Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Денят е зареден с агресия, която започва при вас с активност на всички нива, с желание да направите впечатление и да

Овен 21 март – 20 април

 

Денят е зареден с агресия, която започва при вас с активност на всички нива, с желание да направите впечатление и да се докажете в една или друга посока. Бъдете внимателни, не отивайте в крайности. Слънцето вече не ви гледа в опозиция, а това ще помогне да се измъкнете от опеката на близки и партньори и да направите отдавна замислен ход. Не се дръжте като отвързани, не прекалявайте в желанието да имате нещо на всяка цена. Не се поддавайте на провокации и съблазни. Докажете, че може да ви се има доверие.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Денят отприщва огромни апетити, както в храненето, така и в желанието да вземате, да употребявате, да постигате своето на всяка цена и с всички средства. Не се поддавайте на гнева, особено ако е задвижен от желания, които близките ви не могат или нямат възможност да удовлетворят. В този ден се препоръчва пост и въздържание, като последното е много по важно. Пазете се от настинки. Укрепвайте здравето си с лечебни процедури и разходки сред природата. Гърлото е слабото ви място в момента.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Ще се опитвате да наложите волята си над близки и приятели, да доминирате в партньорските връзки и да влияете на избора на околните. Трудно ще задоволите и апетитите си в любовта. Някой ще направи опит да се измъкне от опеката и влиянието ви и това ще ви разгневи. Днес трудно прощавате, трудно разбирате и влизате в положението на околните. Дистанциите ще се увеличат, а после сближаването ще бъде особено трудно. Не се поддавайте на агресията. Символи на деня са прошката, разбирането и покаянието.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Слънцето вече ви гледа в брилянтен аспект от знака на Скорпиона, с когото имате особена и силна връзка. Ще доминирате в избора на околните. Ще се опитвате да налагате мнението си и да отказвате близките и децата от намеренията им в желанието да сте заедно или да ги предпазите. В този ден се освобождават огромни амбиции и енергии, които няма да успеете да контролирате така както бихте желали. Ще се изпълните с неудовлетворение и ще се опитате да постигнете нещо със сила. Това ще ви вкара в разправии и неприятности.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Луната от вашия знак е в нехармонична позиция към Слънцето навлизащо в Скорпион. За родените в първата декада денят носи ненаситност, желание да се удовлетворят сетивата на всяка цена, да се постигне това, което вие желаете, а не това към което се стремят близките и хората, с които влизате в досег. Каквото можете ще захапете, ще отнемете, ще употребите. С пълна сила показвате природата си на хищник. Днес дипломатичността е забравена, а разбирателството е в ролята на изгонено пред вратата кученце. Смирете апетитите.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Ден на крокодила, който не прощава и не отминава просто така. Внимавайте в какви контакти влизате, на кого се доверявате и на кого разчитате. Не си режете ноктите и не се подстригвайте. В този ден има много забрани и знаци за внимание, но най важното е да смирите желанията, за да не попаднете в опасни капани и в ситуации, от които ще излезете ощетени морално и материално. Денят се свързва и с коренната реформа, с желанието да се разруши статуквото, да се освободите от ограниченията. Но може би точно те ви пазят.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Не се дръжте като отвързани, особено ако са ви дали повече свободи. Вероятно е отново да попаднете в капана на зависимости, които ще бъдат много по тежки от тези, от които сте се отървали. С лекота попадате „от трън на глог” и давате предимства на тези, които не го заслужават. Вероятни са сривове в емоционалното състояние и сърдечни проблеми. Грижете се повече за себе си и близките, ограничете контактите, проведете релаксиращи процедури. Сексуалната енергия в този ден подкопава здравето.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Навлизащото Слънце във вашия знак е в пречупващ аспект с Луната от знака на Лъва. Отношенията с родителите са нехармонични. Опитвате да излезете от рамките на ограниченията, които те са ви създали. Неопитните ще попаднат в капаните, които дебнат наоколо, а по-опитните от вас сами ще се окажат капан за някого. Денят се свързва с желанието за реформа, за промяна, за смяна на караула в семейните и бизнес дела. Поколенията се сменят, изискванията вече са други. Напаснете се на промените с внимание.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Вървите към неравностойни връзки, но не само в любовта. Този ден стимулира огромната ви амбиция, особено ако сте се чувствали дълго време неразбрани и недооценени. Очертават се опити за излизане от рамките и ограниченията, на които сте били подложени. Апетитите се изострят. Правите невъзможното възможно и непостижимото, постижимо. Замислете са на каква цена постигате исканията си. Полученото днес ще се плаща с лихвите. Ограничете страничните връзки и сексуални контакти. Щадете сърцето и близките.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Днес не се задоволяваме с малко. Желанието за използване взима връх над приятелските и роднински връзки. От една страна ще влезете в преразход на сили и средства в стремежа да привлечете някого, а от друга деца и близки ще ви притискат с искания, които трудно ще удовлетворите. Ще се окажете между чука и наковалнята, а това ще увеличи рисковете в една или в друга посока. Пазете се от провокации и съблазни. Не започвайте нищо ново, за да не наливате сили и средства в чужда мелница.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Рисков ден особено за родените в първата декада. Ще бъдете подложени на натиск да правите прибързан избор. Околните ще ви притискат с искания, близките ще се опитват да излязат от контрол и да направят ход, за който няма да ви уведомят. Неблагоприятен ден за работа в екип и за участия във всякакъв вид митинги. Където се съберат повече хора ще избухне искрата на недоволството. Стойте настрана от тълпата. Положете усилия за приключване на дела, които влачите от доста време.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Засилва се тенденцията към скандали и авантюри. Това, което дълго сте подтискали в себе си може да пробие бронята на сдържаността и да излезе навън под формата на агресия, протест или среща с хора, които биха ви наранили душевно. Съблазните трудно се преодоляват, желанието да изживеете нещо вълнуващо може да ви коства много. Може да вземете прибързано решение за заминаване и раздяла с досегашния си начин на живот. Изчакайте, утре всичко ще бъде различно. Преспете, помислете и тогава решете.

COMMENTS

WORDPRESS: 0