Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Един от най-неблагоприятните и опасни дни за месеца. Преследват ви грижи, неприятности и неудобства. Вероятен е здрав

Овен 21 март – 20 април

 

Един от най-неблагоприятните и опасни дни за месеца. Преследват ви грижи, неприятности и неудобства. Вероятен е здравословен проблем или попадане в рискова ситуация. Родените в първата декада може да си имат и проблеми със закона. Както и да постъпите все ще сте виновни и отговорни, може би за чужда вина. Старайте се да се движите по линията на най-малкото съпротивление. Не се занимавайте с рискови спортове. Ограничете неприятните и вредни контакти, не влизайте в разправии.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Ден на хидрата поглъщаща Луната в деня на новолунието. Енергията е на кота нула. Нищо сериозно не бива да се започва. Сега е момента да направите равносметка на миналото. Ориентирайте се към инвентаризация на отношения и лични връзки. Утре ще се събудите с едно вярно чувство за полезното и вредното за вас. В момента сте на прага на грешен избор или прибързано ще се доверите на хора, които няма да ви свършат работа и ще ви подбият цената. Добре опечете и сварете храната си. Спазвайте диета.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Денят е рисков, объркващ и неблагоприятен за всякакви лични и професионални инициативи повече за родените в последната декада. Запазете неутралитет, не правете никакъв избор. Всичко предприето в момента ще тръгне накриво, ще носи повече разходи на средства и усилия и ще ви свързва с грешните хора. Сами може да направите грешен избор. Поне до обед се въздържайте от даване на мнения и становища. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии. Ще бъдете обект на психологическа атака.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

В хороскопа ви действат сили както на подкрепа, така и на навреждане. Вероятно е да направите грешен ход, но и да бъдете покровителствани и извадени от затруднението по неочакван начин. В такъв момент не се препоръчват нови инициативи, взимане на решения и преговори по важни лични и делови въпроси. С голяма вероятност може да бъдете подлъгани и употребени. И независимо екстрите, които ще ви предложат губите нещо ценно. Родените в първата декада са изправени пред невъзможен избор. Просто не го правете днес.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

За родените в първата декада ще се отворят врати и възможности поради грешките на конкуренцията. Не предприемайте нищо отговорно и важно за бъдещето ви. Ще се случват събития, които и без ваше участие ще издигат личната ви кандидатура на престижни професионални и политически позиции. Не споделяйте намеренията си. Ден на фалшивите връзки и фалша в отношенията. Ще се присламчват към трапезата ви хора, които са усетили силата и късмета ви. Бъдете максимално отговорни във връзките. Нищо да не се яде алангле.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Ден на конфликти с повод и без повод. Може да се разминете с едно приятно пътуване за сметка на неприятен ангажимент. Нямате нужната енергия да покажете ниво в състезания и конкурси. Може да ви изместят по-неподготвените от вас. Очертават се проблеми при публични изяви. Не очаквайте толерантност и разбиране. Ден на голямото подливане и оливане, на завоалирани и непремерени действия, които ще сринат не една съдба и делова кандидатура. Проведете прочистващи тялото и душата процедури.

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

В деня преди точното новолуние във вашия знак тъмните сили се активизират. Не се препоръчват отговорни делови разговори, участие в събрания, преговори и инициативи важни за бъдещето ви. Късно тази вечер и утре рано сутринта е неблагоприятно за раждане със секцио. Може да имате и юридически проблеми. Вероятно е да попаднете в ситуация, в която трудно ще се определи кой е прав и кой е крив. Пазете си документацията и не рискувайте излишно. Стойте далече от конфликтите на работното място.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Очертава се един от най-тежките ви и провокативни дни в сатурновата ви дупка. Каквото загубите трудно ще възстановите. Нищо важно не започвайте. Не насрочвайте важни за бъдещето си срещи и не се опитвайте да отстоявате мнението си на всяка цена. Ще се появят провокатори. Думите и делата ви ще бъдат представени в изкривен, осмиващ или компрометиращ вид. Ще се ядосвате и губите самообладание. Сложете край на връзката си с хора, които само ви създават проблеми, без да правят нещо за вас. Направете инвентаризация.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Денят започва неблагоприятно и неприятно за родените в последните дни на зодията. Не бързайте, не правете изпреварващи ходове, които не сте съгласували с шефове и партньори. Може да се окажете между чука и наковалнята и да бъдете подложени на натиск за едно или друго. Не правете никакъв избор. Вечерта в живота ви ще се появи спонсор и благодетел. Проблемът е, че заедно с него в комплект върви и някой, който ще опита да се възползва от съвместните ви инициативи. Не споделяйте планове и намерения.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Днес попадате не където трябва и правите неща, които друг път не бихте си позволили. Не се предоверявайте. Ден на фалшивите връзки и фалша в отношенията. Сключените сделки може да се обявят за нищожни. Може да направите грешен ход и да заложите на грешния човек. Нищо важно да не се предприема. Днес и пророчествата са лъжливи, така че отнесете се към нашата прогноза просто като информация. Но нищо не пречи да сте пределно внимателни и да обмисляте ходовете си вместо да ги правите точно сега.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Родените в първата декада ще имат повече защити в личен и юридически план и това ще им дойде точно навреме преди да са направили грешен ход. Днес чувствата са измамни, емоциите подвеждат, а конкурентите търсят слабите ви места, готвейки се за атака. В момента сте защитени от закона, но за любовта нямате никаква защита. Проблемът е, че съдбата може да ви сблъска с неточния човек, който да разбърка и постави на изпитание личния ви и семеен живот. Не се предоверявайте. Приберете се навреме у дома тази вечер.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

За родените в третата декада проблемите ще са повече, а грешките необратими. Сгъстява се астралната мъгла в деня преди новолунието. В отношенията има завоалираност. Движим се водени от скрити мотиви и от амбиции, които няма да споделим. Може де ви предложат изкушаващи варианти, които да ви отклонят от пътя. На крачка сте от любовно изживяване, което може да ви струва работното място. Прочистете връзките си. Днес е нужна диета на всички нива и отказ да се следват чужди предписания.

 

Неда Иванова, „Монитор“

COMMENTS

WORDPRESS: 0