Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Нека ви ръководи любовта. Луна и Венера ви гледат в брилянтен аспект от знака на Стрелеца. Мислете и действайте с л

Овен

21 март – 20 април

 

Нека ви ръководи любовта. Луна и Венера ви гледат в брилянтен аспект от знака на Стрелеца. Мислете и действайте с любов и с желание за разчистване на отношения и връзки, на проекти и начинания. Дайте повече от себе си, направете едно добро дело. Йордановден е, кръстът е хвърлен, предстои пречистване, което ще бъде съпроводено и с отхвърляне на всичко вредно и разболяващо. В следващите два дни може да постигнете максималното. Измъквате се от клупа на бедноста. Бъдете оптимисти и животът ви ще се нареди.

 

 

 

Телец

21 април – 20 май

 

Денят започва с неприятни моменти и утежняващи разговори, но до обед ще излезете от задръстените ситуации и в следващите дни ще реализирате ползи и придобивки. Предстоящото новолуние в знака на хармоничния ви Козирог ще ви даде шанс да изплувате, да пренаредите професионалния си пъзел, да се класирате за печеливша работа и престижна професионална позиция. Желателно е в днешния ден да посетите учители, консултанти и адвокати, да направите нужното проучване преди важния си ход утре.

 

 

 

Близнаци

21 май – 21 юни

 

Днес и утре не само Сатурн и Венера, но и Луната ще ви гледат в опозиция от знака на Стрелеца. Като се добавят и пречупващите аспекти с Нептун и Юпитер не е изключено да направите нехарактерен за вас, глупав, необмислен и притеснителен ход. Наоколо е голяма говорилня. Не позволявайте да ви въвличат в интриги. Лесно може да провалите кариерата си, да постъпите емоционално в момент, когато самоконтролът е от особено значение. Не е ден за изневери. Бъдете сигурни, че ще ви спретнат компромат. Като добавка и здравето е нестабилно.

 

 

 

Рак

22 юни – 21 юли

 

Лесно може да влезете в преразход на сили и енергия. Въздържайте се от активна дейност, не водете преговори, не се занимавайте със сериозни дела и не започвайте нова връзка. Ще бъдете изкушени максимално както в работно, така и в извън работно време. Поддавате се на чувства, емоции, пристрастия и желание за изневери. Препоръчва се пост и въздържание, като второто е по-важно. Ще сгафите, но след три дни ще си сърбате попарата. Не взимайте отговорни решения без да се посъветвате с капацитет в областта.

 

 

Лъв

22 юли – 22 август

 

Ще извлечете ползи от неразборията наоколо, от колегиалните битки на работното място и от всеобщото надвикване и неудовлетвореност. Ден на жабешкият хор в блатото на живота. Не се препоръчва участие в директни сблъсъци на интереси. Гледайте случващото се от висотата на лъвското си достойнство и изчакайте обстановката да се избистри. Необходима е трезва оценка на действителността. Но в чувствата може да си позволите някои игрички. Ден на приятни авантюри, които е добре да запазите в тайна.

 

 

Дева

23 август – 22 септември

 

Родените в първата декада днес са на прага на фалстарт. Не тръгвайте с голямата кошница, не казвайте големи думи, особено ако след тях няма да последват големи дела или няма да може да покриете разходите. Въвличате се в критични и конфузни ситуации, които ще ви наранят повече отколкото предполагате. В хороскопа ви се образува кармичен кръст на планетни сили. Вероятни са изневери и разбиране за такива. Връзките ви ще бъдат подложени на изпитание и някои няма да оцелеят. Здравето е нестабилно.

 

 

 

Везни

23 септември – 22 октомври

 

Ден на жабата. Не се знае кой в какво ще се превърне, но да срещнеш своя принц или принцеса няма да е трудно. Съвпадът на Луна, Венера и Сатурн активизира чувства и емоции, води ни към неравностойни връзки и пътувания, след които няма връщане назад в пряк и в преносен смисъл. Не взимайте прибързани решения. От значение е днес да получите консултации от специалист в нужната ви област, а не да опитвате да се справяте сами. Почивайте повече, не правете нищо, което може да ви въвлече в интриги.

 

 

Скорпион

23 октомври – 22 ноември

 

Сънищата от тази сутрин показват личната ви самовлюбеност. Вървите към интриги на работното място и притеснения във връзките. Лесно е да се вдигне скандал, трудно ще е да се потуши. Разправиите ще са на всички нива и ще развалят празника на пречистването. Хвърляме кръста на личното си недоволство в реката на бедността и нещастията и дано предизвикаме пречистване. Денят носи енергийни загуби. За всичко ще ви трябват допълнителни сили, ще се изисква повече мъжество и за дреболиите, но не издребнявайте.

 

 

 

Стрелец

23 ноември – 21 декември

 

На всички нива днес ще играете ролята на изкусител. Ще привлечете спонсор, ще обвържете някого със своите интереси и амбиции, но най-голямата ви сила е в любовта. Луна, Венера и Сатурн се целуват в знака на Стрелеца. Аспектът възражда заспали чувства, води ви към неравностойни връзки, но това не значи, че не са благоприятни. Може да привлечете по млад и по-богат партньор. Проблемът е, че едно старо приятелство или връзка след това ще си отидат болезнено и невъзвратимо.

 

 

 

Козирог

22 декември – 20 януари

 

Ден на напразно суетене. Губи се енергия в излишни разправии, скандали и авантюри, които ще ви отклоняват от истинската посока, мисия и цел в живота. Не е нужно никому нищо да доказвате, да се обяснявате и да се доказвате. И на работното място няма да се стигне до единомислие. Проблемите ще се наслагват, ще се намесват чувства и пристрастия вместо да се мисли и действа делово. Бъдете избирателни в контактите. Отложете за следващите два дни важни срещи и делови разговори.

 

 

 

Водолей

21 януари – 19 февруари

 

Родените в последните дни на зодията се изправят пред големите си страхове и пред враговете, които безметежно приемат за приятели. Предоверявате се и пренебрегвате истински важните си връзки за сметка на нещо мимолетно. Разговорите ще бъдат лишени от обективност, взаимност и истинност. Не предприемайте нищо съществено, особено под въздействие и натиск. Не обсъждайте проблемите си с потенциални конкуренти в желанието да се докажете и направите впечатление. Суетенето ще е повече от работата, която ще свършите.

 

 

 

Риби

20 февруари – 20 март

 

Бъдете особено внимателни. Денят носи повече провокации отколкото предполагате. Вървите към изневери, неприятни случайности и срещи, които ще донесат повече болка и неудобства, отколкото радост и възможности за печалба. Ограничете контактите, проведете консултации със специалисти и не споделяйте болките си с хора, които може да се възползват от слабостите и проблемите ви. Препоръчва се пост и въздържание, като второто е много по-важно. Една авантюра на работното място може да ви остави без работа.

COMMENTS

WORDPRESS: 0