Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Действайте активно и изпреварващо. Денят е особено благоприятен за нови начинания и старт на нова програма в бизнеса,

Овен 21 март – 20 април

 

Действайте активно и изпреварващо. Денят е особено благоприятен за нови начинания и старт на нова програма в бизнеса, ученето и личната специализация. Ще се отпуши една отдавна зациклена ситуация. Може да намерите нужното финансиране или друг тип подкрепа на проектите си. При вас всичко ще става залпово, по неочакван и понякога объркващ начин. Не се главозамайвайте от успеха и не се отчайвайте от неприятностите. Днес и утре са най-благоприятните дни за любовно предложение и сключване на брак в този месец.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Днес и утре Луната е във вашия знак, а това положение има тенденция да напълни потребителската ви кошница, да ви вкара в успешни служебни инициативи и да ви докара повишение. С лекота придобивате една особена вътрешна свобода, която ще позволи да постигнете необходимото и в най-трудните разговори. Важно е да знаете докъде може да стигнете и къде да спрете. Хора в притеснено положение ще ви предлагат изгодни оферти. Може да се спечели от брокерски инициативи и наемни отношения.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Ден за начало на нови инициативи, от които ще се очакват пари и материални придобивки в бъдеще. Лесно се отива към прекалявания. Нека чувството за мярка да не ви напуска. Дано знаете докъде да стигнете в преговорите и къде да спрете. С лекота дистанцирате или привличате влиятелни съюзници и съветници. Очаквайте добри вести от чужбина и възможност да се намесите в по-големи игри. Натоварването ви ще се увеличи. Дано може да понесете както славата, така и падението, но при всички положения този ден ще се запомни.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Не се обръщайте назад, забравете проблемите на миналите дни, действайте настъпателно и активно. Важно е да работите по стройна план-програма, да не отивате в крайности и да се движите в обещаните на съюзниците и сътрудниците си параметри. Денят освобождава залпово набор от неконтролируеми енергии. Всеки напира да заеме престижни позиции. На едно място ще ви притиснат, на друго ще ви предложат повече екстри и възможности в желанието да използват личния ви потенциал. Направете своя избор.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Ден на големите претенции. Искайте по-малко и ще получите достатъчно. Интересите ви ще се сблъскат с тези на силни противници. Определете точните параметрите и границите, до които можете да отстъпвате или нападате. Контролирайте емоциите, мислете трезво и прозаично. Бъдете склонни на съюз с тези, които могат да проправят пътя напред. Околните ще действат разкрепостено, но за вас се препоръчва повече скритост и завоалирани действия. Не си издавайте козовете преди да сте усетили кой какви карти държи.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Може да намерите нова работа, да уредите и договор, който ще ви обезпечи и насочи в печеливша пазарна ниша. Ден на виното и камбаната. Идват вести, за които ще почерпите. Окопавате се на стабилно място и се подсигурявате материално. Един от най-благоприятните дни за предложения и в любовта. От утре Венера ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Стрелеца и вече може да не ви е до любов. Затова днес дайте пръстена или се постарайте да го получите. Всяка придобивка ще си струва усилията.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Днес може да коригирате програмата, която вече не е актуална и да направите стъпка към нови отношения и лични връзки. Един ще подпише нов договор за съвместна работа и бизнес инициатива, друг ще се обвърже за цял живот с любовно предложение и обяснение. Каквото предприемете понеделнишки ще ви вдигне нивото и презареди за успешни действия в бъдеще. Тенденцията е да намерите подходящата за вас пазарна ниша и да се внедрите в добро семейство. Някой ще удари с един куршум и двата заека.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Побързайте с любовното обяснение, с падането на колене и даването на пръстена. Утре Венера ще напусне вашия знак и няма да ви е до любов. Денят носи максимално натоварване и противопоставяне на родителската опека. Луната ви гледа в опозиция. Публичните ви изяви може и да не се посрещнат много добре, затова отделете повече време на личните и семейни връзки. Ако сте сънували приятен сън, значи успешно се реализирате в творчеството и в любовта. Неприятният сън насочва към бързо решение на проблемите.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Денят ви дава повече свобода на избора, възможност да излезете от рамките на ограниченията, на които сте подложени и да поемете в нова посока. Утре Венера ще навлезе във вашия знак и ще донесе повече шансове в любовта. Разчупете рамките, излезте от черупката, която ви е отесняла и действайте съобразно новата обстановка. Не губете чувството си за мярка и се постарайте да контролирате всяка ситуация, в която попаднете. Днес се дава пръстен, изпълняват се договорите точка по точка и както си му е редът.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Предприетото днес ще донесе късмет и утре. Действайте без протакане, направете своя ход в отдавна обмислената посока. Пазарете се за цени на стоки и услуги. Може да си издействате повишение и преназначение. Някой ще дочака и покана от чужбина. Контролирайте се максимално, не губете нишката на разговорите и се опитайте да разберете чуждата мотивация. Луната се движи в знака на екзалтацията си Телеца, а това положение ще даде възможност на дарби и таланти да работят за личния ви просперитет и банковата ви сметка.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Лесно влизате в преразход на сили и енергия. И докато другите си уреждат живота, работата и парите, вие работите за чужди каузи, правите услуги и издействате на някого това, което трябва да вземете и издействате за себе си. За вас този ден се свързва с криворазбраната услужливост, която може да ви остави на празни ясли и в празно до вас легло. И по отношение на веселието не си знаете мярката. Контролирайте се максимално и си гонете интереса, вместо да изживявате като свои чуждите победи и назначения.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Явете се на конкурси, търсете нова пазарна ниша, разгърнете и покажете талантите си. Днешният ден ще даде възможност да изкачите връх в кариерата, да получите дългоочаквано предложение и да се радвате на топлота и взаимност. Не пропускайте момента и в любовта. От утре Венера ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Стрелеца. Ще мислите за друго, ще ви отвее вятъра на промяната към нови житейски хоризонти и няма да ви е толкова до любов. Чувството за мярка да не ви напуска. Внимавайте с алкохола и стимулантите.

COMMENTS

WORDPRESS: 0