Хороскопът

Овен 21 март - 20 април   Ден на пасивност. Давайте го по-бавно, по скромно и с разбиране към другите. Постъпете мъдро в ситуация, в която окол

Овен 21 март – 20 април

 

Ден на пасивност. Давайте го по-бавно, по скромно и с разбиране към другите. Постъпете мъдро в ситуация, в която околните ще постъпят по ум, по сметка или под напора на неустоимо желание и чувство. Не е момента да се включвате в опасни игри и в дейности с неясни правила. Вложете всичките си сили в приключването на отдавна влачени проекти. Вземете изпит, който все отлагате, проведете разговор, които е на финалната права и се прочистете от шлаката в тялото и в душата.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Днешният ден ви дава лост и опорна точка за бъдещето. Съветът е да довършите и представите проект, от който може да очаквате пари или повишение, преназначение и възможност за повишаване доходите на семейството. Дайте всичко от себе си за финализиране на дейности, които ще ви вдигнат нивото в една или друга посока, ще ви помогнат да постигнете отдавна гонена цел и да получите лично удовлетворение от добре свършената работа. Бъдете сигурни, че след всичко това и настроението ви ще се подобри.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Родените в първата декада ще изпитват повече неудобства. Ще се случват събития носещи допълнително натоварване, което ще се опитате да стоварите върху подчинените, близките или другите зависещи от вас в момента. Не предприемайте нови инициативи. Ще се оплетете още утре в обещани и недовършени дела, което ще окаже негативно влияние на личния ви и обществен имидж. Символ на деня се двата съда с жива и мъртва вода. Това, което приключите ще даде шанс на нов спасителен вариант, който е добре да започнете след два дни.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Прекарайте този ден в покой, в доброволна изолираност от случващото се наоколо. Вложете всички сили и таланти в приключване на работни проекти. Това, което доведете до финала ще ви донесе награди и лично удовлетворение от добре свършената работа. Започнатото в този ден ще премине под чуждо командване или в чужди ръце, ще ви изнерви и няма да донесе чаканите пари или лично удовлетворение. Размислете отново, не бързайте с действия и начинания, които утре ще искате да коригирате. Доверете се на интуицията.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Изискването на деня е да се пазите от случайни контакти, да не търсите съвети от непроверени хора и да не започвате нови инициативи, преди да сте приключили със старите. Разчистете сметките и терена, сложете в ред отношенията, които отдавна са излезли от контрол. Не допускайте намеси в работата и личния си живот. Противопоказно е да се бърза. Бъдете сигурни, че губите пари и престиж, ако се подадете на натиска за бърза работа и неочакван ангажимент. Който бърза бавно днес ще стигне далече. Не бъдете многословни.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Ще имате чудесен и успешен ден, ако се изолирате от шума наоколо, от претенциите на околните и от забързаното ежедневие. На спокойствие и в тишина ще премислете и решите как да действате. Не ви трябват съветници и посредници. Ще ви се изяснят положения, в които е важно да действате самостоятелно и делово. Може да постигнете отдавна гонена цел. Някой ще изкачи връх в кариерата, друг ще получи добра оценка на изпит, а трети ще приключи с тежък семеен ангажимент. Отдъхвате си поне от един проблем.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Ден за работа без разсейване и погледи встрани към колегата и колежката. Ограничете контактите, особено тези, чрез които се опитват да влязат в личното ви пространство, да променят мислите и намеренията ви и да ви извадят от играта. Ден на пасивност. По добре нищо не правете, отколкото с действията си да си докарате проблем и да работите за чужди интереси. Проведете прочистващи и разчистващи пътя процедури. По-добре се лишете от нещо, отколкото да вземете нещо ново, което щи ви дотежи и затормози.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Един успешен за вас ден. Ще приключете успешно с дела влачени от доста време. Може да получите дължими пари и услуги. Всичко, което доведете до успешен финал ще ви направи победители, ще ви донесе неочаквани и очаквани предимства. Не започвайте нищо ново, ако не сте разчистили терена за него. Не е ден за нови запознанства. Старите ви връзки ще ви тежат и теглят назад. Бъдете честни към себе си и другите и още утре ще започнете силна игра. Ако се доверите на интуицията, ще си спестите излишни болки и грижи.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Днес и утре може да се забъркате в каши, от които трудно ще излезете. Един прибързан ангажимент от сутринта ще ви завлече с разходи на пари и свободно време, което може да употребите за нещо много по важно. Не се захващайте с нови начинания, пазете се от неочаквани срещи и набързо дадени обещания. Постъпете мъдро, дистанцирайте се от шумотевицата наоколо и изчакайте по-добри времена за новите си инициативи. Приключвайте, разчиствайте връзки и отношения, които пречат на амбициите ви.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Един успешен ден, стига всичко да се прави по правилата и по схемата заложена в миналото. Всеки опит да се тръгне встрани от отъпканата пътека ще носи повече неудобства и проблеми. Бързите печалби днес ще водят повече до бързи загуби. Изолирайте се, свършете обещаната работа. Не позволявайте на случайните срещи и запознанства да оказват влияние над избора ви за едно или друго действие и начинание. На спокойствие и в тишина може да преосмислите едно свое желание и намерение.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Не се месете в чуждия избор и не позволявайте намеси в своя. Всеки трябва сам да реши, сам да стигне да заветната цел, която гони и сам да си спечелили и похарчи парите. Търсете уединението, не позволявайте да ви нарушават комфорта, да ви отклоняват от целта и преките ви отговорности. Тенденцията е към разпиляване. Трудно се контролирате в ситуация, който предлага разсейващи ви екстри. Днес гроздето е зелено и сиренцето е в капана. Вървете си по пътя, свършете си работата, преди да вършите чуждата.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

В хороскопа ви се задвижва кармичен кръст на планетни сили. Днес и утре може да нагазите в проблеми, които сами си създавате с предоверяване и липса на самоконтрол. Лош ден за запознанства. Пазете се от случайни контакти. Лесно ще приемете като свои чуждите мисли и намерения. Забравяте за приетите задължения. Постарайте се да доведете до край това, което сте обещали и е приоритет. Всички ново, дори и да е блестяща идея, ще ви вкара в преразход на чувства, сили и средства. Вярвайте на вътрешното си усещане.

COMMENTS

WORDPRESS: 0