Хороскопът

Овен 21 март – 20 април Може да получите неприятни знаци и новини. Работата ви зацикля. Появяват се неочаквани конкуренти или прегради, които ще ви з

Овен 21 март – 20 април

Може да получите неприятни знаци и новини. Работата ви зацикля. Появяват се неочаквани конкуренти или прегради, които ще ви забавят и променят програмата за деня. Родените в първата декада ще бъдат подложени на повече натиск и атаки. Не водете имотни дела и не влизайте в конфронтация с колектива в който се изявявате. Не е време за недоволство, мрънкане и оплакване. Доверете се на инстинктите и потърсете тези, за които мислите непрекъснато. Сънищата ви подсещат за това, което трябва да се приключи.

 

Телец 21 април – 20 май

Навлизате в силен тридневен период, в който може да постигнете максимума на заплануваното и съгласуваното с партньори и колеги. Ще ви се обадят с покани и предложения и от чужбина. Може да получите и предплата за работата, която някой ви моли да свършите. Този ден ви дава възможност да се окопаете на стабилна професионална и творческа позиция, да се рекламирате и получите адекватни на уменията и знанията ви предложения. Родените в първата декада ще извадят най-голям късмет от всичките си връзки и действия.

Близнаци 21 май – 21 юни

Подхождайте спокойно към всяка задача и не позволявайте да ви притесняват със срокове. Ден на озарение за правилния път напред. Ще осъществите и полезни връзки с чужбина, които ще стабилизират положението ви на работното място и ще донесат покана за съвместна работа. От няколко страни идват информации, които ще помогнат да разберете истинския смисил на една своя връзка. Не предприемайте прибързани действия. В момента е важно да приемаш, а не да отхвърляш каквото и да било, все ще ти потрябва.

 

Рак 22 юни – 21 юли

Навлизате в рисков период особено по отношение на връзките и задълженията на работното място. Родените в първата декада ще бъдат подложине на натиск за промяна в плана и програмата. Странични фактори ще определят действията и отношенията с колеги, което ще ви изнерви и вкара в подтискащи разправии. Неблагоприятно за публични изяви. Може да получите и неприятни новини от чужбина. Обадете се на тези, за които мислите. Не е време за недоволство и агресия. Удряте на камък и в любовните отношения.

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ден за любов, уединение и отказ от прибързани ходове. До вечерта плановете ви се променят. Търсят ви от различни места с покани, така че ще трябва да отложите уговореното преди. Разкривате истинското значение на една ваша връзка. Ще видите как реагират партньорите ви в несвойствена ситуация. Някой ще си изпусне нервите и ще ви даде нужната информация, с която ще затворите определен цикъл в бизнеса и деловите връзки. В момента сте на крачка пред конкуренцията. Възползвайте се от грешките на другите.

 

Дева 23 август – 22 септември

Навлизате в силен тридневен париод. Препоръчва се да установите нужните връзки с познати и партньори от страната и чужбина, да задвижите работни проекти и да съгласуате действията си за бъдещето. Добрите оратори ще си проличат. Водените преговори ще се развият в изгодна за вас посока. Ще се изявите в работа и дейност важна за шефовете и това ще ви донесе повишение. Ден за работа със словото, за участие в дебати и преговори на високи ниво. Приемайте с радост възложените задачи, ползите ще са големи.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Неблагоприятен ден за родените в първата декада. Не планирайте рискови програми и пътувания за уикенда. Чакат ви промени и неприятности на работното място. Трудно ще удовлетворите желанията на колеги и шефове. Ще ви затрупват с допълнителна работа или ще ви предлагат неприятна командировка. Внимавайте кое къде оставяте. Днес и утре може да загубите важен предмет или документ. Ще ви коства доста нерви докато го възстановите. Не отсъствайте от дома, проучете намеренията на партньорите и децата.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Навлизаме в период на усвоение и поглъщане на енергия от космоса. Ден на телепатичните контакти. Ще се обадят тези, за които си мислим. Ако постоите в тишина може да разберете нещо, което на сте разбирали и приемали добре преди. Ден, в който откриваме истинския смисъл в живота, във връзикте и в положението, което заемаме в средата си. Ще почувствате и какво се случва с близките, които са далече. Пелената на бъдещето ще се повдигне пред вас. Може да направите лично откритие и да реагирате адекватно на промените.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Доверете се на подсъзнателните импулси, на вътрешното си усещане и чувство в една трудна ситуация. Лесно се правят интуитивни връзки. С някакво шесто чувство усещате как ще се развият нещата и реагирате изпреварващо. Сега е момента да изпратите документите си за чужбина, да кандидатствате за учене или работа. Ще получите неочаквани новини и покани, ще ви предложат нещо, което ще донесе ползи. Ще се справите с нерезрешим преди проблем. Действията ви правят впечатление на когото трябва.

                        

Козирог 22 декември – 20 януари

Луната навлиза във вашия знак и до вечерта среща Плутон. Отключват се тежки аспекти. Настройвате се прекалено критично към околните и през уикенда скандалите не ви мърдат. Денят изисква смирение, уединение, отказ от навлизане в чужда територия и среда. Трудно се доверявате на усещанията си, но ако днес мислите за някого непремено му се обадате и вижте как е. На работното място ще сте невъзприемчиви към чуждите нужди и молби. Вероятни са проблеми с колеги и разправии за дреболии. Стави и кости ви болят.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Сънищата от тази сутрин ви подсещат за това, с което трябва бързо да приключите и да сложите в ред. Следете знаците на съдбата. Обадете се на близки и приятели, за които мислите и помогнете ако има нужда. Обажданията от този ден съвсем не са случайни, говорят за отношенията ни с другите, за страстите, чувствата и мислите, които ни вълнуват. В тишина и на спокойствие ще разрешите нерезрешим в миналото проблем и ще вземете решение как да действате занапред. Доверете се на инстинктите. Утрешният ден носи провокации.

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ден на телепатичните контакти. Което не може да се каже с думи ще се усети интуитивно. Ще ви се изясни положението в една неравностойна връзка. Ще доловите верния подход и посока и може да направите силен ход. Не позволявайте да ви въздействат и съветват. Днес вътрешното чувство казва всичко, дава достатъчно информация и обезсмисля планираното с ум и разум. Ден на жерава излизащ от облак. Обстановката ще се изясни, ще намерите верния път и дано до себе си имате верен човек, на когото да се опрете.

COMMENTS

WORDPRESS: 0