Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   И ако всяка втора жена на света са нарича Мария, то всеки трети мъж е Иван. Честито на именяците в този силен и тво

Овен

21 март – 20 април

 

И ако всяка втора жена на света са нарича Мария, то всеки трети мъж е Иван. Честито на именяците в този силен и творчески ден, в който няма непостижими неща за родените под Овен. Разбира се в такъв многовариантен ден ще направите и доста глупости, но по някакъв начин един голям проблем в живота ви ще се реши и нещата ще се отпушат. Повярвайте, че всичко негативно може да се промени, да се отмие, да се посипе с пепелта на забравата и направете своя силен ход към нещо по-добро в живота, любовта и кариерата.

 

 

 

Телец

21 април – 20 май

 

Ден на пробив, който не бива да се прави с натиск, а с много любов и разбиране, с методични усилия за спечелване на нечие съдействие, внимание и чувства. Случващото се в момента ще помогне на един да се избави от комплексите си за малоценност, а друг ще вкара в тази неприятна игра. Мислете за прекрасни неща и някои от тях ще ви се случват. Не си превишавайте правата, не съдете никого и няма да ви осъдят, дори и да направите грешка. Денят събира тези, които миналото е разединило.

 

 

 

Близнаци

21 май – 21 юни

 

Няма да ви е леко в този ден, независимо че много проблеми ще се разрешат. Всичко ще става по болезнения, мъчителен и труден начин. Ще срещате прeгради, неразбиране и незачитане на личната ви позиция, чувства и интереси. Всичко, което се опитвате да прокарате като идеи и намерения ще се сблъсква с неразбирането на чугунените глави и на комплектите на тези, от които сте си позволили да зависите. Съветът е да заобиколите крепостите, които ви се струват непреодолими. После ще ги превземате отвътре.

 

 

 

Рак

22 юни – 21 юли

 

Този ден ще отпуши личната ви и творческа инициатива. Ще потръгнат дела и отношения, които в миналото са зациклили и са ви принудили да изпаднете в лична и служебна безтегловност. Днес и утре много вода ще изтече, много промени ще станат и голяма част от тях ще ви помогнат да заживеете по-добре. Не отлагайте нищо важно за уикенда, когато хора и обстоятелства ще действат против вас. Яхнете гребена на вълната, обадете се на любимите си именяци и почерпете за здраве. На масата много спорове ще се решат.

 

 

 

Лъв

22 юли – 22 август

 

27-28-и са последните ви силни дни за годината. Всичко, което предприемете ще носи ползи, късмет и любов. Ще се измъкнете от неприятни ситуации, ще разрешите семеен и професионален спор и ще се вихрите на купона на приятеля Иван. Тенденцията е лошите спомени да се забравят. Нещо важно и значимо в живота ви потръгва, измъква се от застоя, получава възможност за развитие и растеж. Ще уредите с лекота документи, ще получите нужните разрешителни и ще парирате нечии агресивни действия. Действайте без протакане.

 

 

 

Дева

23 август – 22 септември

 

Днес интересите ви ще се сблъскат не само с чуждите такива, но и с комплексите на тези, от които сте си позволили да зависите. Като непреодолима скала ще застане на пътя ви нечия непоколебима воля и интерес. Не е време за битки, а за дипломатични и изчаквателни действия. Ако атакувате директно ще пострадате и ще загубите повече отколкото предполагате. Но, ако постъпите мъдро и с изчакване, до два дни ще получите даром това, за което днес много ще платите. И една изневяра ще ви струва скъпо.

 

 

 

Везни

23 септември – 22 октомври

 

Символ на деня е водата, която отмива и лекува, която пречиства и обновява връзки, отношения и намерения. Ще свършите много добра работа, а и от празничната вечер ще останете доволни. Черпят Иван и Ивана, лее се вино, погледите изскрят, проблемите се решават в движение и нещо, което отдавна е трябвало да се случи просто се случва и отпушва насъбраните чувства и срасти. Бъдете оптимисти, гледайте напред и оставете проблемите на миналото в миналото. Ден за пътувания, очаквани и неочаквани срещи.

 

 

 

Скорпион

23 октомври – 22 ноември

 

Честито на именяците и на техните гости. С отварянето на бутилката, пускате духът на големите си амбиции. Днес много желания ще се изкажат, много обещания ще се дадат, но някои от тях може и да не се изпълнят. Нека забравата отмие болките на миналото. Не запълвайте празното място с нова болка, а с нова любов, нова надежда и шанс за обновление. Този ден ще пречисти връзките ви, ще постави отношенията ви на нова основа, в която няма място за шикалкавене и лъжи. Ще намерите изход от трудна житейска ситуация.

 

 

 

Стрелец

23 ноември – 21 декември

 

Ден на обновление, успехи и постижения, които ще отворят нова страница за бъдещето ви. Не се капсуловайте и ограничавайте сами. И без това животът достатъчно ни е ограничил. Съвпадът на Луна, Сатурн и Венера във вашия знак провокира едиповите комплекси на миналото, води ви към неравностойни връзки и желание да намерите заместител на това, което ви липсва. По някакъв болезнен начин късате с миналото. Не е без значение с кого ще се срещате и каква посока ще изберете. След това няма да има връщане назад.

 

 

 

 

Козирог

22 декември – 20 януари

 

За един рожден, а за друг имен ден. Няма значение какво празнувате, важното е в този ден да дадете полет на желанията си, да не си позволявате зацикляне, изчакване мъдруване и зависимости, които ви карат да прилепвате към вредни ситуации, амбиции и чувства. С лекота може да направите първата крачка в една нова за вас житейска посока. Пътувайте, водете преговори, постарайте са да излезете от зациклящите връзки и да поставите на нова база личните си амбиции и претенции. Желателно е да си върнете дълговете.

 

 

 

 

Водолей

21 януари – 19 февруари

 

Движете се по линията на най-малкото съпротивление. Пътувайте, ако ви се отвори възможност да се срещнете с тези, с които животът, работата или личните ви интереси са ви разделили. Този ден ви носи някакво особено озарение и лично откритие. Дано не е по болезнен начин. Заедно с поздравленията на масата за празника може да се кажат и тежки думи. Този ден изисква да си върнем всички видове дългове, а не само тези в паричен еквивалент. Проявете внимание и обич към тези, които сте позабравили или пренебрегнали по празниците. Отношенията се избистрят.

 

 

 

 

Риби

20 февруари – 20 март

 

Ден на пречистване. Отмиват се болки и проблеми. Сменете тактиката, излезете от рамките на зациклянето и задържането, които ви пречат да живеете добре. Може би предстоят мъчителни разговори, но след като ги проведете ще си отдъхнете и ще заживеете по-добре. Проблемите ще са повече за тези, които отново станат жертва на едиповите си комплекси, които не успеят да се откачат от вредни за тях хора и обстоятелства. Урокът на деня е, че непревзимаемите крепости се превземат отвътре.

COMMENTS

WORDPRESS: 0