Хороскопът

Овен 21 март – 20 април Ще свършите голяма част от работата си до обед. Денят е с мощна енергетика. Може да кажете и направите неща, за които в минал

Овен 21 март – 20 април

Ще свършите голяма част от работата си до обед. Денят е с мощна енергетика. Може да кажете и направите неща, за които в миналото не са ви стигали сили. Намерете време и за близките, не се прибирайте без подарък. Ледовете ще се стопят, ще преминете на нова навивка на отношенията, ще си осигурите нечие съдействие и внимание. В утрешния ден много неща може да се объркат и да изглеждат съвсем различни, но днес тенденцията е намисленото и предвиденото да се постига. Добре е да започнете прочистваща диета до пълнолунието.

 

Телец 21 април – 20 май

За някои от вас това ще бъде денят на големия отскок, на възможността да изпреварите хора и събития и да постигнете максималното. Установете не само творчески и делови контакти, но и задушевни такива. Един малък подарък и жест на внимание ще отвори пред вас врати и сърца. Позволете на отдавна заровеното в подсъзнанието вдъхновение да ви завладее. Ще имате успех при публични изяви, на изпити и конкурси. Следобед се включваме към канала на космическата любов. Нека жестовете ви зарадват някого.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден на неочаквани обрати в отношенията, на неприятни обаждания и още по неприятно притискане да вземете едно или друго нежелано решение. Не бива да сте пасивни, но и не бива да позволявате намеса в личния си избор. Навлизате в период на личностна и душевна трансформация. До края на деня нещо примамливо и желано преди може да стане отблъскващо, но и обратно. Опитайте да изгладите отношенията, вечерта се приберете с желан подарък. Това, което днес не ви се дава утре безплатно ще ви се предостави.

 

Рак 22 юни – 21 юли

Един вдъхновен ден за вас. Ще намерите изход от болезнена и на пръв поглед неразрешима ситуация. Чакайте постъпления в бюджета. Нещо отказвано преди ще ви се предложи с допълнителни екстри. Участвайте в дарителски акции. Длъжници ще ви се издължат. Разговорите ви ще са ползотворни, а и мълчанието също. Лагерите ще се оформят, ще различите своите от чуждите и ще направите нужните крачки. Изливайте любовта си над околните. Не се скъпете на похвали към децата, особено ако са ги заслужили.

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ден на прозрения, на възможност да видите зад завесата, да разберете какви намерения имат важните за вас хора и в каква посока насочват усилията си. Време е да станете координатор на общите проекти. Пасивността в този ден разболява, но нищо не бива да се прави на всяка цена. Кандидатствайте по спонсорски проекти. Утрешният ден може да ви донесе нужното разрешително, материална подкрепа и инвестиция. Не позволявайте да ви въвличат в скандали. Противопоказно е да се товари сърцето.

 

Дева 23 август – 22 септември

Бъдете внимателни при изпълнението на отговорна и опасна работа. Може да пострадате или да провалите задача, на която и други хора разчитат. Колективните интереси са противопоставени на вашите. Намалете темповете и изискванията към себе си и другите. Денят е с висока енергетика. Не всеки ще издържи на напъна на конкуренцията. Не се опитвайте да заобикаляте законови и технологични разпоредби. Не яжте груба храна и не казвайте груби думи. Отлагайте за утре старта на новите си инициативи.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Днешният ден ще ви даде възможности и предимства, които утрешният ще ви отнеме. Съсредоточете се над задачите, действайте активно в посока на най-важната цел и се опитайте да реализирате проекти важни за колектива и семейството. Ако участвате в благотворителни инициативи сами ще станете обект на спонсорство. Нищо важно не оставайте за утре, когато за всичко ще се налага да плащате с лихвите. Не пропускайте дадените ви срокове, изпълнете обещанията си и изисквайте длъжниците да ви се издължат.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Събужда се енергията Кундалини. Ще се почувствате с една идея по-силни и способни да свършите нещо, което в предните дни е било невъзможно. Ще намерите решението на професионален спор и до вечерта ще излезете от капана на нереалистичните връзки. До утре на обед молитвите се чуват и изпълняват. Получавате откровение за важното и нужно в момента. Отпадат наложени в миналото ограничения. Вечерта се приберете с подарък и чакайте такъв. Правете това, за което ви молят и всички ще са доволни.

 

 

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Не се напрягайте излишно. Очертават се сблъсъци на интереси и позиции. Пасивността е нежелателна и разболяваща, но и прекалената амбиция е вредна. Намерете пътя на помирението. Не се опитвайте да блеснете и засенчите колегите. Опитите ви за самостоятелна изява може да имат обратен ефект и да ви дистанцират от колектива. Започнете пречистващи и прочистващи процедури. Ще се наложат и болезнени уточняващи отношенията разговори. Но така утре вече ще тръгнете на чисто и позициите ще са ясни.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

До обед действайте самостоятелно и не включвайте нови хора в проектите си. Следобед може да получите допълнителни задачи, в които вече е не само добре, но и наложително да включите голяма част от колегите или екипа. Разпределете ролите. Утре навлизате в тежък и рисков период, който ще изисква подкрепа и съвместни действия за постигане на общите цели. Не се товарете прекалено и без това ще се наложи в последствие да делите придобивките. Ден на откровение за истински важните и стойностни неща и връзки.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден с наситена програма, с посещения и обаждания, които ще ви тикат в различни посоки и няма да ви оставят на мира, докато не вземете едно или друго решение. Не се напрягайте излишно, не поемайте чуждата работа, имате си достатъчно свои отговорности. Втората половина на деня е свързана със сърцето. Обадете се на приятели и любими, уредете си среща, а вечерта непременно се приберете с подарък. Ще ви радва радостта в очите на близките и децата.

 

Риби 20 февруари – 20 март

Денят ще ви донесе късмет и придобивки, стига да подкрепите нечия инициатива и да помогнете на приятел в нужда. Получавате някакво особено озарение за нуждите на момента, за това коя връзка е подходяща и какъв подход ще реши проблемите. Включете се в спонсорски програми и кандидатствайте за субсидии. До утре на обед действайте по законите на сърцето. Не правете това, което знаете че ще разстрои и обиди близък човек. Ще сънувате пророчески сънища. Пелената на бъдещето се повдига пред вас.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0