Хороскопът

Овен 21 март – 20 април За родените в третата декада денят носи повече проблеми и главоболия в пряк и в преносен смисъл. Вероятно е да се скарате с н

Овен 21 март – 20 април

За родените в третата декада денят носи повече проблеми и главоболия в пряк и в преносен смисъл. Вероятно е да се скарате с някого, на когото имате зъб, а и зъб може да ви заболи. Пазете си квитанциите и не носете важни документи, за които нямате дубликат. Може да се окажете виновни за чужда вина. Денят завърта колелото и дава предимства на тези, които до момента са били подтиснати. Някой ще се опита да се изплъзне от вашия контрол, но и вие ще бягате по тъча от задачите, които са ви неприятни. Не рискувайте.
Телец 21 април – 20 май

Ще получите нова информация, която ще ви помогне да прогнозирате събитията в следващите дни и успешно да се напаснете на предстоящите промени. Денят се свързва с пръстена и колелото. Някой ще се обвърже в личен или бизнес съюз, друг ще предизвика рокади и ще завърти колелото на късмета с новия избор, който ще направи. Заемете се със себе си, посетете център за релакс и разкрасяване. Полезните вещества и мисли прекрасно циркулират в организма и в ума ви и до вечерта ще вземете правилното решение.
Близнаци 21 май – 21 юни

Денят ще ви зарадва с печалба, придобивка и нещо, на което в бъдеще ще се надявате и радвате. Ще се случват събития, каращи един да плаче, а друг да се смее и доминира в ситуацията. При вас ще настъпят благоприятни промени по отношение на любовта, но ако говорим за бизнес, имайте предвид, че конкуренцията ви готви удар. С навлизането на Меркурий в знака на опозицията ви Стрелеца ще бъдете подложени на атака. Освободете се от тежестите на миналото и се обърнете с лице към изискванията на момента.
Рак 22 юни – 21 юли

Ден на рискове и непредвидени случайности за родените в третата декада. Бъдете внимателни с пари и документи. Не влизайте в разправии и се опитайте спокойно да разрешите възникналите проблеми. Силата на този ден е във възможността да се освободите от тежестите на миналото, да скъсате с неравностойните връзки, да счупите оковите на едно подтисничество и диктат и да поемете сами пътя и отговорноста си. Няма да ви е лесно, може да попаднете в стресова ситуация, но утре ще дишате много по-леко и свободно.
Лъв 22 юли – 22 август

Силен ден. Колелото на съдбата ще се завърти и ще ви изведе на по-високи и стабилни позиции, на които бързо трябва да се окопаете, защото още в утрешния ден ще има опити да ви изтикат от новозавладените позиции. Денят дава щит и меч в ръцете ви, позволява да решите един от най-болезнените проблеми и въпроси, които ви тежат и спъват личния ви и професионален напредък. Ще получите безплатна информация за намеренията на конкуренцията. Реагирайте изпреварващо. Денят е магичен, възползвайте се от всеки шанс.

 

Дева 23 август – 22 септември

Днес лесно се усвояват както полезните вещества, така и полезните информации. Ще придобиете и някакво ново усещане и познание, ще направите нужните връзки и ще усетите ходовете на конкуренцията. Изпробвайте нов козметичен продукт, направете се красиви. До вечерта ще намерите решение на пробем, който отдавна ви измъчва. Планирайте за утре важни делови и лични срещи. Може да се надявате на финансиране, на подкрепа от близки и приятели и на съдействие от съвсем непознати хора.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден на разочарования в любовта, на проблеми в партньорските връзки и като добавка се очертава здравословна неприятност. Бъдете особено внимателни. Вероятни са изневери и изнервящи положения, от които ще излезете материално и морално ощетени. От днес Венера ви гледа в нехармоничен аспект от Козирога. Интимните връзки по месторабота ще ви докарат повече грижи, отколкото удоволствия. Родените в третата декада да пазят поверената им документация. Загубеното трудно ще възстановите.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес имате повече посоки на избор и свобода да тръгнете натам, където ви води сърцето. И най-неприятните въпроси и положения лесно ще се решат. Ще намерите път към едно сърце и възможност да уредите личното си финансиране. Ставате актуални в една игра, в която до момента сте били третият. Не се отказвайте от нито едно начинание и предложение. Още утре ще ви притиснат с изисквания и неблагоприятни въздействия. Парите ще отидат за нещо друго, а не за личните ви дела и удоволствия.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ледовете се пропукват. Успявате да получите нещо дължимо и да извоювате личната си свобода на избора. Поне едно притеснение ще отпадне, но по-важното е, че от този ден планетата на бизнеса Меркурий навлиза във вашия знак и по някакъв начин ще помогне да спечелите, да напреднете на работното място и да сложите начало на една нова търговска инициатива. Трудно ще направите всичко това сами, но може да се появи надежден партньор, с когото да работите съвместно. Очаквайте финансиране и подкрепа и от роднини.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Денят изисква повече релакс и подготовка за инициативите в следващите два силни и пробивни дни. Родените в третата декада са в слаба и рискова позиция. Търсете нова информация по интересуващите ви въпроси. Ще получите важни съобщения и покана, която не бива да отказвате. Изкусителката Венера навлиза във вашия знак, а това ще стимулира любовния ви живот, ще ви доближи до заветна цел и до някой, който до момента не успявате да впечатлите и привлечете. Може да дочакате и предложение за брак.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден на пръстена и колелото, на възможноста да се измъкнете от неприятни положения, но и отново да нагазите в такива. Не бива да нервничите, независимо какво се случва. До вечерта ще разрешите един проблем, но още утре нов ще се появи. Навлизате в период на допълнителни разходи, на отказ за финансиране и проблеми с една лична инвестиция. Не планирайте нищо, което може да ви обвърже финансово с хора на риска в следващите два дни. Мислете повече за любов, за приятни моменти заедно, а не за работа и бизнес.
Риби 20 февруари – 20 март

Ден на полезните продукти, всичко лесно се усвоява. Някой ще усвои и нови умения, ще започне нова връзка и в любовта ще направи силен ход. Венера вече ви гледа в хармоничен аспект, а това ще даде възможност да се сдобрите, да бъдете отново заедно с тези, с които времето и разстоянията са ви разделили. За сметка на това в бизнеса ще се появи пукнатина. От днес Меркурий ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Стрелеца. Може да се откажете от дейности и проекти, които не са рентабилни.

Неда Иванова, Монитор

COMMENTS

WORDPRESS: 0