Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Бъдете внимателни, не си поставяйте тежки задачи и не се намесвайте в чуждия избор. До обед не започвайте нищо ново и

Овен 21 март – 20 април

 

Бъдете внимателни, не си поставяйте тежки задачи и не се намесвайте в чуждия избор. До обед не започвайте нищо ново и не се опитвайте да отстоявате мнението си на всяка цена. Може би бъркате, грешно сте осведомени или сте насочени в невярна посока. Не е изключен здравословен проблем. Следобед може да намерите нов източник на сила. В живота ви се появява стимулиращо присъствие. Някой ще бъде предизвикан към действие по линия на любовта, друг ще срещне открит неприятел и конкурент.

 

Телец 21 април – 20 май

 

До обед постигате нещата повече с агресия и натиск, но след това до вечерта идват награди по заслуги. Може де ви се обадят с дългоочаквано предложение. Енергията ви блика като фонтан. Може да се справите с проблеми, които отдавна чакат решение. Най-важната победа в този ден е извоюването на духовна и интелектуална самостоятелност. Не оставайте друг да прави избора вместо вас, независимо за какво се касае. До утре на обед посетете местата където очаквате съдействие и възможност за нова работа.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Не бързайте да взимате решения по важни въпроси. До обед се движите в информационно затъмнение или нещата идват на час по лъжичка. Лесно се влиза в конфликти. Следобед се подключваме към тайни и явни източници на сила. Получавате информация преди другите или по две направления ще бъдете осведомени за един и същ въпрос. Това ще помогне да направите силен ход и да постигнете максималното в една до момента губеща ситуация. Заемете се с благоустройството на дома и офиса. Правете нещата повече по традиционния начин.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

След мъчителни сънища денят идва зареден с напрежение и с желание да се въздейства на избора на околните. Не се намесвайте в чужди битки. Нищо ново да не се започва. Неправилно преценявате силите си и вместо да помогнете на себе си или на друг може да навредите. Получавате неприятни новини. Контролирайте чувствата, не е нужно на никому нищо да доказвате. Едно давещо чувство в гърдите е признак, че трябва да се обърнете към по-духовна храна. До утре на обед напредвате бавно. Не си поставяйте тежки задачи.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Не променяйте плановете си, особено ако с това ще затрудните приятел или близък. Постарайте се да приемате всичко без излишни емоции и да държите положението под контрол. До обед всичко ще става по трудния начин, но след това ще се намери решение на въпроса, който ви мъчи. Проблемът е че не се спирате, а продължавате да искате още и още и така в следващите дни може да си създадете допълнителни грижи. Планирайте за утре до обед срещите, от които очаквате пари и протекция за бизнеса, който започвате.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Денят започва с притеснения и провокации, но до вечерта ситуацията ще се успокои, ще получите обнадеждаващи покани и обаждания, които може да ви насочат в нова професионална ниша. Заемете се с благоустройството на дома, със строителни и довършителни дейности. Бързо ще се справите с всяко затруднение, а в утрешния ден ще бъдете първи на опашката за късмет. Символ на деня е градежа и съзиданието. Не рушете, а градете и надграждайте и във връзките. Ден за предложения и покани за съвместна дейност.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Денят затяга примката на неприятните случайности и задължения, от които не можете да избягате. Ще се наложат ремонти ще се ядосвате с майстори, със забавени поръчки и доставки. Контролирайте чувствата, приемайте спокойно случващото се и свършете работата, която лично сте обещали. Не се пренапрягайте, не е изключен здравословен проблем. Това, което днес не може да свършите ще потръгне утре към обед, а в следващите два дни късметът ви ще се отпуши като пълноводна река. Прекарайте този ден в търпеливо изчакване.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Ден за работа на свой терен, за преместване на ново място, за обработка на земята, за покупка на домашен любимец или друга жива стока. Обърнете се към по-духовни занимания след като сте свършили нещо практично. До утре на обед имате повече степени на свобода и възможност да повлияете на нечий избор. Девизът на деня е съзидание и градеж. Не отлагайте повече ремонти и довършителни дейности. Ако започнете да правите нещо несъзнателно, продължете в тази посока и проблемите ви ще се уредят.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Това, което трябва да свършите неотложно за деня ще потръгне следобед. Може да намерите тайни и явни източници на сила. Идват и поръчки, от които може да изкарате допълнителни пари. Символ на деня е фонтана от преливаща енергия. Включва се каналът на кармичната родова памет. Не забравяйте дадените на близките обещания. Всички сили да се насочат към подобряване условията на живот на семейството. Направете някои ремонти или намерете майстор, ако не може да се справите сами. Бързо ще забравите неприятностите.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Склонни сте повече на силова игра вместо на дипломатично съобразяване и напасване на желанията ви с нуждите на околните. С прибързани действия може да си навредите. Внимавайте с документи и пари, не се разсейвайте и ако носите чужди вещи. Родените около 10-и януари може да получат неприятни вести и напомняне за недовършена работа. Променяте плановете си, изнервяте се и така правите грешки. До вечерта проблемите ще отшумят. Утре ще направите силен ход и ще станете по-конкурентоспособни.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Поспете, не се занимавайте рано със задачи, които е обещал да свърши някой друг. Не отстоявайте мнението си, може и да бъркате в преценката. От обед навлизаме в деня на фонтана. Енергията ни прелива и търси поле за изява. Ще получите обаждания, които ще променят начина ви на работа и живот и в следващите дни може да се окажете включени в перспективни проекти. Ден за медитация над личната карма и тази на рода. Представете си възможно най-ярко това, което искате да постигнете и ще го имате до няколко дни.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Този ден може да освободи някой от отговорност, а друг да натовари с такава поради отсъствието на близък. Бъдете внимателни. Доверете се на първата си преценка и не позволявайте да ви убеждават в неща, които не смятате да приемете и правите. До обед енергетиката е негативна и разболяваща. Но след това се включват тайни и явни източници на сила и ресурс. Ще получите подтик и подкрепа от близки и приятели и ще направите правилен избор. Денят се свързва с градежа и съзиданието. Приключвайте с ремонтите.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0