Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Днес бизнесът и законът си подават ръка. С лекота ще уредите всякакъв тип документи и разрешителни, ще бъде даден ход

Овен 21 март – 20 април

 

Днес бизнесът и законът си подават ръка. С лекота ще уредите всякакъв тип документи и разрешителни, ще бъде даден ход на важни дела, ще направите крачка към подсигуряваща делова връзка и може да подпишете изгоден договор. Енергията ви достига високи нива. Може да изкачите връх в кариерата и да привлечете качествени съюзници. След работа посетете родителите си и хора, на които нещо дължите. Навлизаме в деня на сърцето. Направете едно добро дело, обгрижете нуждаещи се приятели.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Родените във втората декада ще изживеят мъчителни мигове. Обърнете внимание на нуждите на околните, на близките и децата. Някой ще изкачи висок връх, но и може да падне, ако не се е закрепил с приятелска подкрепа и защита. Очертават се процеси на инвентаризация на връзките. Точно в момент, когато се нуждаете от нещо получавате откази. Съдбата ви дава възможност да отсеете зърното от плявата, приятелите от враговете или от тези, на които им е все едно за вас. Започнете нова дейност.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Денят дава възможност да се сключат перспективни договори, да се уреди фирмена дейност, да се купят патенти, да се направят заверки и извадят разрешителни. Подписвате документи за работа, която дълго ще крепи семейния ви бюджет. Законът подава ръка на търговската инициатива. Юпитер, Меркурий и Слънце ви облъчват в брилянтен аспект от знака на Везните. Това, което не ви е било разрешено вече не е забранено. Идват и положителни вести от чужбина. Правите крачка към лична и професионална стабилизация.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Ден на голямата битка. Ще бъдете провокирани да вземете решения по фирмени задължения и назначения. Някой ще прекрати основна дейност, но пък две странични ще се отворят. Законът ви гледа под око. Не си позволявайте работа в сивата икономика. Нещо ще се разбере или провали, ще излезете повече на загуба, отколкото на печалба. В момента сте „скъпи на триците и евтини на брашното”. Пестите от малкото, а си позволявате да влезете в големи загуби и рискове. Вечерта сте близо до покровител, послушайте съветите му.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Днес имате една забранена и една разрешена посока. Действайте в посоката на търговската инициатива и бизнеса. Каквото си постелете в момента, на такова ще легнете, ще разчитате и ще се уповавате в бъдеще. Добре е за прехвърляне на собственост и фирмени задължения. Уредете и патентен данък. Забранената за вас посока е в любовта. Вървите към изневери, които ще ви дискредитират, ще се използват от конкурентите, ще застрашат семейния и професионален мир. Тази вечер и утре не отсъствайте от дома.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

До утре на обед имате много посоки на избор. Важното днес е да се подсигурите и със съответните договори, разрешителни и удостоверения, с които да тръгнете в перспективна посока. Чудесен ден за старт на нова търговска инициатива. Енергията на деня дава възможност да изкачите поредния връх в кариерата и да заемете отговарящи на ценза и възможностите ви позиции. Вечерта се приберете с подарък и чакайте такъв. До утре на обед не яжте груба храна. Бъдете дипломатични и в разговорите.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Днес е точният съвпад на Меркурий и Юпитер във вашия знак. Аспектът покровителства и дава зелен светофар на търговската инициатива. Приемат се закони насърчаващи бизнеса. Чудесно е днес или утре да регистрирате нова фирма, да купите нечий патент, да започнете работа при точни договори и условия. Всичко предприето ще носи късмет и просперитет в бъдеще и ще дава свобода на професионалния ви избор. Пасивността е нежелателна и даже разболява. Ще получите някакво особено вдъхновение накъде да вървите.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Ден на тежки битки със закона, с безкомпромисната политика на околните и с желанието да използваш чуждия потенциал, възможности и наследства. Гонете си интереса, не се давайте без бой. Денят отприщва бизнес инициативите, дава възможност да спечелите дело или да започнете такова. Не се претоварвайте, намерете си защитници и адвокати, прехвърлете на друг фирмените си задължения. Днес и утре вървите по тънък лед, но след това намирате вярната пътека и печелите състезанието, в което до момента друг дърпа конците.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Законът днес ще покровителства търговската инициатива. Подпишете нови договори, регистрирайте фирми, направете нужните заверки, извадете разрешителни за работа и дейност, на която ще разчитате в бъдеще. Не чакайте по добри времена, цялото ви бъдеще е сега. Днес и утре може да си направите нужните защити, да се сдобиете със сертификати за качество и за извършване на определена дейност. Действайте с мисъл за бъдещето. Вечерта направете едно добро дело, обадете се на близък, окажете подкрепа.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Днес интересите ви ще се сблъскат с тези на силни конкуренти и противници. На места търговските ви интереси може да бъдат ограничени. Законът на бизнеса ви гледа подозрително. Ако нямате нужните документи и разрешителни, ще изпаднете в зависимости. Очаквайте опити за навлизане в личната ви територия. Очертават се юридически проблеми, получаване на призовки или сметки за плащане. Конкурентите ви отварят своя търговски обект близо до вас и притеглят клиентелата ви. Кооперирайте се с доверени партньори.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Ако не се разсейвате с любовни отношения и губещи връзки днес може да свършите чудесна работа в посока на личния си и професионален интерес. Ден за регистрация и пререгистрация на фирми за уреждане на патентни данъци и такси. Ще получите нужните сертификати и разрешителни. Може да ви поканят да водите или консултирате определена дейност. Не се отказвайте от получените предложения. Този ден може да обезпечи бъдещето ви и това на семейството. Вечерта се погрижете за близък изпаднал в нужда.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Енергията Кундалини тръгва нагоре. Събуждат се желания и амбиции във всеки от нас. Може да уредите важни документи, да спечелите дело, да започнете нова бизнес инициатива и да регистрирате фирма. Този ден отприщва замразени проекти, осигурява заетост и работа на много хора. Кандидатствайте за стипендии и по европейски програми. Днес ни се дава това, което дълго е било под забрана или само малцина са имали достъп до него. Вечерта направете подарък и жест на внимание. Изпълнете това, за което някой ви моли.

Неда Иванова, „Монитор“

COMMENTS

WORDPRESS: 0