Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Всичко предприето в днешния ден ще носи късмет и ползи, ще даде възможност да разгърнете талантите си, да привлечете

Овен 21 март – 20 април

 

Всичко предприето в днешния ден ще носи късмет и ползи, ще даде възможност да разгърнете талантите си, да привлечете спонсори и покровители и не на последно място истинската любов. Това е и единственият ден в този месец, в който храната изцяло се изгаря в организма ни. Хапнете си на воля, доставете си радост за сетивата по всички направления. Не пропускайте купона. Сами организирайте приятелски срещи и делови разговори, след които ще има продължение на приятно за всички място. Действайте.

 

Телец 21 април – 20 май

 

За родените около 10-и май денят носи повече натоварване и проблеми както на работното място, така и в личните връзки. Отделете повече внимание на храната. Сгответе си любимото блюдо, днес не се пълнее. Добре е да пътувате, да не сдържате сълзите по всякакви поводи. Този ден ще ви помогне да се отървете и отърсите от нещо наистина вредно и безполезно. Ще се видите отстрани и в ситуация, която се повтаря. Дано този път не повторите старите грешки. Не се страхувайте да защитите свои и приятелски интереси.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Денят възражда заспали чувства и провокира нови. Бъдете пределно делови и активни в посока на най-важните си интереси. Бъдете верни на принципите си и на дълга си към някого и към околните. Този ден отрежда на всеки мястото му в публичния пъзел, поставя на изпитание знания, умения и личен капацитет. Може да се ръководите от инстинктите си и да продължите в посоката, в която нещо подсъзнателно ви подтиква да вървите. Не се страхувайте да покажете истинското си лице, така ще привлечете и истински приятели.

 

Рак 22 юни – 21 юли

Силен и успешен ден за вас. Ако сте започнали да правите нещо несъзнателно, продължете в тази посока. Срещите ви ще имат положително развитие. Може да получите дългоочаквано предложение и да спечелите едно сърце за личната си кауза. Родените във втората декада вървят и към магични запознанства. В този ден може да намерите отдавна търсената си половинка. Луна и Венера ви облъчват с вдъхновение и любов от знака на Скорпиона, с който често имате взимане даване. Дайте воля на чувствата и страстта.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Ще страдате, ако проявите безпринципност, ако нарушите обещания, договори и табута. В ден като този се срещат принцът и просякът, царският син и Пепеляшка. Вероятно е да осъществите невъзможни връзки, да страдате и да се борите за предварително обречени каузи. Защитавайте личното си достойнство и това на другите. Не позволявайте да ви използват за навреждане на нечии интереси. Родените около 5 август срещат невъзможната връзка, изневеряват и по някакъв начин предават една своя мечта.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Днес работата ви води към любовта и обратно. Интимното и професионалното се преплитат и може да ви доставят не само радост и удоволствие, но и да ви внедрят в проспериращ бизнес. Не се отказвайте от предложения и покани. Днес на маса ще се решават важни делови въпроси. Позволете си хубаво похапване. Диетите са противопоказни. Храната изцяло ще се усвои и превърне в енергия. Организирайте тържествени обеди и вечери. Намерете повод да поканите тези, към които са насочени и емоционалните ви предпочитания.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Ден за любов, дано намерите време и за работа. С лекота се отстояват принципи и идеали, търси се идеалната връзка и партньорство, както за работа и бизнес, така и в любовта. Някой ще нацели три в едно и ще направи бебето. Чудесен ден за любовно предложение, за тържествени вечери с признания и за активни мероприятия на всички нива. Не се колебайте да защитите някого. Съдбата ще ви изпрати неочаквани покровители на места, където най-малко ги очаквате. Ако плачете на сън това е знак за пречистване.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Родените около 5-15 ноември ще имат един прекрасен и творчески ден, ще съчетаят умело работата с удоволствията, ще се срещнат с истинската любов и дано я разпознаят в тълпата. Може да попаднете в критична за някого ситуация и да изиграете ролята на спасител. Такива връзки не се забравят и за цял живот остават. Магичен ден, може да обърнете всяка ситуация в своя полза и да постигнете това, което отдавна търсите в работата и в любовта. Ден на неустоими предизвикателства и на покани, които не бива да се отказват.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Ден на предизвестената любов, на срещата която може да ви ощастливи, но и да ви направи виновни за нечий проблем и загуба на партньорство. Не правете това, което не искате да ви се случи. Лесно се поддавате на чувства и привличания, които утре ще загубят магичния си и магнетичен облик и ще покажат истинските намерения стоящи зад тях. Някой се вживява в ролята на дон Кихот защитаващ своята Дулцинея, която отдавна го е предала. Дано утре да видите само комичната страна на нещата и да продължите напред. Днес не е време за диети.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Денят ви носи емоционален заряд и може би едно любовно увлечение, което ще ви направи още по работоспособни. В момента любовта и сексът играят за вас ролята на гориво в двигателя на амбицията ви. Дано не позволите то да свършва. Правете това, към което нещо ви влече. Идете на тези срещи, на които може да съчетаете полезното с приятното, да получите лично удовлетворение на два фронта и да похапнете добре. Диетите на всички нива са противопоказни. Не се отказвайте от хубавата храна и от приятните преживявания.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Днес играете ролята на третия. Вероятни са изневери, за които може и да не разберете. Някой ще си поплаче, друг ще усети студенина на едно място и ще отиде на друго. В този ден е добре да следвате посоката, която подсъзнателно сте поели. Ще влезете в тежки битки за защита на територии, права и любов. Ще кръстосате шпаги със силни противници, които може и да ви откажат от играта. Не се страхувайте да покажете чувствата си, има кой да ви разбере, да ви оцени и приеме в момент на пренебрежение от стана на любимите хора.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Ден на големият ви шанс, както в бизнеса, така и в любовта. Може да ви предложат изгоден договор. Личното ви обаяние ще спечели не само привърженици и последователи, но и шефската благословия и благосклонност по отношение на амбициите ви за даден пост. Постъпете по инстинкт, насочете вниманието си в посоката, в която отдавна са ви отвели чувствата, предпочитанията и дългогодишните ви професионални старания. Ден и на хубавото похапване. Нищо няма да ви се залепи, храната изцяло ще се превърне в енергия.

 

Неда Иванова, „Монитор“

COMMENTS

WORDPRESS: 0