Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Тежък ден, особено за родените във втората декада. Предчувствията ви дават точен съвет, но едва ли ще ги следвате. Оп

Овен 21 март – 20 април

 

Тежък ден, особено за родените във втората декада. Предчувствията ви дават точен съвет, но едва ли ще ги следвате. Опитайте да преодолеете обидите и дистанцираността и до обед да се обадите на тези, за които мислите непрекъснато. Не влизайте в словесни битки. От обед до неделя на обед властва петелът, който ще изкукурига в най-неподходящия момент. Замълчете, вместо да влизате в спорове. Опитайте да постъпите максимално дипломатично. Този уикенд ще ви вкара в тежки ситуации, при които може да си навредите и в здравословен план.

Телец 21 април – 20 май

 

Очаквайте покани и предложения. Ще се обадят и приятели от чужбина. Връзките ви ще се заздравят. Ще се случват събития, които ще ви предлагат по-добри социални и професионални позиции. Следобед може да попаднете на информация, която ще ви даде сила и ще помогне да се ориентирате преди другите в новата ситуация. Този ден може да ви донесе повече ползи, отколкото предполагате, поради чуждата разсеяност, наивност и приказливост. До утре на обед владеете положението на всички нива. Действайте.
Близнаци 21 май – 21 юни

 

До обед водете разговори с чужбина, след това до утре на обед ограничете контактите до минимум. Който не умее да работи вербално, ще даде повод за атаки с прибързаните си изказвания. Ще се намерят провокатори, които да ви вкарат в излишни спорове. Пазете си документацията. Всичко, което излезе като информация за вас, ще ви компрометира. Счупен съд е лош знак. Каквото отложите за утре вечер, ще ви донесе ползи и сила. Този ден може да стане щастлив или нещастен поради връзките, в които влизате.
Рак 22 юни – 21 юли

 

До утре вечер в хороскопа ви действа кръст на планетни сили. Навлизате в провокационен период, в който всяка ваша дума и жест ще се пречупват през призмата на нечия недобронамереност и желание да ви се навреди. Не бъдете многословни, изключете телефона до утре вечер и не си позволявайте излишни коментари по нечий адрес. Започвайте само такива дела, които ще приключите днес и няма да останат за утре. Ден за молитва, за отказ от агресия и влизане в спорове. Колеги и приятели може да ви подведат.
Лъв 22 юли – 22 август

 

Където има справедливост, там ще има и успехи в днешния ден. Може да си позволите някакво приключение. Не рискувайте излишно. Обличайте се добре, лесно може да се простудите. Избягвайте спорове и дебати. Търсете уединението и не бъдете многословни при всякакъв тип разговори. Денят е благоприятен за лечение на ставни заболявания, но не и за вадене на зъб. И ако имате зъб на някого, не е моментът днес да се заяждате на дребно. Печелят дипломатите на всички нива. Пожелайте си нещо и до утре може да го получите.
Дева 23 август – 22 септември

 

Успешен и творчески ден, стига да не повдигате болни теми, да не влизате в непознати територии и отношения, в които ще бъдете използвани. Отнасяйте се много внимателно към разговорите си. До обед се обадете на тези, за които мислите и смятате да задвижите общи проекти. След това ограничете разговорите, мислете повече за личния си комфорт и не позволявайте да ви провокират. От думите ви, казани в желанието да покажете информираност, може да пострадат трети лица. Сънищата ви са пророчески и ще се сбъднат.
Везни 23 септември – 22 октомври
Рисков ден за родените във втората декада. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. Не поемайте дълготрайни ангажименти и не позволявайте да ви влизат в личната територия. Каквото кажете и направите, може да се обърне срещу вас. Не участвайте в спорове. Тази вечер не се събирайте с приятели, с които винаги сте на различно мнение. Може да се изпокарате и дълго да не се виждате след това. Пазете си документацията. Всичко, което попадне в чужди ръце, ще ви навреди и компрометира.
Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Днес природата и околните реагират особено чувствително на всяка дума и пожелание. Контролирайте амбициите, не си позволявайте коментари, които може да разсърдят един и да дистанцират друг от живота ви. До обед се доверете на предчувствията си. Правете това, което ви изглежда наложително и важно. Ще почувствате притеснение за близък. Побързайте, обадете се на тези, за които мислите, и помогнете както можете. Не оставяйте днешната работа за утре. Направете си точна сметка кое колко време ще ви отнеме.
Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Не е време за недоволство. До обед приемайте случващото се без възражения и не желайте друго. Съдбата ще ви даде точно това, което е важно и нужно за вас в момента. Ден за пророчества и предаване на мисли на разстояние. От обед до неделя на обед на всички нива ще ни провокира прекалената приказливост, желанието да изпъкнем и да направим впечатление. Нищо няма да се развива така, както е замислено. Намерете време за някакво приключение с близък на сърцето ви човек. Изпълнете обещанията, дадени на децата.
Козирог 22 декември – 20 януари

 

Очертава се рисков уикенд. Днес проблемите ще са повече за родените във втората декада, а утре – за родените в третата. Бъдете особено внимателни и не навлизайте в чужда територия. Един скандал може да се разрасне и пряко да ви засегне. От една забележка и негативен коментар ще припламнат искри и скандалът ще се развихри. Не се товарете с несвойствени физически натоварвания. Не са изключени травми. Внимавайте кое къде оставяте. Може да загубите ценен документ. Дозирайте приказките.
Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Не се препоръчва да сте „на всяка манджа мерудия”. Не се месете и не давайте непоискани съвети. Този уикенд изисква повече дистанцираност, умереност в пожелания и приказки и ненамеса в личния избор. Ако непрекъснато мислите за някого, обадете му се до обед. Излизате от неприятен период и в следващите дни може да направите силен ход, да получите предложения и да станете актуални в средата си. На никаква цена на лъжете. И най-дребните лъжи ще бъдат хванати и ще ви докарат скандал.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Доверете се на интуитивните си усещания. До обед правите нужните връзки и надушвате накъде духа вятърът в отношенията с партньори. Пътувайте, изживейте нещо приятно, не си оставайте у дома, ако някой ви кани на разходка. Не се захващайте с дълготрайни проекти. Само свършеното до вечерта ще е успешно. Бъдете избирателни в изказа. Действа вербалната магия, който не я владее, да си трае, за да не каже неща, които ще развалят магията на приятните изживявания. Не късайте писма и бележки, не си подреждайте бюрото.

 

Неда Иванова, „Монитор“

COMMENTS

WORDPRESS: 0