Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Очертава се рисков и неблагоприятен ден, особено за родените в първата декада. Не си поставяйте тежки и отговорни зад

Овен 21 март – 20 април

 

Очертава се рисков и неблагоприятен ден, особено за родените в първата декада. Не си поставяйте тежки и отговорни задачи. Лесно може да бъдете провокирани към намерения и действия, които ще се окажат губещи и навреждащи на личната ви и професионална активност. До обед имате по-светли часове, но с напредването на деня в отношенията се прокрадва агресия и неприязън, която трудно ще овладеете. От обед до утре на обед властва денят на прилепа. Тайните ви може да бъдат използвани срещу вас. Не се доверявайте на случайни хора.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Днес ще постигнете много. Пътувайте, уредете срещи с тези, които са ви на сърце, които обичате и желаете да привлечете в личната си орбита. Ще намерите сили и начини да се справите и с най-голямата агресия насочена срещу вас. От знака на Козирога ви облъчват с активен и на места агресивен потенциал Луна, Марс и Плутон. Ще кажете каквото мислите, ще поставите условията си и ще се държите ултимативно. Вечерта е с негативна енергетика, така че не прекалявайте в исканията, които може да нарушат крехкия мир.

 

Близнаци 21 май – 21юни

 

Станете рано и свършете важното до обед. След това не позволявайте да ви притесняват и до утре на обед давайте заето. Навлизаме в тъмен период, в който са възможни всякакъв тип провокации и намеси в личния ни и професионален живот. Не се намесвайте в скандалите на други двама, за да не се окажете виновни за чужда вина. Вечерта са възможни конфликти и неуредици, които ще се отразят негативно на връзки и здраве. Но като цяло този ден ще ви помогне да отделите истинските приятели от враговете. Предстои инвентаризация.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Един от най-трудните ви дни за месеца, а може би и за годината. В хороскопа ви действа опасен кръст на планетни сили. Не се занимавайте с тежка, отговорна и неподсигурена работа. Вероятни са конфликти и инциденти. Не планирайте за този уикенд големи физически натоварвания, не участвайте в състезания, както на тялото така и на ума. Може да провокирате някого и да получите удари в гръб. Не отсъствайте от дома, бъдете концентрирани във всичко, което правите. Увеличете самоконтрола, доверете се на любовта.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Ден на агресия, битки и конфликти. За вас проблемите ще са повече от страна на чувствата. Може да разберете за изневери и да изневерите. Тази вечер не си позволявайте действия, за които ще съжалявате. Но тенденцията е да прекарате приятно. Пътувайте до обед, за следобед не планирайте участия в рискови мероприятия. Стойте мирни, за да ви е мирна главата и отделете повече време на семейството и децата. Енергетиката до утре на обед влияе негативно на сетивата. Планирайте преместване на по-добро място.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Днес ще опитате от жилото и от меда. Денят има своята светла и тъмна половина. До обед ще постигнете максималното, ще накарате другите да се съобразяват с вас, да ви правят услуги и оказват материална подкрепа. Добре е за работа със земята, за покупка на едри животни, за всякакъв тип селскостопански дейности. Сменете един вид труд с друг. Вечерта се съберете с доверени приятели. Не е все едно с кого ще си пиете питието. От разговорите ви може да произлезе нов бизнес ангажимент. Уреждате спорни имотни проблеми.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Както и да постъпите все ще има недоволни в днешния ден. На никого няма да угодите. С действията си по някакъв начин ще влошите положението и може да предизвикате скандали. Бъдете особено внимателни, независимо защитите, които имате. Може да се очакват опасни рикошети, агресивни намеси и желание да бъдете обсебени от някого и нещо. От обед до утре на обед енергетиката е тежка и неблагоприятна. Не си поставяйте тежки и отговорни задачи. Следете знаците на съдбата и се съобразявайте с близките.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

С голяма вероятност ще извлечете ползи от грешките на другите. Дори и да не си мръднете пръста ще спечелите пари и предимства. Този ден носи в себе си опасен чар, опасен плам и желание за въздействие над околните. В любовта сте неотразими, успявате да привлечете някого, дори и с известен натиск. Тази вечер алкохолът ще ви е съюзник, стига сами да не прекалявате с него. В момент на общо опиянение останете трезви и ще доминирате в ситуацията. Денят е добър за преместване, пътувания и есенна сеитба.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

До обед имате повече свобода на избора и възможност да постигнете каквото сте набелязали. Следобед някаква особена тъмнина и недоброжелателство ще се появи в отношенията. Играта ще е на котка и мишка. Ще се действа с меки ръкавици и ще се наврежда там, където няма контрол и внимание. Увеличите самоконтрола и по възможност ограничете контактите. Тази вечер не е за приятелски сбирки. Очертават се изблици на агресия по незначителни поводи. Започвайте само такава работа, която бързо ще приключите.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Събуждате се заредени с огромен потенциал, който може да използвате както за добро, така и за лошо. Луната навлиза във вашия знак и до вечерта среща Марс и Плутон. Аспектът е високо енергиен, но и опасно възпламеним от други тежки звездни аспекти. В ръцете си държите тоягата на принудата. Един ще я използва само за сплашване, но друг ще нанесе удар, който ще се запомни. Очертават се конфликти, агресия по незначителни поводи и опасност от раздели. Тази вечер може да донесе провокации, болка и разочарования.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Сутринта направете мили жестове, освободете се от греховете и от черните мисли. Може да си приготвите сами лекарство. От обед в отношенията се настанява лъжата и тъмнината. Не е време за запознанства до утре на обед. Ще бъдете опасно изкушени и привлечени в неприятна среда. Бъдете сред свои хора и ще си спестите големи неприятности. Денят е благоприятен за пътувания, за работа със земята и преместване в нов дом. Не изпускайте контрола върху децата. Ще има недоволни, но ще си спестите проблеми.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Днес е опасно както да се оставиш на течението, така и да плуваш срещу него. За вас печелившият избор е да се скриете под камъка на изчакването, да не предприемате нищо рисково и да не позволявате намеси в личния си живот. Обстановката наоколо ще е доста напрегната и натегната. Пътувайте до обед към място, където ще се почувствате защитени, спокойни и добре приети. Откажете покани за приятелски срещи вечерта, а ако не можете, постарайте се да останете трезви и да контролирате поведението си.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0