Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Ден на тежки сблъсъци на интереси. Желанията ви се сблъскват с нечии претенции. Никой не отстъпва. Вървите по ръба на

Овен 21 март – 20 април

 

Ден на тежки сблъсъци на интереси. Желанията ви се сблъскват с нечии претенции. Никой не отстъпва. Вървите по ръба на конфликта. В такъв момент страдат децата и по-слабите в ситуацията. Вечерта не замръквайте в непозната и рискова компания. Родените във втората декада ще изпитват повече натоварвания. На крачка сте от здравословен проблем. Не ден за ремонти, спазвайте техниката на безопасност. Не замествайте колега, използвайте този ден наистина за почивка и разтоварване. Не поемайте несвойствени ангажименти.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Денят носи радости и сладости, за които в бъдеще ще се плаща. Помислете си какво може да получите без заплащане и напрежение и кое ще ви вкара в материални и емоционални дългове. Някой ще направи крачка в посоката, която си е забранил и пак ще влезе в противоречие с близките и със себе си. В този ден сме податливи на въздействия и влияния, на страстите и лакомията. Препоръчват се всякакви форми на аскетизъм. Защитавайте справедлива кауза, а не такава, която е в услуга на някого. Скандалите са лош знак.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Когато двама се карат печели третият и това може да сте вие. Проблемът е, че днес никой не се предава окончателно. Всеки тегли чергата към себе си, създава проблеми и конфликти в дома и не е склонен да отстъпи от позициите си. Изкушенията и за вас ще бъдат на всяка крачка. Може би е по-добре да се натоварите с работа отколкото с проблемите на другите. Не се опитвайте да налагате мнението си и да оправяте света около вас. Ако се наложи защитавайте справедлива кауза, а не такава, от която очаквате ползи.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Както и да го погледнеш денят е рисков, особено за родените във втората декада. Склонни сте на скандали и сърдене. Лесно предизвиквате конфликти, от които със сигурност ще излезете морално или физически наранени. Смирете амбицията, опитайте да се разберете, да намерите път един към друг и да направите нужните компромиси. Тази вечер не замръквайте по пътищата и не се движете в рискови компании. За утре рано сутринта не планирайте пътуване. Проверете изправността на техниката, с която работите.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Днес доминирате над околните, поставяте условия и ултиматуми, но наоколо се чува глух ропот. Някъде може да се стигне до скандали, но ще ги туширате в зародиш. Ще овладеете всяка ситуация, но по-добре е дипломатично да не я допускате. Обърнете се към по-духовни занимания. Насочете енергията си към работа над себе си и не се занимавайте с хорските проблеми. Не яжте ябълки-плода на изкушението и не позволявайте да ви подават ябълката на раздора. Не правете никакъв избор или поне не показвайте, че сте го направили.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Препоръчва се аскетизъм, работа на свой терен и със свои средства. Не позволявайте на амбициите да ви движат. Ще работите повече за чужди интереси. Със сигурност ентусиазмът ви ще бъде яхнат и употребен и пак ще се ядосвате на себе си. Сънищата показват истинските ви проблеми и подказват начините да ги разрешите. Не се намесвайте в чуждия живот, ако своя не сте оправили. Днес е по-добре да мързелуваш, вместо да работиш за чужд интерес или да си докараш здравословен проблем с прекалено натоварване.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Бъдете особено внимателни. Още със ставането може да възникнат конфликти, които ще се разрастват и добиват неочаквани размери. В хороскопа ви действа кармичен кръст на планетни сили. Трудно се контролира змеят на желанията, трудно напасвате изискванията си към претенциите на близки и любими и в крайна сметка някой може да затръшне вратата след себе си. Каквото се развали в момента трудно ще се оправи. Скандалите са лош знак и ще работят за благото на конкуренцията. Не поемайте излишни рискове.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Ще провокирате някого и ще го накарате да извади сам кестените от огъня. В момента играете ролята на подправка в семейните отношения. Само гледайте да не подлютите и пресолите ситуацията с излишни забележки и критики, с желание за намеси и подливане на вода. Днес апетитите се изостат както в пряк така и в преносен смисъл. Това ще ви провокира да сложите край на една диета или на дълго въздържание. Обещанията ще се забравят. Вероятни са изневери и изневящи положения, които партньорите ви трудно ще понесат.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Ден на високите енергии, на големите претенции, които не може нито да стопирате, нито да удовлетворите. На прага сте на нови чувства, на които не им е времето, а и място не може да се намери. Ще опитате да стоварите на друг ангажиментите си, но не забравяйте, че и близките ви мислят същото и ще ви изпреварят с изисквания. Все пак ще намерите пролука и ще осъществите поне едно желание. Бъдете пределно дискретни, не предизвиквайте околните и не споделяйте нито приятното, нито неприятното.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Денят ви изпълва с нетърпение. Прокрадват се желания за срещи и визити, които стават неустоими до вечерта. Трудно контролирате страсти и желания, а това може да се използва от тези, на които сте се предоверили. Лош ден за запознанства. Лесно ще влезете в скандали, ще се противопоставите на тези, които ви обичат в желанието да отидете при тези, които обичате. Ден на разминавания по всички линии. Залива ви неудовлетворение, което може да си изкарате на невинните в ситуацията. Здравето е нестабилно.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Денят може да мине добре и безпроблемно за вас, ако се дистанцирате от околните, ако не се намесвате в чуждия избор и не позволявате намеси в своя. Може да бъдете провокирани от обаждания за срещи и купони, на които е добре да не присъствате. Денят освобождава натрупаните страсти и неизживените емоции. Агресията на места ще ескалира. Останете на спокойно и защитено място и се радвайте на любимите хора и личното си хоби. Сънищата ви са пророчески и дават насоки за бъдещето.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Подвластни сте на амбиции и желания. Врящият котел от емоции може да изкипи, да раздели едни и да събере други. Тези, които са посредата ще се опарят най-много, ще пострадат от прибързаните си решения или от избора на близките и родителите. Трудно се контролира страстта, желанията взимат връх над здравия разум. В ден като този може да вземете най-примамливото, но не и най-доброто решение за бъдещето ви и това на близките. Не позволявайте да ви въздействат. Оставете за утре взимането на важни решения.

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0