Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Не започвайте деня с клюка и с желание да използвате подадена информация в ущърб на нечии интереси. Към обед може да

Овен 21 март – 20 април

 

Не започвайте деня с клюка и с желание да използвате подадена информация в ущърб на нечии интереси. Към обед може да ви подкрепят точно хората, с които сте имали намерение да влезете в конфликт. До края на работното време ще направите силен ход и ще уредите проблем, който отдавна ви виси като Дамоклев меч над главата. Предстои ви тежък уикенд с допълнително натоварване и проблеми изискващи цялото ви внимание. Не планирайте пътувания. Меркурий вече ви гледа в опозиция, настъпват промени.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Всичко обещано и казано до обед ще намери потвърждението си още утре и ще се сбъдне. Внимавайте и не влизайте в конфликти. Дори и да ви е неудобно кажете си истината. Не е изключено другият вече да я знае. Ще ви олекне, ще се договорите и разберете с хората, с които имате проблем за изчистване. Така в следващите два дни ще свършите много добра работа, ще направите силен и обезпечаващ ход. Тази вечер в организма ни се включват фините енергии. Планирайте пътувания, делови и приятелски срещи.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Тежък и рисков ден за родените в третата декада. Сами се вкарвате в кошарата на неприятните ангажименти. Една лъжа ще ви излезе солено. Ще се обвържете с хора, с които не би ви се искало да си имате работа. Много внимателно подбирайте думи и коментари. Всяка подадена информация може да се обърне срещу вас. Бъдете пределно ясни в изказа си, кажете с две думи това, което е наистина важно. Почти в края на работното време обстановката ще се успокои, ще намерите решението и ще излезете от кризата.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Уплътнете всяка минута от този ден. Сега е момента да се срещнете с хората, с които имате работа за вършене и проблем за уреждане. Каквото си пожелаете още със ставането до вечерта може да се сбъдне. Ще получите неочаквана информация, която ще ви улесни в избора, особено ако се колебаете между два варианта. Може да ви се предложи трети вариант, който ще ви осигури другите два, без да се налага да правите болезнен избор. За родените в първата декада предстои тежка събота, не планирайте рискови инициативи.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Силен и печеливш ден, особено за родените в третата декада. Получавате дотации и стимул да тръгнете в печелившата посока. До обед бъдете внимателни с документи и обещания. Всичко може да се използва срещу вас. Но и вие ще получите и научите нещо, което до вечерта ще ви помогне да елиминирате или обвържете с въжето на принудата тези, които се опитват да ви навредят. Тази вечер е особено благоприятна за всякакъв тип помирение, за сближаване, за прехвърляне на мостове през реката на грижите и ежедневните проблеми.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Рисков ден за родените в третата декада. Трудно ще се разберете с колеги и приятели. Ще възникнат проблеми по всякакви поводи, ще ви притесняват нечии забележки и ще ви ядосват партньорските забежки. Внимавайте къде оставяте ценности и важната си документация. Очертава се компроматна атака, ако някой напипа слабите ви места и открие грешките ви. Една лъжа ще ви излезе солено. Тази вечер е добре да се освободите от греховете с едно признание. Планирайте за утре пътувания и командировки.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Ден с много възможности и варианти на избор. Не започвайте дълготрайни проекти. Постарайте се до вечерта да изпълните дадените обещания и задължения. Нищо съществено не планирайте за уикенда, когато ще имате допълнително затормозяване и проблеми, които ще никнат като гъби. Меркурий навлиза във вашия знак и до пет дни ще донесе възможност да подпишете може би най-изгодния си договор за годината. Започнете от днес да уреждате нещата. Свържете се с подходящите хора и набавете нужните документи.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Започвате деня с разкрития, които ще дадат възможност да смените тактиката и подхода и да извлечете ползи от привидно губеща за вас ситуация. Бъдете честни в отношенията. Ще успеете да влезете под кожата на тези, които желаете да привлечете. Следобед сте близо до място на сила. Опитайте да стопите дистанцията с близки и роднини, с които времето или амбициите са ви разделили. Може да намерите или да си направите нужното лекарство. Този ден ще се отрази лечебно на здравето и личните ви връзки.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Днес ще ви потръгне в бизнеса, ще се случват събития вадещи личната ви кандидатура на преден план. Участвайте в състезания и конкурси. Утрото е провокативно. От няколко страни ще бъдете подложени на тестова програма. Ще се наложи да покривате определен норматив. Следобед сте на прага на едно признание, което ще ви направи по-силни и ще отвори пред вас заключени врати. Бъдете пределно честни в отношенията и ще ви отвърнат със същото. До утре на обед е добре за всякакъв тип пътувания и пренасяне на ново място.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Ден за опипване на почвата, за предварителни разговори и обсъждания. Не започвайте дълготрайни проекти. От днес Меркурий ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Везните. Може да се наложи да вадите нови документи и разрешителни, да водите имотни дела и да преустройвате бизнеса си в синхрон с новите изисквания. Утрешният ден може да започне с разрив и конфликт. По-добре си признайте греховете. Ще се появи компрометираща ви информация. Очертава се екстремен уикенд.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Ден за пътувания, за планиране на срещи и разговори, които може да ви помогнат да преустроите бизнеса си, да започнете нещо ново на нов терен и с допълнителни дотации. До няколко дни може да затвърдите положението си в бизнеса и в обществото. От днес Меркурий ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Везните. Лесно ще уредите документи, ще получите сертификати и разрешителни и ще влезете в печеливша среда. Изискването е да не се лъже. Ще ви проучват обстойно, ако кандидатствате за работа.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Тежък и конфликтен ден за родените в третата декада. Всяка ваша дума ще се следи и подлага на разискване. Един коментар сутринта може да разбуни духовете у дома. Прехвърляте неприятностите си и на работното място. Не подписвайте дълготрайни договори. На първо време изчистете отношенията и се разплатете с кредитори. Сдържайте емоциите и не реагирайте първосигнално. Следобед се включват фините енергии. Вероятно е да ви изнудват играейки по струната на емоционалните ви увлечения.

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0