Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Днес лесно се усвояват знания. При вас предстои усвояването не само на знания, но и на неприятни уроци. Родените в тр

Овен 21 март – 20 април

 

Днес лесно се усвояват знания. При вас предстои усвояването не само на знания, но и на неприятни уроци. Родените в третата декада да се настроят на внимание. Не предприемайте нищо, което не сте съгласували с близки, колеги и шефове. Всяка самоинициатива ще предизвиква недоволство и на места агресивни изблици. В момента семейните и професионалните отношения са противопоставени. Не е ден за командировки и отсъствие от дома. Но и отсъствието ви от професионалните битки ще изтика конкурентите ви на предна линия.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Съгласувайте действията си с близки и партньори, Търсете контакти с капацитети в областта, в която ви предстоят нови начинания и съвместни инициативи. Добре е да се стигне до основата на нещата. Нищо да не се прави повърхностно и да се оставя на случайността. Лесно се усвояват нови знания и умения. От утре Слънцето ще ви гледа в опозиция от знака на Скорпиона. Конкуренцията ще се увеличи, ще се обедини и може да направи силен ход. Направете нужната подготовка, променете тактиката, укрепете позициите си.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Поспрете, премислете и претеглете случващото се в момента. Планирайте и обезпечете с нужните защити ходовете си за следващите дни. Денят изисква проучване и осмисляне на фактите и опит да се разбере мотивацията в действията на конкуренцията. Подгответе се добре и ще избегнете изненадите в следващите дни. Ден на тайното знание. Ако сте в кръга на допуснатите до него, ще си направите правилните изводи. Добре е да се предават знания и опит и да се провеждат всякакъв тип консултации. Всичко научено ще носи ползи.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Не е ден за командировки и отсъствия от дома, но и отсъствията ви от професионалните задачи няма да се отразят добре на кариерата и амбициите ви. Родените в третата декада губят нишката в играта. Ще се наложи да се доверявате на неподготвените в ситуацията. Очаквайте провокации, целящи да направите прибързан избор. В сънищата ви от тази сутрин има насоки за решаването на назрелите въпроси. Подсъзнанието ви прави услуга, вижда това, което вие не забелязвате. Доверете се на предчувствията си.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Ден на тайното знание и неговото приложение. Информираните и тези, които са в час с назряващите промени, ще ръководят играта и ще определят правилата. Не тръгвайте неподготвени за делови и лични срещи. Опитайте да си изясните кой в действителност стои срещу вас и кой дирижира оркестъра, за да можете да свирите първа цигулка. Ще намерите своето място и в личен план. Днес третият става излишен. Случват се събития, които ви дават предимство и възможност за победа на всички нива в следващите два дни.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Натрупаните знания и уменията, които владеете, ще ви направят търсени и актуални. Вероятно е да намерите допълнителна работа, да давате консултации и предавате уроци. Шансът за странични доходи е максимален. Рекламирайте се, търсете начини и за повишаване на личната си квалификация. Това, което ви трябва лично, го има казано и написано някъде. Остава систематично да го търсите, да го допълните и актуализирате и в следващите дни да отвеете конкуренцията. Постарайте се повече и ще имате ползи.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Не започвайте работа и инициатива, за която не сте готови, нямате нужната квалификация или база за развитие. Денят изисква натрупване на потенциал, проучване и самоподготовка в посока на най-важните ви цели и интереси. Родените в третата декада рискуват повече. Внимавайте с документи и пари. Не се предоверявайте и проверявайте всичко по няколко канала. И ако нещо трябва да се ремонтира, намерете си майстор, а не пробвайте да се справите сами. Няма да спестите, а с повторен ремонт ще ви излезе и по-скъпо.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Силен ден за родените в третата декада. Ще бъдете търсени за съвет, ще се изявите и като консултант на делови проекти и като душеприказчик и съветник по семейни и приятелски дела. Този ден ви сближава с хора, които до момента са се държали дистанцирано. Ще сънувате пророчески сън, който дава и решението на важен проблем. Бъдете алтруисти, дайте повече от себе си, защото още в следващите два дни сами ще се нуждаете от допълнителна енергия, от морална и материална подкрепа, съдействие и съчувствие.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Независимо какви планове имате и какви задачи възникват, намерете време за повишаване на личната си квалификация, за системна подготовка на изпитни и конкурсни програми. Вечерта може и да отидете на купона, но денят ви трябва да мине под флага на ученето и личното усъвършенстване. Може да спечелите и от консултантска дейност, ако сте достигнали определено ниво. Този ден може да определи бъдещото ви хоби или посоката, от която ще дойдат допълнителни пари, странични дейности и ангажименти.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Родените в третата декада ще изживеят неприятни мигове, ще се почувстват пренебрегнати и ощетени и може да направят грешен ход. Бъдете внимателни с документи и пари. Не носете със себе си оригинали. Този ден изисква работа на свой терен, със свои средства и материали. За родените в началото на зодията ще се появи възможност за странични доходи, за участие в приятелски и колегиални проекти. Някой ще има нужда от знанията и способностите ви и добре ще ви заплати. За утре не планирайте нищо важно.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Днес разгръщате таланти и дарби, помагате на близки и приятели да решат належащите си задачи и проблеми и се включвате активно в семейните дела. Направете някои проучвания, търсете и давайте консултации. Уплътнете максимално с работа и учене свободното си време. Вечерта се приберете навреме. От утре Слънцето ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Скорпиона, а Луната в опозиция от Лъв. Неделният ден ще мине тежко, с рискове и проблеми. Затова днес свършете всичко, което може да се свърши.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Ден на алтруистите, на хората, готови да помогнат с труд и идеи, да подкрепят приятелските и семейни инициативи и да дадат съвет в точния момент. По някакъв начин играете ролята на наставник. Дано има кой и вас да наставлява и посъветва. Ден за шев и кройка, за опреснителни курсове, за избор на странична дейност, занимание и лично хоби. Всеки може да започне това, което му е нужно. Подкрепете и близките в подобни инициативи. Ще сънувате пророчески сън, който ще даде подсказка за решението на стар проблем.

Неда Иванова, Монитор

COMMENTS

WORDPRESS: 0