Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Денят завърта своето колело, тенденцията е това, което ви е създавало проблеми да се разреши, но това, на което сте с

Овен 21 март – 20 април

 

Денят завърта своето колело, тенденцията е това, което ви е създавало проблеми да се разреши, но това, на което сте се радвали до момента отива в миналото. Съветът е да подходите по нов начин в новата ситуация, да не се опитвате да задържате статуквото, а да посещнете с надежда, ум и желание за работа новото, което идва. Още утре може да ви бъде оказан натиск да изберете едно или друго. Бъдете готови с отговори на болезнените за вас или за близък въпроси. Променете и визията си с нова прическа, грим и тоалет.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Преди да предприемете каквото и да било заемете се със себе си. Днес фасадата е от особено значение. Направете си разкрасителни процедури, облечете новите дрехи и променете нещо в себе си, ако искате да се радвате на постижения и успех. Една магична промяна във външността често води и до промени в отношенията на другите към нас. Тази тактика ви е добре позната, така че възползвайте се максимално. Ден на пръстена и колелото. Имате шанс да се обвържете с нови партньори, а старите окончателно да забравите.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

За родените във втората декада денят носи проблеми, каши в отношенията и неприятни разкрития, които ще променят планове, намерения и пътувания. Ще получите нова информация, която може да се окаже стара или дълго скривана от вас. По един болезнен начин ще ви се кажат истини, които сте предполагали, но не сте смятали, че са толкова реалистични. Подгответе се да отговаряте на неприятни въпроси. Една от защитите ви е да се облечете нестандартно, да насочите погледите на околните повече към визията си, а не към въпроса.

 

Рак 22 юни – 21 юли

  

Събуждате се с особена идея, с решението на въпрос, който от доста време ви измъчва. Луна и Нептун ви облъчват с творческо вдъхновение от знака на интуитивните Риби. Бъдете сигурни, че до вечерта ще намерете изход от неприятно положение, ще завъртите колелото на съдбата и ще превърнете загубите в печалби. Енергия и полезни вещества прекрасно циркулират в организма ни, лесно се усвояват нови знания и се коригира подхода. Един магичен ден, в който решенията идват сами и остава само да ги реализирате.

 

Лъв 22 юли – 22 август 

 

Ще получите нова информация и потвърждаващи от трета страна факти, което ще позволи да разрешите измъчващите ви въпроси, да намерите правилното решение на проблемите и да излезете с чест от неприятна ситуация. Денят завърта колелото на личните ни отношения и връзки, дава предимство на тези, които са били в притеснена и подтисната позиция и кара стоящите на върха да се потрудят повече, за да запазят позицията си. Не бива да нервничите. Ще решите проблемите и ще получите свежи сили за нови действия и нова любов.

 

Дева 23 август – 22 септември 

 

Захапали сте кокала и не пускате, независимо че някой друг преди вас го е оглозгал. Този ден ще даде предимство на новите варианти, на нов тип отношения и дейности. Съветът е да оставите безперспективните проекти и намерения. Опитайте да се внедрите в проспериращи нови начинания и бизнес дела. Може да ви предложат нещо на прав поглед несигурно и даже несериозно, но до няколко дни ще видите, че има хляб в това. Изисква се и промяна във визията или нов тип лечение на старо заболяване. И кръвта се обновява.

 

Везни 23 септември – 22 октомври 

 

Денят нарушава баланса, изисква да се направи болезнен избор и да не се продължава постарому. На първо време още сутринта идете на козметик, сменете прическа и визия, облечете новите дрехи, постарайте се да направите впечатление и да грабнете погледите. Другото оставете на ума и интелекта. Този ден ще помогне да се освободите от тежестите на миналото, да прекратите окончателно една изчерпана връзка или делови контакт и да тръгнете на среща с новото, което ще промени живота ви до няколко месеца.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Изпробвайте нов козметичен продукт, разкрасителна и оздравителна процедура. Сменете дрехите и подхода. Опитайте да привлечете погледите и да постигнете максималното в този магичен ден. Колелото на съдбата ще се завърти, старите проблеми ще се решат, но и нови ще възникнат. В ден като този усещаме, че живеем, че нищо не е загубено, че има варианти, за които не сме и помислили дори и шансове, които не сме опитали. Идва нова информация. Виждате една ситуация от друг ъгъл и гледна точка.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември 

 

Рисков ден за родените в третата декада, особено ако се държат със зъби и нокти за старото, за провалените връзки и изстиналата вече любов. Може би е време да се пуснете, да се огледате, да бъдете себе си, да помислите за нещо по-добро, което ще даде възможност да реализирате и покажете себе си в най-добрата светлина и посока. Ден на колелото. Това което е било пренебрегвано излиза на преден план, а това, което изцяло е занимавало съзнанието ви се оказва маловажно. Препоръчват се оздравителни процедури.

 

Козирог 22 декември – 20 януари 

 

Ще имате много работа, ще ви товарят с допълнителни задължения, но ще ви хрумнат и варианти как да свършите всичко, без да се натоварите излишно. Очертават се рокади работещи във ваш интерес. Отиват си хора, които са пречили на кариерата и бизнеса ви или са ограбвали положения, които са ваши. Сега е момента да запишете и децата на някакъв артистичен курс. Има шанс да разрешите тежък проблем и да получите подтик за действия, за които до момента сили и пари не са стигали. До вечерта всичко се нарежда.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

 

Денят сменя приоритетите. Нещо, което ви пречи и вреди ще си отиде, но ново такова ще дойде. В момента сменяте един господар с друг, една отговорност с друга и една амбиция с трета. И като погледнеш отстрани нищо не се е променило. Пак има горчивини, но има и радости. Затова не се ядосвайте на проблемите и не се радвайте прекалено на придобивките. Важното е да запазите спокойствие и в момент на избор да не нервничите. Приемайте новото, напаснете се на промените наоколо и ще се чувствате добре.

 

Риби 20 февруари – 20 март

  

Може да откриете новото си място на сила, работа и личен живот. Обхваща ви особено вдъхновение, взимате се в ръце и се правите красиви, обличате новите дрехи и опитвате да се справите с проблем, който влачите от доста време. С голяма вероятност може да ви се получи. Една от многото спънки е изчезнала. Имате нов вариант, който ще помогне да направите промените и рокадите, ако разбира се го намерите и откриете в плявата на живота. Доверете се на предчувствията си. Един магичен ден завъртащ колелото на съдбата.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0