битки за защита на личния си интерес. Проблемите ще дойдат от страстта и желанието за изневери, но не само на партньора и половинката у дома, а и на собствения си стил на поведение и начин на живот. Не приемайте чуждите идеи като свои и не се отказвайте от намеренията си.

 

 

Козирог

22 декември – 20 януари

 

Днес ще свършите много добра работа, ще привлечете качествени съюзници и сътрудници и може да очаквате повишение или ново назначение. Правете това, към което изпитвате някакъв афинитет, желание и привличане. Не се ограничавайте и в храната. Днес нищо няма да ви се залепи. Всичко поето ще се превърне в енергия. Ще успеете да защитите много по-енергично личната си територия и права, както и позициите на тези, които чувствате като приятели и последователи. Всичко предприето ще носи ползи.

 

 

Водолей

21 януари – 19 февруари

 

И независимо, че Луната напуска вашия знак, амбициите и желанието за успех не ви напускат. Денят ще бъде силен и творчески, особено ако следвате интуитивно избраната посока. Добре е да сключите нови договори, да привлечете нови хора в екипа си, да направите опит за внедряване в нова среда и в нова пазарна ниша. Отстоявайте принципна позиция и политика и не правете компромиси, които ще отблъснат хората вярващи във вас. Ако смятате, че правото е на ваша страна със сигурност ще победите. Хапнете си добре.

 

 

Риби

20 февруари – 20 март

 

Луната навлиза във вашия знак и пада в прегръдките на Нептун. Аспектът е откривателски, творчески и артистичен. Може да ви хрумнат идеи, които ще ви направят богати и проспериращи, ако ги реализирате. Някой ще напише стих, друг мелодия, а трети програма, която ще се хареса и одобри, ще донесе взаимни ползи, вдъхновение и удовлетворение. Не се отказвайте да влезете в битки в защита на територии и творения. Явете се на конкурси и прослушвания. И не се спирайте, ако краката ви водят някъде въпреки забраните на ума.

COMMENTS

WORDPRESS: 0