Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Всичко, което свършите сами, без да се уповавате на колектива или на когото и да било ще ви донесе предимства, успех

Овен 21 март – 20 април

 

Всичко, което свършите сами, без да се уповавате на колектива или на когото и да било ще ви донесе предимства, успех и пари. Не провеждайте и не участвайте в събрания и в амбициозни екипни инициативи. След големите думи и обещания няма да последват големи дела. Трудно ще се стигне до взимане на каквото и да било решение, а за изпълнението му да не говорим. Днес всеки тегли чергата към себе си, а в такъв момент печелят индивидуалистите и тази, които си гонят целите, без да се съобразяват с никого и с нищо.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Родените в последната декада изживяват напразни усилия на любовта и служебната амбиция. Няма да ви се „отвори парашута” в местата, където искате да пробиете и да влезете на бял кон. Ако отложите служебни, политически и лични изяви за следващите два дни това наистина може да ви се случи и получи. Днешният ден ще запомните със скандали и проблеми, с недоброжелателство и подливане на вода. Критичен ден. Настава опасно суетене, губи се енергия в празни приказки и обещания, които няма да се изпълнят.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

И докато другите се суетят вие може да извлечете ползи, да придвижите проекти и да се разберете с шефовете по важни въпроси. Каквото оставите за следващите дни ще изисква заобикаляне на закона и разпоредбите, влагане на много сили и енергия в убеждаване на някого за нещо, което е съвсем нормално. Ще харчите излишни пари за неща, без които може да минете съвсем спокойно. Желателна е среща с хора, които могат да ви дадат правилен съвет. Посетете учителите си и капацитети в интересуващата ви област.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Днес лесно се отива към преразход на енергия, сили и пари. Марс навлиза в знака на опозицията ви Козирога. Появява се някаква агресия. Разбъркват се отношенията на работното място и у дома. Ще ви поставят ултиматуми и почти неизпълними изисквания. Може да качите кръвното и адреналина, да получите неприятни и провокиращи вести и забележки, които ще ви накарат да вземете неправилни решения. Каквото оставите за утре ще носи повече късмет и вероятност всичко да се уреди с по-малко усилия и загуби за вас.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

За родените в третата декада се очертава силен ден, на фона на загубите на околните. Може би точно това, че се дистанцирате от голямата говорилня наоколо ще ви помогне да осъществите намеренията си, да се концентрирате над належащите задачи и да ги изпълните в срок. Ще получите протекция и може да заместите някой, който трябва да реши личните си проблеми. След време може да се превърнете в титуляр на това място. В следващите два дни късметът ви ще се отприщи като пълноводна река.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Ден на голямото объркване преди нещата да се оправят. Ще водите неприятни разговори, ще ви критикуват и стопират, ще ви отказват от начинания и намерения, които са изгодни за вас. Прекарайте този ден в размисъл, в опипване на почвата и в консултации със специалисти в областта, в която се чувствате застрашени и неподготвени. Следващите два дни ще ви донесат изключителен късмет и възможност да уредите, ако не всички, то поне най-важните си дела и проблеми. Застанете на старта. Бъдете готови за атака.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Въздържайте се от активна дейност, почивайте повече, бъдете разумни в харченето и икономични в хабенето на енергия за каквото и да било. Лесно прахосваме това, което сме събирали назад във времето. Този ден ще ви вкара и в ненужни разправии и преговори, които няма да доведат до никъде. Не предприемайте нищо съществено. Посетете специалисти, уточнете лечения и диагнози. Проведените консултации в днешния ден ще са от полза и за бизнеса ви. Утре ще направите силен ход и ще подпишете изгоден договор.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Родените в третата декада ще изживеят неприятни моменти на работното място и в отношенията с околните. Не прехвърляйте задължения, отговорности и разплащания на друг. Може да бъдете подведени от нечия некомпетентност или недоброжелателност. Този ден изисква да се пресекат и отсеят полезните от вредните връзки и контакти, да се проведат разговори с лекари и капацитети в областта, в която смятате да се развивате в бъдеще. Ден за подреждане на приоритетите преди старта на новите инициативи.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Постарайте се да овладеете положението на всички нива, да хванете здраво юздите у дома и на работното място и да не позволите на околните да действат без да се съобразяват с вашите изисквания и нужди. В следващите два дни ще сте на второ и трето място в класацията, ще се почувствате забравени и изоставени, ще дишате прахта на победителите в момент когато сте дали всичко от себе си и вече очаквате награди. Нужна ви е трезва оценка на реалността. Консултирайте се с вещи лица. Не гонете химери и в любовта.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

На спокойствие и встрани от хорския шум подредете приоритетите, подгответе документи и изгответе плана на бъдещите си инициативи. Може да спечелите и от консултациите, които предлагате. Ден на среща на учителя с ученика. Попълваме празнините в знанията си преди голямото настъпление. За вас предстоят два от най-силните дни за месеца. Каквото отложите и планирате за 28-29-и ще донесе изключителни ползи и облаги. Но без днешната подготовка няма да стигнете толкова далече и да се издигнете нависоко.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Тенденцията е за водене на празни разговори с празни от съдържание хора. И на работното място може да се очакват неприятни спорове и удари под кръста. Не предприемайте нищо съществено, изолирайте се от места на агресия и не позволявайте да ви провокират. Ден за пост и въздържание, като второто е по-важно. Прочистете се от отровите в тялото и в душата, сложете край на неприятни и заробващи връзки. Утре бентът на личната ви инициатива ще се отпуши, ще направите силна крачка напред и ще привлечете съюзници.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Днес маските падат. Ще се случват събития, които ще ви показват кои са приятелите и кои враговете. Проблемът е, че гледате, а не виждате или просто си затваряте очите за малките и големи предателства. Ако не направите бърза преоценка на отношения и връзки в следващите дни ще се окажете в изолация, ще се почувствате предадени и поставени пред неприятен избор. Ще сънувате пророчески сън. Посетете учителите си и хора, на чиято компетентност може да се опрете. Не повтаряйте старите грешки и в любовта.

 

Неда Иванова, „Монитор“

COMMENTS

WORDPRESS: 0