Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Денят носи повече рискове за родените в третата декада. По възможност не предприемайте нищо рисково. Останете си у

Овен

21 март – 20 април

 

Денят носи повече рискове за родените в третата декада. По възможност не предприемайте нищо рисково. Останете си у дома, движете се по линията на най-малкото съпротивление и не се свързвайте с потенциално опасни хора. Засилва се склонността към скандали и авантюристично поведение. Каквото си направиш сам никой друг не може да ти го причини. И сексуалната енергия днес подкопава здравето, води до неразумни връзки и желание да се даде воля на инстинктивното привличане. Старите уроци лесно се забравят.

 

 

 

Телец

21 април – 20 май

 

Днес с лекота се преминават граници, които сме си дали дума да не преминаваме. Ще се появят изкушаващи и внушаващи фактори, стимулиращи ви да предприемете необмислен ход, който ще донесе криза в отношенията тази вечер и доста сълзи в следващите дни. Бъдете особено внимателни. Марс навлиза в знака на опозицията ви Скорпиона и предизвиква ситуации, в които ще се почувствате ужилени и употребени. На прага сте на скандали, които може да се разраснат и да ви разделят с важни за бъдещето ви хора.

 

 

 

Близнаци

21 май – 21 юни

 

Денят отваря големите апетити, но не само за храна. Събуждат се сподавени в миналото амбиции и желания, правите крачка, която може да застраши семейния мир и до постави под въпрос утрешните ви делови инициативи. Настройвате се на коренни реформи и реорганизации в работата и в личния си живот. Някаква особена нетърпимост ви обхваща, а това неминуемо ще даде отпечатък върху връзките и поведението ви в днешния ден. Не се поддавайте на съблазни, поставете решенията си на обсъждане пред семейния съвет.

 

 

 

Рак

22 юни – 21 юли

 

В този ден има много забрани. Не се препоръчват хирургически интервенции, особено по отношение на отделително-половата система. Не предприемайте рискови действия, не позволявайте и някой да ви притиска с ултиматуми. Добре е да се приключва, да се разчистват отношения, намерения и връзки. Родените в третата декада са в по-неблагоприятна позиция. Този ден изисква да останем където сме и да не започваме нищо ново преди да сме уточнили позициите, отношенията и действията си в новата обстановка.

 

 

Лъв

22 юли – 22 август

 

От действията ви в този ден ще произлязат повече неприятности и проблеми отколкото си представяте. Бъдете добронамерени, не влизайте в интриги и излишно противопоставяне. Нещо дразнещо, разболяващо и вредно ще се появи в живота ви с навлизането на Марс в знака на нехармоничния ви Скорпион. Ще се активизират отношения и процеси, които сте смятали за отминали и разрешени. С пълна сила ще се разгорят проблемите, които по празниците сте туширали в желанието да не си разваляте настроението.

 

 

 

Дева

23 август – 22 септември

 

Ден за почистване и разчистване на сметките. Окадете дома, постарайте се да отмиете и оставите в старата година всичко вредно и разболяващо. На прага сте на важни и благодатни промени в живота си. В днешния ден се ориентирайте към приключване и инвентаризация, а не към старт на нови инициативи. Уточнете и финализирайте връзки, които отдавна не са това, което сте очаквали. Но този ден е и символ на покаянието и прошката. Опитайте да си върнете това, което ви липсва и което прибързано сте отхвърлили.

 

 

 

Везни

23 септември – 22 октомври

 

Не предприемайте рискови пътувания. Добре е да останете където сте, да се откажете от неприятни визити, да не предприемате нищо ново и значимо. Денят се свързва с реформата, с промените, които някой ще усети, а друг ще пренебрегне като незначителни. Положението ви у дома и в работата може да се обърка, ако преминете към неадекватни действия. Тази вечер може да се очакват неприятни метаморфози в разговори и отношения. Там, където е най-тънко ще се скъса, ще се отиде към раздели и разчистване на връзките.

 

 

 

Скорпион

23 октомври – 22 ноември

 

С навлизането на Марс във вашия знак се активизира агресивната и екзалтирана войнственост у нас и в света. Някъде тенджерата на изчакването ще изкипи. Може да се очакват пикове в настроението, а жлъчният ви език няма да пощади никого и нищо. Родените в първите дни на зодията ще проявят с голяма сила агресията си, ще насочат жилото на личната си неудовлетвореност към околните, а не към преките виновници за ставащото. Съветът е да не се поддавате на гнева, другото все някак ще се оправи.

 

 

Стрелец

23 ноември – 21 декември

 

Денят е зареден с превъзбуда и напрежение, което непрекъснато ще нараства. В такъв момент се препоръчва повече внимание, дистанцираност и дипломатичност, отказ да се провокират околните и по някакъв начин да се нагнетява напрежение у дома и в личните връзки. Не започвайте нищо ново и не провокирайте другите да го правят. Ден за пост и въздържание. Сексът ще е причина за нападки, а във връзките ви ще има някаква особена прикритост и отхвърляне. В утрешния ден ще се събудите с откровение за пътя напред.

 

 

 

Козирог

22 декември – 20 януари

 

Символ на деня е прошката. Тенденцията е да се преодоляват трудно нагнетените в миналото проблеми. Контролирайте желанието да провокирате околните. Опитайте да простите нечие невнимание или отсъствие. И най-малките поводи на агресия ще донесат повече проблеми отколкото очаквате. Денят изисква пречистване, разчистване на връзките и почистване на дома. На всички нива е добре да се спазва диета. Трудно ще се преборите с апетита и с желанията, на които не може да устоите. Стойте далече от негативни влияния.

 

 

 

Водолей

21 януари – 19 февруари

 

От днес Марс ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Скорпиона. Родените в първите дни на зодията първи ще усетят някакво особено неудовлетворение, пикове на омраза, сърдене и агресивен подход , там където до момента нещата са били спокойни и всичко е изглеждало наред. Навлизате в период на агресия, на желание за реформа, промени както в работата, така и в начина ви на живот. Бъдете внимателни и не се поддавайте на манипулация, за да не вадите вместо друг горещите картофи от огъня на промяната.

 

 

 

Риби

20 февруари – 20 март

 

И докато другите се ядосват и гневят по незначителен повод при вас нараства личната и жизнена активност, стимулирана от желанията за промени и реорганизиране по нов начин на личните и семейни връзки. Приключете отношения, които ви тежат. Това, което финализирате ще донесе нова перспектива в бъдеще. Нещо дълго таено и потискано ще излезе на повърхността, ще ви накара да постъпите различно и да вземете живота си в свои ръце. Не обръщайте внимание на сънищата, мислете и действайте в реалността.

COMMENTS

WORDPRESS: 0