Хороскопът

Овен 21 март- 20 април   Критичен ден. Околните се суетят и по някакъв начин спъват работата ви. Свържете се с капацитет по спорните въпроси и

Овен 21 март- 20 април

 

Критичен ден. Околните се суетят и по някакъв начин спъват работата ви. Свържете се с капацитет по спорните въпроси и здравословни неудобства, които изпитвате. Не се опитвайте да решавате нещо извън личната ви осведоменост и ценз. Вероятно е да ви стоварят чужди ангажименти и отговорности, от които утре ще си имате неприятности. Следобед не сключвайте нови договори, които не сте проучили добре. Родените в първата декада навлизат в труден период. На всички нива спазвайте закона и разпоредбите.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Денят сваля маските, дава възможност да разберете кой към какво се стреми и каква мотивация го движи. Отнасяйте се с подозрение към всички, които се опитват да ви вменят като лична отговорност свои проекти. Приключете с една безперспективна връзка. Желателно е да посетите специалисти в областта, в която сами не може да се справите. Ден за среща с учителите, с тези които наистина може да ви подкрепят и помогнат. Не участвайте в колективни инициативи с прикрито лидерско участие.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Денят е рисков предимно за родените във втората декада, но и другите ще се изпотят в сауната на неравностойни връзки и несподелени чувства. Приемайте с резерви случващото се. Не е ден за изповеди, но ако имате душевен или физически проблем намерете съответния специалист. Препоръчва се пост и въздържание, отказ от спорове и неприятни отношения, които може да излязат от рамките на добрия тон. Нужна е трезва оценка на реалностите. Нищо важно да не се започва. Отложеното за утре ще тръгне по вода.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Напрегнат ден. Едно го мислите друго става, а и трето ще се получи като информация, която ще промени плановете ви. Бъдете избирателни във връзките. Отложете за утре сутрин новите си инициативи. Родените в първата декада подготвят силен ход водени от идеи, които не е добре да бъдат споделяни. Настройката в околните е повече към негативна реакция и отричане, отколкото към приемане на чужди идеи. Въздържайте се от активна дейност, бъдете икономични в харченето и дипломатични в общуването.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Не се разпилявайте в обяснения особено с хора, които са отказали да възприемат всякакви идеи, запленени от своите. Родените в първата декада ще сблъскат сили и интереси с тези на силни противници. Всичко се движи от груб материализъм. Не очаквайте разбиране по отношение на благотворителни цели и каузи. Нужна е трезва оценка на реалностите и отказ от съвместни инициативи. Движете се в тесен приятелски кръг и отлагайте за следващите два дни важните си инициативи. Маските падат.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Дори и най-блестящите ви идеи днес ще се приемат на нож от околните. Очаквайте проблеми на работното място, разправии и неприятности с хора, които сте допуснали прекалено близко до себе си, до личното си пространство и начин на живот. Родените във втората декада може да имат здравословни проблеми и притеснения поради неравностойните си емоционални и любовни връзки. Очертават се неприятни разговори, след които ще се почувствате ощетени и по някакъв начин предадени. Не предприемайте нищо важно.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Ден на неуредици и разправии на работното място. Не се включвайте в игра, която не се играе по правилата. Очертават се опити за разчистване на сметки. Съвместната работа може да зацикли. Започнатите нови инициативи ще се изкривят от желанието на един или друг да спечели повече по веригата от общи действия. Всеки дърпа чергата към себе си и е настроен критично към околните. Конкуренцията навлиза в критична фаза. Дистанцирайте се от шумотевицата наоколо. Отложеното за утре ще донесе повече ползи.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

С верния си усет за хора и ситуации днес може да постигнете своето докато другите се карат или влизат в необмислени връзки. Търсете съвет само от капацитет. Сами може да играете роля на арбитър в отношенията между двама. Става ви ясна една игра, а това ще ви помогне да се измъкнете от неприятни и наложени отговорности. Вижте реалността такава, каквато е. Не си позволявайте двойнствени игри и разправии на дребно. Утрешният ден ще отприщи личната ви инициатива и ще ви свърже с точните хора.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

За родените във втората декада денят е зареден с прекалена емоция и желание да се наложат в спорове на всяка цена. Бъдете сигурни, че ще загубите време и нерви в безсмислени разправи, вместо да свършите някаква работа. Неблагоприятен ден за колективни инициативи. Отговорностите се размиват или се стоварват на вашето рамо. Движете само такива работи и дейности, за които не ви трябва чуждо участие. Търсете услугите само на тесни специалисти в интересуващата ви област.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Концентрирайте се над работата, която трябва да приключите, без да споделяте задълженията с друг.  В противен случай отговорностите ще се размият, ще се стигне до спорове и единоборства и нищо няма да се приключи в срок. Един от критичните дни за месеца, в който хората наоколо се суетят излишно или си прехвърлят топката. Лесно се отива към преразход на енергия, сили и средства. Въздържайте се от активна дейност, разходете се, премислете нещата и опитайте да се справите сами. Важното за утре свършете до обед.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Всичко предприето днес има тенденция да се обърка, да изисква повече разходи на пари, свободно време и енергия. Желанието да прокарате идете си на работното място ще ви създаде проблеми. Но каквото отложете за следващите два дни ще тръгне по вода и ще се покровителства от странични фактори. Днешният ден ни настройва агресивно един към друг. Трудно се върши съвместна работа и се действа отборно. Не е ден за събрания, за публични дебати и координиране на съвместни проекти.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Критичен ден особено за родините във втората декада. Вероятни са емоционални и енергийни загуби. Идеите ви ще бъдат приети на нож, ще се развихрят конкурентни игри и атаки, които ще ви засегнат на болното място. Почивайте, проучвайте нещата, въздържайте се от активни мероприятия и инициативи. Трудно се работи в екип, още по трудно се дават и приемат разпореждания. От нещо дребно ще тръгнат разправии, които ще провалят и най-добре подготвената работа. Край с маскарада в отношенията. Истината излиза наяве.

 

Неда Иванова, Монитор

COMMENTS

WORDPRESS: 0