Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Станете рано, тичайте по задачи. Днес целта е лесно постижима и преградите по пътя лесно преодолими. Може да направите изп

Овен 21 март – 20 април

 

Станете рано, тичайте по задачи. Днес целта е лесно постижима и преградите по пътя лесно преодолими. Може да направите изпреварващ ход и да излезете начело в служебната класация. Водете преговори с партньори и от чужбина. Сега е момента да тъчете на два стана, да задвижите две дейности и работни програми, а в бъдеще да заложите на тази, която покаже по-добри резултати. Не се разпилявайте в подробности и детайли. В момента е важно да оформите основната конструкция и да определите приоритетите.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Ден за начало на нови начинания и проекти, без значение колко са важни или маловажни. Ще получите начална скорост и потупване по гърба. Ще бъдете финансирани и подкрепени от семейството и колектива в посока на личните си амбиции. Този ден позволява да прескочите ограниченията и да излезете на нова навивка на социалния и професионален живот. Ще съберете съюзници, факти и средства и най-после ще вземете важно решение, което ще ви даде лични и материални предимства. Не яжте месо.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Денят ви дава предимства, възможност да наложите избора си над околните, да заемете стабилизираща и управляваща позиция в бизнеса и в обществото. Време е да направите своя отдавна подготвен ход, да вземете решение и да определите в каква посока и с кого ще продължите. Преградите са само в ума ви. Околните са свалили гарда, очакват вашите решения или намерения. Правите полезни за колегите и за семейството собствените си решения и инициативи. За утре планирайте среща на екипа, с който ще работите.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Днес е лесно да се отхвърлят съмненията и най-после да се вземе решение по даден въпрос, който отдавна ви измъчва. До вечерта направете ход, който ще ви даде предимства, дори да не е очакван и от най-близките ви хора. Лесно се преодоляват препятствия и кризи в партньорските връзки. Отношенията ви може да навлезат в нова фаза и този път да се разберете с тези, с които преди не сте могли. Утрешният ден ще ви изправи пред изпитания, които ще тестват личните ви способности, знания и интелект.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Бъдете сигурни, че ще се справите с всеки проблем, грижа и преграда по пътя си. Ще елиминирате лесно конкурент, ще вземете изпит, ще се приближите на една ръка разстояние, а може би и по-близо до любовта. Енергията ви нараства, но това не значи, да я изразходвате неразумно. Насочете усилията си към най-важната цел и след като я постигнете се обърнете към следващата. От значение е да постигнете максимална концентрация, да вдигнете нивото в един по-духовен и интелектуален план.

 

 

Дева 23 август – 22 септември

 

За родените в третата декада денят носи повече грижи, натоварвания и изпитания, които може да ви откажат от набелязаните цели. Не се предавайте, опитайте нова тактика и нов подход, търсете слабото място в издигнатите прегради и защити. Разчитайте и на юридическа подкрепа. Добре е да се вземе окончателно решение по даден въпрос, който от доста време ви занимава и все протакате адекватното му решение. Ден за гладуване и духовно прозрение за пътя напред, за смисъла на връзките и за най-важните цели.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Действията и решенията ви от този ден ще ви издигнат на по-високо стъпало в личното ви и професионално развитие. Не отлагайте важните решения. В утрешния ден общите интереси на колеги и близки ще се насочат срещу вашите, ще се наложи да вършите допълнителна и несвойствена работа, от което личните ви дела ще зациклят и изостанат. Но днес имате повече посоки на избор, повече възможности и шансове, които може да ви насочат към перспективни пазарни ниши и емоционални връзки.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Подредете приоритетите. Ще получите някакво особено озарение и вдъхновение и в следващите два дни ще направите силните си ходове. Концентрирайте се над задачите и задълженията си. Вечерта чакайте важна покана, предложение и обаждане. Ако ви предложат пътуване не отказвайте. В утрешния ден е добре да сте на път, да посетите пазари и панаири, да направите връзка с хората, с които смятате да вървите заедно напред в бизнеса и в личните връзки. Екстрасенси да не лекуват, ще се изтощят.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Родените в третата декада ще трябва да вземат важно решение, което може да ги скара с един и помири с друг. Денят изисква подбор на персонал, клиенти и бизнес партньори. Може да наложите избора си над околните, особено ако проведете събранията и разговорите си в края на работното време или след това. Интересите ви ще се сблъскат с тези на силни конкуренти и противници. Не се съмнявайте, че ще се справите, но ще трябва да дадете много от себе си и да се концентрирате максимално. Предстоят изненади и в любовта.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Ден с много посоки на избор. Не стойте в нерешителност, действайте адекватно на момента и проведете по най-бързия начин важните делови и лични разговори. С напредването на деня навлизате в рисков период и в следващите два дни ще ви се струпат неочаквани отговорности и задължения, които ще променят решения и намерения и може да ви откажат от една перспективна цел. Проблемите в семейството ще рекушират на работното място. Вероятно е някой да се възползва и да ви подлее вода.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Силен и пробивен ден зародените в третата декада. Не се съмнявайте, че ще победите независимо в какви отношения и връзки трябва да влезете. Днес преградите са само в ума ни, а в действителност само една крачка ви дели от целта. Ще получите покани и предложения, може да сключите изгоден договор и да вземете най-накрая решението, което от доста време отлагате. Всичко предприето ще ви вдига нивото и ще насочва амбициите ви към по-духовни занимания. Ден на озарения и прозрения за пътя напред и нуждите на момента.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Рисков ден за родените в третата декада. Очаквайте опити за използване както на личната ви енергия, духовен и лечителски потенциал, така и на средствата, с които разполагате. Ще се наложи да поставяте условия и на места да се държите ултимативно. Пазете си територията, не пропилявайте силите си в излишни разговори. Концентрирайте се над най-важната цел. За другите няма да ви стигнат сили, време или средства. Тази вечер си поръчайте сън-прогноза и утре ще се събудите с решението, което отдавна търсите.

COMMENTS

WORDPRESS: 0